Suia le upu faila i le imeli Gmail

O le faʻamoemoega o faila o faila i le DOCX ma le DOC e toetoe lava a tutusa, ae, e ui i lea, e le o polokalama uma e mafai ona galulue faatasi ma le DOC, tatala se tulaga faʻaonapo nei - DOCX. Sei o tatou vaʻai pe faapefea ona liua faila mai le tasi vordovskogo i le isi.

Auala e liliu ai

E ui lava o le fausiaina o nei fusiga e Microsoft, e naʻo Word e mafai ona galue ma le DOCX, e amata i le Word 2007, e le o taʻua ai talosaga a isi tagata atinaʻe. O le mea lea, o le mataupu o le faaliliuina o le DOCX i le DOC e matua leaga. O fofo i lenei faafitauli e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu:

  • Faaaogaina o le liua i le initaneti;
  • Le faaaogaina o le polokalama mo le faaliliuina;
  • Faʻaoga le faʻaogaina o upu e lagolagoina uma nei faʻatulagaga.

O le a tatou talanoaina vaega mulimuli e lua o metotia i lenei tusiga.

Metotia 1: Faʻamatalaga Faʻamatalaga

Seʻi o tatou amata i le toe iloiloina o le toe faʻafouina o taga e faʻaaoga ai le AVS tusitusiga faʻavaomalo o le faaliliuina o tusitusiga.

Faʻatuina le Faʻamatalaga o Mea

  1. E ala i le taʻavaleina o le Document Converter, i se vaega "Faʻatulagaina o Faʻatulagaga" faʻaauau pea "I le DOC". Kiliki "Faaopoopo Failautusi" i le ogatotonu o le atinaʻe talosaga.

    O loʻo i ai se filifiliga e kiliki i le igoa i le igoa lava e tasi i autafa o le atigilima i foliga o se faʻailoga. "+" luga o le laulau.

    E mafai foi ona e faʻaaoga Ctrl + O pe alu i "File" ma "Faʻaopoopo faila ...".

  2. Ua tatala le faamalama punavai faaopoopo. Faʻasaga i le mea o loʻo nofo ai DOCX ma faʻailogaina lenei mea faitino. Kiliki "Tatala".

    Faʻaopoopo foi le punavai mo le gaosiga e mafai e le tagata faʻaaoga ona tosina ese mai le "Saili" i le Faʻamatalaga Faʻamatalaga

  3. O le anotusi o le mea o le a faʻaalia e ala i le faʻaogaina o le polokalame. Ia faʻamaonia po o le fea pusa o faʻamaumauga liliu mai o le a lafoina i, kiliki "Iloilo ...".
  4. E tatala le laupepa filifilia o le lisi, filifili le faila lea o le a faavae ai le DOC pepa, ona kiliki lea "Lelei".
  5. O le taimi nei i le eria "Foliga Faʻatino" ua aliali mai le tuatusi o le pepa ua liua, e mafai ona e amataina le suiga o le faagasologa e ala i le kiliki "Amata!".
  6. Liua i luma. O lona alualu i luma o loʻo faʻaalia o se pasene.
  7. A maeʻa le faʻatinoga, o le a faʻaalia se pusa talanoaga e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le maeʻa manuia o le galuega. E le gata i lea, ua uunaia oe e alu i le nofoaga o le mea na maua. Faasolo i lalo "Faʻasalalau avanoa".
  8. O le a amata "Saili" pe o fea o loʻo i ai le mea faʻapitoa. E mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaalia i luga o ia soo se faʻatulagaga masani.

Ole faʻafitauli tele o lenei metotia o le Faʻamatalaga Faʻamatalaga e le o se mea faigaluega saoloto.

Metotia 2: Faaliliu mai le Docx i le Doc

Convert Docx i Doc Converter faʻapitoa i le toe faʻaleleia o pepa i le itu o loʻo talanoaina i lenei tusiga.

Tikiake Convert Docx i le Doc

  1. Faʻasaʻo le tusi talosaga. I le faamalama e aliali mai, afai oe faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga o le polokalama, ona kiliki lea "Taumafai". Afai na e faʻatauina se faʻamatalaga totogiina, ulufale i le code i le fanua "Laisene o Laisene" ma lolomiina "Tusi Resitala".
  2. I le pusa tatala polokalame, kiliki "Faaopoopo Upu".

    E mafai foi ona e faʻaaoga se isi metotia e alu i le faʻaopoopoga o le punavai. I le lisi, kiliki "File"ona sosoo ai lea "Faaopoopo le Upu Upu".

  3. Ua amata le faamalama. "Filifili Faaupu Upu". Alu i le mea e fai ai le mea faitino, maka ma kiliki "Tatala". E mafai ona e filifilia ni mea faitino i le taimi e tasi.
  4. A maeʻa lena, o le igoa o le mea ua filifilia o le a faʻaalia i le autu o le liliu Convert i le Doc i le poloka "Igoa o le Igoa o Upu". Ia mautinoa ia mautinoa o loʻo maka se siaki i luma o le igoa o le pepa. I le tulaga o le toesea, ia faʻapipiʻi. Ina ia filifili pe o fea o le a lafoina ai le pepa liliu, kiliki "Suʻesuʻe ...".
  5. Tatala "Suʻe Failautusi". Faʻasaga i le nofoaga o le lisi o nofoaga o le a auina atu ai le tusi DOK, siaki ma kiliki "Lelei".
  6. A uma ona faʻaalia le tuatusi filifilia i le fanua "Foliga Faʻatino" E mafai ona e alu e amata le faagasologa o le liuaina. E leai se manaʻoga e faʻamautinoa le taʻiala o le liua i le talosaga o loʻo suʻesuʻeina, talu ai na o le tasi le itu e lagolagoina. O lea, e amata ai le faagasologa o le liua, kiliki "Liliu mai".
  7. A maeʻa le faʻatulagaga o le liua, o le a faʻaalia se faamalama ma le savali "Liua Faauma!". O lona uiga ua maeʻa maeʻaeʻa le galuega. E totoe na o le taomi i le faamau. "Lelei". E mafai ona e mauaina se mea fou DOC i le mea o loʻo faasino i ai le tuatusi faʻaaogaina o le tuatusi i le fanua. "Foliga Faʻatino".

E ui i le mea moni o lenei metotia, e pei o le muamua, e aofia ai le faʻaaogaina o se polokalama totogi, ae, e ui i lea, o le Convert Docx i Doc e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma se totogi i le taimi o le suʻega.

Metotia 3: LibreOffice

E pei ona taua i luga, e le gata i tagata liliu mai e mafai ona faia le liua i le faatonuga maoti, ae o le gaosiga o upu, aemaise le Tusitala, e aofia i totonu o le Polokalame LibreOffice.

  1. Tatala FreeOffice. Kiliki "Tatala le File" pe auai Ctrl + O.

    E le gata i lea, e mafai ona e faʻaaoga le lisi e ala i le siitia "File" ma "Tatala".

  2. Ua faʻaaogaina le atigi filifilia. O iina e tatau ona e alu i le faila o le faila malo i le mea o loʻo i ai le pepa DOCX. I le makaina o se elemene, kiliki "Tatala".

    E le gata i lea, afai e te le manaʻo e tatalaina le faamalama o le filifiliga o pepa, e mafai ona e toso le DOCX mai le faamalama "Saili" i le amataga o le FreeOffice.

  3. Po o le a lava le auala e te galue ai (e ala i le tosoina poʻo le tatalaina o se faamalama), e amata le tusi Tusitala ma faʻaalia mea o loʻo i le pepa DOCX ua filifilia. O le taimi nei o le a tatou manaʻomia le liliu i le format DOC.
  4. Kiliki i le mea autu "File" ona filifili lea "Faasaoina ... ...". E mafai foi ona e faʻaaoga Ctrl + Shift + S.
  5. O le faʻamalama faʻamalama ua faʻaaogaina. Faʻasaga i le mea o le ae tuʻuina ai le pepa liliu. I totonu o le fanua "Pusa o Faiga" filifili le taua "Microsoft Word 97-2003". I le eria "Igoa ole igoa" afai e tatau ai, e mafai ona e suia le igoa o le pepa aloaia, ae e le talafeagai lenei mea. Faasolo i lalo "Faasaoina".
  6. O le a faʻaalia se faamalama, e faʻaalia ai o le faatulagaga na filifilia e le mafai ona lagolagoina nisi tulaga o le pepa oi ai nei. E moni lava. O nisi tekinolosi o loʻo maua i le faʻapitoa a le ofisa o le Reiter's "native", e le lagolago le DOC format. Ae i le numera tele o mataupu, o lenei mea e leai se aoga i mea o loʻo suia ai le mea. E le gata i lea, o le a tumau pea le faʻavae i le faatulagaga tutusa. O lea ia lagona le saoloto e kiliki "Faaaoga le faaupuga Microsoft Word 97 - 2003".
  7. A maeʻa lenei mea, ona liua lea o anotusi i le DOCK. O le mea faitino lava ia e tuʻuina pe a fai o le tuatusi na faʻamaoti mai e le tagata faʻamatalaga na faʻamatala muamua.

E le pei o metotia ua uma ona faʻamatalaina, o lenei filifiliga o le toe faʻaleleia o le DOCX i le DOC e leai se totogi, ae, o le mea e leaga, o le a le aoga i le liua o le kulupu, talu ai e tatau ona e faʻaliliu eseese elemene.

Metotia 4: OpenOffice

O le isi gaioiga o upu e mafai ona faaliliuina le DOCX i le DOC o se tusi talosaga, e taʻua foi Tusitala, ae aofia i OpenOffice.

  1. Taʻosaʻo le atigi atigi o le Open Office. Kiliki le igoa "Tatala ..." pe auai Ctrl + O.

    E mafai ona e faʻagaoioia le lisi e ala i le tata "File" ma "Tatala".

  2. O le mata o filifiliga e amata. Alu i le tauʻave DOCX, siaki ma kiliki "Tatala".

    E pei foi o le polokalama talu ai, e mafai foi ona toso mea i le atigi talosaga mai le faila faila.

  3. O aga i luga o loʻo taʻitaʻia ai le mauaina o mea o loʻo i totonu o le pepa MLC i le Open Reiter Office shell.
  4. Alu nei i le taualumaga o le liuaina. Kiliki "File" ma faaauau "Faasaoina ... ...". E mafai ona e faʻaaoga Ctrl + Shift + S.
  5. O le faila na te tatalaina le atigi. Alu i le nofoaga e te manaʻo e teuina le DOC. I totonu o le fanua "Pusa o Faiga" ia mautinoa e filifili se tulaga "Microsoft Word 97/2000 / XP". Afai e talafeagai, e mafai ona e suia le igoa o le pepa i le "Igoa ole igoa". Ia kiliki nei "Faasaoina".
  6. O se lapataiga e aliali mai e le mafai ona faʻataunuʻuina nisi o elemene faatulagaina faʻatasi ma le faatulagaga na filifilia, e tutusa ma le mea na matou vaʻaia pe a matou galulue ma LibreOffice. Kiliki "Faaaoga le faatulagaga o iai nei".
  7. Ua liua le faila i le DOC ma o le a teuina i totonu o le tusi faʻamaufaʻailoga e faʻamaonia e le tagata faʻaoga i le faʻamalama laveaʻi.

Metotia 5: Upu

I le masani ai, o le upu processor e mafai foi ona faaliliuina le DOCX i le DOC, lea e lua uma nei faatulagaga e "moni" - Microsoft Word. Ae i le ala masani e mafai ona faia lenei mea e amata i le lomiga o le Word 2007, ma mo uluai lomiga e manaʻomia ona e faʻaogaina se patch faapitoa, lea o le a tatou talanoaina i le faaiuga o le faʻamatalaga o lenei auala liua.

Faʻatonu le Upu

  1. Sue Microsoft Word. Kiliki i le lisi e tatala ai le DOCX. "File".
  2. A maeʻa le suiga, faʻasalalau "Tatala" i le itu tauagavale o le polokalama.
  3. Ua tatalaina le faamalama matala. E tatau ona alu i le nofoaga o le DOCX ma le maeʻa ona maka, kiliki "Tatala".
  4. O le a tatala le ata o le DOCX i le Upu.
  5. Ina ia liua se mea tatala i se DOC, toe alu i le vaega. "File".
  6. I le taimi lenei, alu i le vaega ua taʻua, kiliki i le mea i le itu tauagavale "Faasaoina".
  7. Shell o le a faʻaaogaina "Faʻasaoina o le Tusi". Faʻasaga i le eria o le faila faila i le mea e te manaʻo e teu ai mea ua liua pe a maeʻa le faʻatinoga. I le eria "Pusa o Faiga" filifili le tulaga "Upu 97 - 2003 Tusi". Igoa o le mea faitino i le eria "Igoa ole igoa" e mafai e le tagata faʻaaoga ona suia na o le loto. A maea le faʻaaogaina o nei manipuni e faʻatino ai le faʻagasologa o le faʻasaoina o le mea faitino, kiliki le ki "Faasaoina".
  8. O le pepa o le a faʻapolopoloina i le faʻatulagaina o le DOC ma o le a tuʻuina i le mea na e faʻamaonia muamua i totonu o le faamalama laveaʻi. I le taimi lava lea e tasi, o le a faʻaalia i totonu o le Upu Word i le tulaga faatapulaʻa ole tulaga, talu mai le laʻititi o le faʻatulagaina o le DOC e Microsoft.

    I le taimi nei, e pei ona folafolaina, seʻi o tatou talanoa e uiga i tagata e faʻaaogaina le Upu 2003 poʻo ni faʻamatalaga muamua e le lagolagoina le galulue ma le DOCX. Ina ia foia le mataupu o le fesoʻotaʻiga, ua lava lea e faʻapipiʻi ai ma faʻapipiʻi se patame faapitoa i le tulaga o se pusa fesoʻotaʻiga i luga o le 'upega tafaʻilagi a Microsoft. E mafai ona e aoao atili e uiga i lenei mea i se mea ese.

    Faʻamatalaga: Faʻapefea ona tatala le DOCX i le MS Word 2003

    I le maea ai o manipulations o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga, e mafai ona e tamoe i le DOCX i totonu o le Word 2003 ma faʻamuamua i le auala masani. Ina ia liua se DOCX muamua i le DOC, e lava le faʻatinoina o le faʻatinoga na matou faamatalaina i luga mo le Word 2007 ma le fou fou. O lona uiga, i le kiliki i luga o le lisi "Faasaoina ... ...", e te manaʻomia le tatalaina o le atigi pusa o le pepa ma, filifili se ituaiga faila i lenei faamalama "Pepa o Upu"tulei le faamau "Faasaoina".

E pei ona mafai ona e vaʻai, afai e le manaʻo le tagata faʻaoga e faʻaaoga auaunaga i le initaneti e liliu ai le DOCX i le DOC, ma faʻatino lenei faiga i luga o se komepiuta e aunoa ma le faʻaogaina o le Initaneti, ona mafai lea ona e faʻaaogaina polokalama faʻalapotopotoga poʻo ni tusitala tusitusi e galulue ma ituaiga uma o mea faitino. Ioe, mo se liua se tasi, afai ei ai lau Word Word, o le a sili atu le faʻaaogaina o lenei polokalame, o nei faatulagaga e lua e "faʻapitoa". Ae o le Polokalame a le Upu ua totogi, o lea o tagata e le mananao e faatau mai e mafai ona faʻaogaina tutusa analogues, aemaise lava i latou o loʻo aofia i le ofisa Office LibreOffice ma OpenOffice. Latou te le o laʻititi i lenei itu i le Upu.

Ae, afai e te manaʻomia le liua tele o le faila, ona faʻaogaina lea o le faʻaaogaina o le gaioiga o upu, e foliga mai e matua le talafeagai lava, talu ai ona latou faatagaina oe e liliu naʻo le tasi mea i le taimi. I lenei tulaga, o le a faigofie le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa e faʻaliliuina ai le lagolagosua o le liua ma mafai ai ona gaosia le tele o meafaitino i le taimi lava e tasi. Ae, o le mea e leaga ai, o tagata liliu mai o loʻo galulue i lenei vaega o le liua e toetoe lava o uma, e aunoa ma se faʻasesega, totogiina, e ui o nisi oi latou e mafai ona faʻaaogaina mo se avanoa mo se vaitaimi faatapulaaina.