Fofo se faafitauli i se tagata e le galue HDMI-VGA adapter

E le o tagata uma e fiafia e faitau tusi io tatou taimi. Ae ui i lea, o loʻo finau pea le au faʻasalalauga e uiga i le auala e sili ona lelei: i luga o le telefoni ma le papalama, poʻo le faʻaaogaina o le aufaasālalau pepa. Ae ui lava i lea, o mea uma lava e faʻavalea i le mea e tasi o le "faigofie."

O na tagata e lelei le faitau, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le laupepa latou te iloa o loʻo i ai se FB2 format ma e tatalaina i ni tusi faʻapitoa. Peitai, e tusa lava pe o tusi uma ma toe tusia i se tulaga aoao, o nisi nei o polokalame eseese mo le faitau. O le mafuaaga lena e tatau ai ona e iloa po o fea e sili atu.

Kobo Books

O lenei talosaga e ese mai i isi o loʻo i ai lana lava, lautele lautele, faʻamaumauga i luga o le initaneti o tusi. O iinei e mafai ona e maua uma ai tusi faasaienisi ma fiction. Ma o le atunuu o gaosiga e matua le taua lava, aua o loʻo maua mai lomiga mai le salafa o le lalolagi. E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻiina le polokalame pe a talafeagai mo ia, faʻafesoʻotaʻi le po po o le suia o le lapisi.

Download Kobo Books

Amazon Kindle

O le isi tusi talosaga o loʻo i ai se tele o faʻamaumauga o tusi e ofoina atu i le tagata faʻaaoga. Ae ui i lea, o loʻo i ai ona eseesega, faʻalauteleina le polokalame ile tulaga tulaga ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tagata faʻaoga e maua le lolomifefiloi. I le taimi o le faitauga e mafai ona e mauaina se upu e le masani ai, lea e tatau ona suʻeina i masini suʻesuʻe. E leai se isi mea e tatau ona fai, aua ua uma ona i ai lau faʻamatalaga i lau telefoni. E le gata i lea, o le tusi talosaga e maua ai avanoa i se aofaiga tele o tusi e leai se totogi, ma e mafai ona e maua ai ni faila sili ona lelei.

Tasi le Amazon Kindle

Wattpad

Afai muamua o se fesili o nisi vaega o tusi saoloto pe o ni faʻamatalaga foi, o lenei tusi e matua ofo lava. E faitau miliona tusi tusitusi e ofoina atu i le tagata e faʻaaogaina. O se tagata masani e mafai ona fesootai faʻatasi ma tusitala lauiloa. O nei avanoa e aliali mai, ioe, e le o aso uma, ae e le tatau ona latou fifilemu e uiga ia i latou. I se faaopoopoga, soo se tagata faitau e maua le avanoa e tusi ai a latou lava tala, ona faasoa atu lea i a latou uo. O ai na te iloa, atonu ua avea i latou ma taʻutaʻua?

Download Wattpad

Google Play Books

Google i se taimi umi talu ai, e tusa lava pe i le vaʻaia o tagata masani, ae le na o se suʻesuʻega. Na oo mai i tusi. Ma, i le ala, ma le manuia tele, ona o le faʻaaogaina o loʻo faʻatinoina i le faigofie e mafai ai. O iinei e mafai ona e tusia faʻamatalaga i lanu, ma e mafai foi ona e sailia faamatalaga e uiga i se upu faapitoa. O le tele o fonts, size, o le mafai ona faʻaopoopo tusi e le gata i le FB2 format, ae faʻapea foʻi le PDF. Ua faʻaaogaina foi se suiga ile 3D itulau. E mafai foi ona e le atoatoa pe afai e te le manaʻomia se faatofu atoa i se tusi.

Tikiala Google Play Books

Aldiko Book Reader

O le uluai talosaga i le aoina, lea e fesoʻotaʻi faʻatasi ma le faʻatau atu o tusi, ae oa latou faitauga. O lona uiga, seʻi faʻapea o se tulaga: o loʻo i ai sau itulau na maua mai i le FB2 poʻo le PDF. O le isi mea e fai o le faʻapipiʻiina o se "faitau" lima. Aisea e le faʻalogo ai i le filifiliga ua filifilia? E le gata i lea, o le talosaga e faigofie tele mo i latou e faitau pe a oʻo mai le taimi, aua ua tatala le tusi pe a maeʻa ona tapunia le talosaga. E i ai, ioe, tusi tusi, ae o le manaʻomia mo ia mea e laʻititi.

Download Aldiko Book Reader

eReader Prestigio

O le isi tusi talosaga e mafai ona aoga mo tagata fiafia e faitau ai le faʻatau po o le sii mai o tusi mai punaoa a isi vaega. O le tele o fuainumera, e aofia ai le FDB2, o loʻo lagolagoina e le talosaga - o le aoga sili lea, aua e le toe manaʻomia ona e popole e uiga i le fesoʻotaʻiga. O se mea tāua mo le faʻapipiʻiina o le igoa o lenei polokalame o le mafai lea ona faʻafetaui tusi uma i le va o masini.

Download eReader Prestigio

O le faitauina o tusi o se manatu lelei. Ae o le filifiliga o se fausaga mo le faitauga ua avea ma se laasaga taua. E taua le aua nei faia se mea sese ma saili po o le fea e sili ona fetaui ma oe.