Ulufale i lau itulau VK mai se isi komepiuta

I le leai o se avanoa e asiasi ai i se itulau i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte mai lau lava masini, o le isi mea o le a faʻaaogaina e le isi tagata komepiuta a le isi. I lenei tulaga, e tatau ona e faia se faasologa o gaoioiga e faamautu ai lau teugatupe. O le a tatou iloiloina auiliili lenei faagasologa o se vaega o lenei tusiga.

Ulufale i le itulau VC mai se isi komepiuta

O le faagasologa o le faʻaogaina o le PC a le isi tagata e asiasi i le VK profile e mafai ona vaevaeina i laasaga e faʻapipiʻi saʻo i le faʻatagaina ma le fufuluina mulimuli ane o le upega tafaʻilagi. O le laasaga lona lua atonu o le a faaseʻe pe afai e muamua ulu atu i se faʻalauiloa faapitoa.

Laasaga 1: Faʻatagaina i se talaaga

I le laasaga o faʻatagaga i lou lava tala e le tatau ona i ai ni ou faafitauli, talu ai o gaoioiga e toetoe lava a tutusa ma le saofaga i tulaga masani. E le gata i lea, afai e te matua le talitonu e uiga i lē e ona le komepiuta, e sili ona lelei le muamua alu i le faiga Incognito, avanoa i soʻo se suʻesuʻega i luga ole initaneti.

Vaʻai foi: Faʻaoga Incognito i le Google Chrome browser, Mozilla Firefox, Yandex Browser, Opera

  1. Suʻe le masini i le tulaga Incognito ma alu i le itulau autu o le site VKontakte.

    Manatua: E mafai foi ona e faʻaaoga le masani masani o le suʻega.

  2. Faatumu le fanua "Telefoni poʻo imeli" ma "Upu" e tusa ai ma faʻamatalaga mai le teugatupe.
  3. Togi "Alien Computer" ma kiliki "Faʻatasi".

    O lenei mea o le a tatalaina ai le itulau. "Talafou" e avea ma sui o lau talaaga. Manatua i le faiga Incognito leai ni taga o le a faʻaolaina i le talafaasolopito o asiasiga faʻapitoa. E le gata i lea, o faila uma o le a manaʻomia se sau fou i le faʻaoga ma faʻafouga fou.

  4. Afai e te manaʻo e alu ese mai lou talaaga, tatala i totonu Incognito, faatoa tapunia le faamalama o le masini e faamuta ai le sauniga. A leai, e mafai ona e alu i totonu o le lisi autu o le upega tafailagi e ala i le filifilia o mea talafeagai.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e ala i le fai o sina lapataiga, e mafai ona e faʻaogaina le komepiuta a se isi tagata e faʻaoga ai le itulau i luga o le VK social network.

Laasaga 2: Aveeseina o Faʻamatalaga Faʻamatalaga

I le noatia ma le fai fuafua i le teena e faʻaaoga le faiga Incognito ma i le tulaga o le le faʻasalalauina o faʻamaumauga mai le teugatupe i lalo o le initaneti o le Initaneti, e tatau ona e tapeina ma le lima. Ua uma ona matou iloiloina lenei faiga i nisi o tusiga i la matou 'upega tafaʻilagi.

Manatua: Faʻataʻitaʻiga, matou te faʻaaoga le Google Chrome browser.

Faʻamatalaga: E faʻapefea ona tape numera ua faʻailogaina ma upu password VK

  1. A maeʻa ona e mautinoa o loʻo e vaʻaia ma le saogalemu, faʻalautele lau lisi o mea autu ma filifili "Faʻatonu".
  2. I le amataga o le itulau e tatala, kiliki i le laina "Upu Faʻatonu".
  3. Faaaogaina o le fanua "Sailiiliga o Upu" maua lau "Igoa Igoa" ma "Upu".
  4. I tafatafa o le laina o loʻo manaʻomia o le faʻaopoopoga i le tulaga o le URL o le upega tafailagi fesoʻotaiga "vk.com". Kiliki i le ki ma ni togi se tolu i le itu taumatau o le upu faila.

    Mai le lisi, filifili le filifiliga "Aveesea".

  5. Afai e mafai, faatasi ai ma le faʻatagaga a lē e ona le komepiuta, e mafai ona e faʻamaʻapeʻa nei le natia ma le tala faasolopito o le Initaneti. I lenei tulaga, o lau faʻamatalaga o le a saogalemu atoatoa, e tusa lava po o le a le faiga o le faʻaogaina o le 'upega tafaʻilagi e te faʻaogaina.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Faʻafefea ona faʻamalo faʻasolopito i Google Chrome, Mozilla Firefox, Yandex Browser, Opera
    Aveese le natia mai Google Chrome, Mozilla Firefox, Yandex Browser, Opera

I le avea ai o se vaega o lenei tusiga, na matou misia na taimi e pei o isi faʻamaoniga saogalemu e mafai ona faʻaaogaina i totonu o faʻamaumauga o tala taʻitasi mo le faʻamaoni e lua. Ona o lenei mea, o le faʻatonuga o le a fai si laʻititi ese, e manaʻomia ai oe e faʻamaonia i le telefoni.

Faaiuga

Matou te faʻamoemoe na mafai ona e ausia le manaʻoga e manaʻomia ma ulufale i le itulau patino i luga o le VC social network mai se isi komepiuta e aunoa ma ni faʻafitauli. Afai ei ai ni au fesili, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi mai i matou pe a manaʻomia.