Sui le autu mo VKontakte

I se taimi mulimuli ane, o le mamanu masani o le site o le VKontakte ua avea ma mea manaia ma le manaia. O lenei mea e matua aʻafia ai le iloa o faʻamatalaga e faʻaaoga ai, lea e faigata ai ona faitau ma tusitusi. Ae paga lea, o le pulega a VKontakte e lei amataina se avanoa e pei o le faatulagaina o le autu taua o le mamanu.

E ui lava i le leai o se avanoa aloaia e faʻapipiʻi ai se mamanu fou mo VKontakte, e mafai lava ona faia, ma i le tele o auala i le taimi e tasi. Mo lenei mea, e taua, e te le manaʻomia le tuʻuina atu o faʻamatalaga patino.

Faʻapipiʻiina o se autu fou mo VK

E mafai ona e suia le mamanu masani a VKontakte e aunoa ma ni faafitauli faʻapitoa, pe afai e te mulimulitai i se filifili faʻatau o gaioiga ma faaaoga na o metotia faatuatuaina. Ia maitauina pe afai e taua se suiga o le mamanu, o loʻo i ai se suiga i le mamanu, o lona uiga, o lanu ma se vaega o le nofoaga o elemene.

Ina ia suia le autu, e mafai ona e filifili mai:

  • faʻapitoa faapitoa;
  • faʻaopoopoga o masini.

I le taimi nei, o auala uma e mafai ai ona faʻasalalau le itulau, na o ni nai galuega moni lava. O nei filifiliga e tatau ona e faʻaaogaina, talu ai i lenei tulaga ua faʻamaonia oe e te mauaina:

  • malupuipuia o faamatalaga;
  • saoasaoa pe a galue ma se itulau teuteuina;
  • o le avanoa e filifili ai se mamanu mai se tusi tele po o le faia o se autu oe lava ia;
  • faʻaaogaina fua.

I nisi tulaga ei ai se polokalama VIP. I lenei tulaga, o le faʻapipiʻiina o nisi autu o le a manaʻomia ai tau tupe mai ia oe.

I le tele o mataupu, o autu mo VKontakte e matua saoloto lava. E na ona e manaʻomia le filifilia o le ala e te faʻaeʻe ai nei sitaili.

Metotia 1: Faʻaaoga le Initaneti Browser

O lenei auala o le faapipiiina o autu mo le VKontakte i le taimi nei e itiiti lava le manaomia i le va o tagata faaaoga, talu ai e manaʻomia le faʻatulagaina o se initaneti o Orbitum, lea, e le gata i lea, e manaʻomia ona sii mai. I le taimi lava e tasi, o se mea lelei mo tagata fiafia o Chrome, Yandex poo Opera, o le fatuga na faia i luga o le faavae o Chromium.

I faaupuga lautele, o lenei upega tafaʻilagi e leai ni faʻafitauli o faʻatinoga. I le taimi lava e tasi, o loʻo tuʻuina atu ai i tagata taʻitoʻatasi uma se faʻamaumauga e matua saoloto tele o autu autu mo nisi fesoʻotaʻiga lautele, e aofia ai le VKontakte.

Ina ia tuʻu le autu i le VK i lenei auala, e tatau ona e mulimuli i faatonuga faigofie.

  1. Tikia ma faʻapipiʻi le sailiga o Orbitum mo VKontakte.
  2. O le faʻaaogaina o le masini e tutusa lava ma le Chrome.
  3. A maea le faʻatulagaina, o le a otometi lava e toe faʻafeiloaia oe i le faamalama o le Orbitum.
  4. Faʻamau i lalo ma o le ae maua se faamau. VKontaktee ala i le kiliki i luga e mafai ona e ulufale ai i lenei fesoʻotaʻiga lautele.
  5. I le faamalama e tatala, ulufale i lau faʻamatalaga o le lesitalaina.
  6. Faasolo le faamau "Faʻatasi".
  7. Matou te faatagaina le siata e faitau faʻamatalaga mai lau teugatupe. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Faataga" i le pito i lalo taumatau.
  8. O le mea e sosoo ai, e tatau ona e alu i le site VKontakte ma i le pito i luga pito i luga o le kiliki i luga o le fasipepa.
  9. I le lisi e tatala ai, filifili se autu e foliga mai e sili ona manaia.

E mafai foi ona e fatuina sau lava autu e aunoa ma se totogi.

A maeʻa ona tuʻuina le autu, faʻatasi ai ma au tusitusiga fou taitasi i totonu o le upega tafaʻilagi VKontakte e ala mai i lenei 'upega tafaʻilagi, o le a e vaʻaia le mamanu ua filifilia, nai lo le tulaga masani.

Afai o nisi mafuaaga e te manaʻo ai e toe faafoi le mamanu masani o VKontakte i lenei upega tafaʻilagi, e tatau foi ona e faia lenei mea e tusa ai ma se faʻamatalaga patino.

E faʻafefea ona aveese le suʻesuʻega o Orbitum

Metotia 2: VKMOD tusiga autu

O lenei auala e suia ai le mamanu o VKontakte e le o toe manaʻomia le suʻeina o se isi masini komepiuta, talu ai o VKMOD o se faʻaopoopoga. O lenei faʻaopoopoga ua faʻapipiʻiina i le Google Chrome.

Aʻo galue i lenei faʻaopoopoga, i le tele o tulaga, e leai ni faʻafitauli. Ae ui i lea, o le toe faafoi autu o le VKMOD e tumau pea ona talafeagai ma e na o le tasi lava le masini komepiuta e lagolagoina, e ui lava o le sili ona lauiloa.

  1. Tatala le masini Chrome ma alu i le nofoaga aloaia o le VKMOD extension.
  2. Kiliki le ki "Faʻaopoopo le faʻaopoopoga".
  3. A maeʻa lena, faʻamaonia le faʻapipiʻiina o le VKMOD extension i le Google Chrome browser.
  4. Afai e faʻapipiʻi lelei, o le faʻamalo mo lenei faʻaopoopoga e aliali i le pito i luga.
  5. E mafai ona mafai pe faʻamalo le faʻaopoopoga i se kiliki tasi i luga o le ata i le pito i luga o le laupapa, e ala i le liliuina o le ki i se tasi o avanoa lua - "ON" poʻo "OFF".
  6. Alu i le site o VKMOD i le vaega "TULAGA MO VK".
  7. I luga o le itulau e tatala, filifili se mataupu manaia mo oe.

E fautuaina e faʻaaoga autu i se maualuga maualuga. I lenei tulaga, e te maua se ata maualuga maualuga mo VKontakte.

E taua le matauina o lenei faʻaopoopoga na muai fuafuaina mo le vave mamanu o VKontakte. O le mea lea, o autu atonu e foliga mai e le saʻo.

I le lumanaʻi, o lenei faʻalautelega atonu o le a faʻamautuina ma fetaui lelei i le mamanu fou.

Metotia 3: Get-Style

O le faʻaopoopoga Get-Style e faasino i le aofaʻi o faʻaopoopoga e masani ona tausia faʻatasi ma taimi. E mafua mai i le mea moni o loʻo i ai nei le mamanu o VKontakte o loʻo fesuisuiai - o mea fou fou o loʻo aliali mai poʻo elemene o loʻo iai i se isi nofoaga, ae o loʻo i luga o le Get-Style faʻalelei uiga masani.

Ae mo lenei faʻaopoopoga, e lagolagoina uma le mamanu tuai VK ma le tino fou. I le taimi lava lea e tasi, e leai ni faʻalavelave taua pe a faʻaaogaina le Get-Style faaopoopo.

I le fesoʻotaʻiga ma suiga tetele VKontakte, e fautuaina e faʻaaoga autu sili ona lata mai. Faʻafetai i lenei, o lau itulau o le a foliga fou ma matagofie.

O lenei faʻaopoopoga o le sili lea i le Initaneti atoa, aʻo tuʻuina atu ai i tagata o loʻo faaaogaina le:

  • tuufaatasia o le faʻaopoopoga i Chrome, Opera, Yandex ma Firefox;
  • se lisi tele o autu;
  • fale lava ia;
  • le faʻaaogaina o autu.

O le Get-Style i le 'upega tafaʻilagi ei ai le faʻatapulaʻaina o fuataga i luga o autu faʻapipiʻi E faigofie lava ona foia - filifili autu mo lau fuataga (+5 mo le resitala), fatuina oe lava autu poʻo le mauaina o se talaaga lelei mo tupe moni.

Faʻaaogaina ma faʻaaoga lenei faʻaopoopoga e mafai, faʻaauau i faʻamatalaga auiliili.

  1. Alu i le official Get-Style extension site mai soʻo se masini lagolago.
  2. Faʻauma le faʻasalaga (manaʻomia).
  3. I le itulau e sosoo ai, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻamaonia lau ID ID Faʻamatalaga ma suia lau avata tala i Get-Style.

A maea uma laasaga o loʻo i luga, e mafai ona e faʻapipiʻi le faʻaopoopoga.

  1. Faʻailoga i le 'upega tafaʻilagi, fai se kiliki se kiliki i le igoa "FAATUMU I LUMA" i le ulutala o le saite.
  2. Faamautu le faʻapipiʻiina o le faʻaopoopoga pe a manaʻomia.
  3. Afai o le a faʻaopoopoina le faʻaopoopoga, o le ata o le Get-Style ma le faʻasalalauga talafeagai o le a faʻaalia i le pito i luga o le mea sao.

Ia mautinoa e toe faafou le itulau aʻo leʻi tuʻuina le autu.

O le mea mulimuli na totoe e fai, o le suia lea o le VK standard standard. E matua faigofie lava lenei mea.

  1. I luga o le itulau autu o le saite, filifili soʻo se autu ma se fua faʻatatau e itiiti ifo i le tutusa pe 5.
  2. Kiliki le igoa "Faaaoga" i lalo o soʻo se autu tutusa.
  3. Afai e te faʻapipiʻiina le autu, o le ae aoao e uiga i le auala e ala i se faʻaleleia o le faʻavasegaina o le auala ua filifilia.
  4. Alu i le 'upega tafaʻilagi VKontakte ma faʻafou le itulau e vaʻai ai i le mamanu fou.

I le tele o tulaga, o le a faʻaalia le faʻafouina.

O lenei faʻaopoopoga, e aunoa ma le tauagafau, o le sili lea i faʻaopoopoga uma e faʻamalosia ai le faiga o le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte. I le taimi lava lea e tasi, e manaʻomia oe e faia se mea itiiti.

O nisi taimi o le pulega o le punaʻoa o loʻo i ai se ata o le fuataga. O lenei auala e mafai ai ona e maua nisi faʻalapotopotoga mo le saolotoga.

Pe a filifilia se auala e suia ai le mamanu o VKontakte, e fautuaina e amanaʻiaina uma mea lelei ma le lelei. O lona uiga, i nisi tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻaaogaina le faiga e asiasi ai i ni fesoʻotaʻiga lautele, e sili ona lelei le filifili Orbitum. Ae, afai e faʻaogaina le Yandex, Opera, Firefox poʻo le Chrome e le gata mo fesoʻotaʻiga lautele, e sili ona lelei le faʻatulagaina o le faʻaopoopoga o le faʻaleleia.

Le mea e filifili i le iuga - na o oe e filifili. Matou te moomoo ia manuia oe pe a filifilia se autu mo VK.