MOBILedit! 9.3.0.23657

I le taimi nei, toetoe lava o tagata uma o se tagata telefoni feaveaʻi. E teuina faʻamaumauga tusitusia, faʻamaumauga patino ma sili atu. E toaitiiti tagata e mafaufau e uiga i le saogalemu o latou faamatalaga. Afai ei ai se mea e tupu i le telefoni, o faʻamaumauga uma o le a leai se faamoemoe. Ina ia faasaoina faamatalaga taua mai le telefoni i komepiuta, e tele polokalama e tele galuega. O le tele o taimi, o nei talosaga e atiaʻe mo se ituaiga o masini, ae o loʻo i ai foʻi mea lautele.

MOBILedit o se polokalama atoatoa mo le galulue faatasi ma masini feaveai e lagolagoina ai toetoe lava o ituaiga uma o gaosi oloa. Mafaufau i galuega faavae o le oloa.

Faia se faʻamaumauga o le tusi telefoni

O se tasi o tulaga pito sili ona lauiloa o le mafai lea ona faia se faʻamaumauga o faʻamatalaga mai le tusi telefoni. Faʻasaoina numera e faʻaaoga ai se kopi faigofie i soʻo se faatulagaga o tusitusiga faigofie e mafai ona faʻaolaina i lau komepiuta poʻo le faʻatonuina o le ao o le talosaga.

O le tele o polokalama e fusia faatasi ma le telefoni e faia ai se kopi e faʻaaoga ai a latou lava faʻatulagaga, lea e le o taimi uma e aoga ai, aemaise lava pe a fesiitai numera i se isi ituaiga o telefoni. O le MOBILedit o loʻo tuʻuina atu ai foʻi le lautele o le kopi.

Faia o le komepiuta

Afai ei ai lau ulu (microphone ma faila), e mafai ona e faia pe maua ni telefoni mai le faʻaogaina o le polokalame. O le totogi o le a totogi e tusa ai ma le fuafuaga o le faasologa o tau o le tagata.

Tuuina atu SMS / MMS mai le komepiuta

O nisi taimi e tatau ai i se tagata faʻaoga ona auina atu SMS e tele i ni mea eseese. O le faia o lenei mea i se pisinisi feaveaʻi e matua faʻalavelave lava. Faatasi ai ma le fesoasoani a MOBILedit, e mafai ona faia saʻo nei mai le komepiuta o le komepiuta, lea e faʻaitiitia ai le taimi mo le gaosia o ia tusi. E mafai ona e auina MMS i le auala lava e tasi.

Faaopopo ma tape faamatalaga ile telefoni

O le polokalame e mafai ai e oe ona galue faʻatasi ma ata, faila faila ma api. I le faʻamalama o le polokalama, o faʻamatalaga uma o le a tuʻuina atu e ala i le faʻataʻitaʻiga ma se komepiuta. E mafai ona motusia, kopiina, tipi, faaopoopo ma faʻamalo. O faʻamatalaga uma o le masini feaveaʻi o le a vave faʻafouina. O le mea lea e mafai ai ona faʻatautaia le tele o voluma o faʻamaumauga.

Filifiliga tele fesoʻotaiga

E le o taimi uma mo le fesoʻotaʻiina o le telefoni i le lima o le USB cable. Ina ia foia lenei faafitauli, o MOBILedit o loʻo i ai ni faʻasalalauga fesoʻotaʻiga eseese (Bluetooth, infrared).

Faʻasologa o ata

O ata na pueina mai le telefoni feaveai o le telefoni feaveaʻi e mafai ona faasaʻo e le faatonu na fausia i totonu o le polokalama ma tuʻu i le telefoni, faʻasaoina i luga o se PC poʻo le lafoina i le Initaneti.

Faʻamatalaga Audio

O lenei faʻaopoopoga ua faʻamoemoeina mo le fatuina o leo i luga o se komepiuta, ma mulimuli ane tuʻuina atu i le telefoni a le telefoni.

I le otootoina o mea o loʻo taʻua i luga, e mafai ona tatou fai atu o le meafaigaluega e aoga tele, ae ona o le le lava o le gagana Rusia, e faigata ona galue i ai. A aunoa ma le faʻapipiʻiina o se isi avetaʻavale avetaʻavale, e le vaaia e MOBILedit tele telefoni feaveaʻi. E le gata i lea, i le kopi saoloto e iai nisi o galuega e le mafai ona iloiloina.

A uma ona e masani i le polokalame o loʻo i ai, e mafai ona tuʻuina atu mea nei:

  • avanoa faʻataʻitaʻiga;
  • lagolago mo le tele o telefoni feʻaveaʻi;
  • faʻapipiʻi faigofie;
  • multifunctionality;
  • avanoa faigofie;
  • faigofie ona faʻaaogaina.

Faʻafitauli:

  • ua totogiina le polokalame;
  • leai se lagolago mo le gagana Rusia.

Faʻaʻaiga faʻataʻitaʻiga o MOBILedit

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Samsung kies Win32 disk imager Cam Ontrack EasyRecovery

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
MOBILedit o se polokalama mo le pulea o se telefoni feaveai mai se komepiuta e ala i Bluetooth, IrDA poʻo le USB cable.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2003, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapitoa: COMPELSON Laboratories
Tau: $ 25
Toa: 37 MB
Gagana: Igilisi
Version: 9.3.0.23657