Suʻe e le tuatusi MAC


O le toatele oi tatou i le faagasologa o le faʻaaogaina o se komepiuta o loʻo feagai ma polokalame e le faʻaaogaina. I lenei tulaga, e mafai ona lipoti mai e le faiga e le mafai ona maeʻa le aveesea, e leʻi maua le tagata e leʻi faʻaaogaina, poʻo le polokalama e le faʻaaogaina e le muta iina. I tulaga faapena, o le fofo lelei o le a avea ma Revo Uninstaller.

Revo Uninstaller o se mea e leai se mea e faʻaaogaina e leai se mea e faʻaaoga ai e mafai ai ona e aveesea le polokalama faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, faʻapea foi le pulea o le amataga o Windows.

Matou te fautua atu e vaʻai: isi fofo mo le folasia o polokalama e leʻi faʻaaogaina

Faʻaeʻeina o polokalama e leʻi faʻaaogaina

E ala i le filifilia o se polokalama mai le lisi ma kiliki i le "Aveese" le button, Revo Uninstaller o le a amata saili mo le fale e teu ai. Ma afai e le maua, ona amata loa lea e le tagata e faʻafailaina le tapeina, faʻamalo uma faila, laupepa ma faʻamaumauga tusi resitala e fesoʻotaʻi ma le igoa o le talosaga i le komepiuta.

Hunter mode

Afai o lenei mea poʻo lena masini komepiuta e le faʻaalia i le Revo Uninstaller, faʻaaoga le tulimanu tulimanu ma taulai i le alalaupapa i luga o le komepiuta. A maeʻa lena, o le a uunaia oe e aveese le polokalama faʻamalosi.

Toe amataina le Pulea

O le tele o oloa tumaoti, maua i lau komepiuta, e te manaʻo e te ulu atu i le lisi o le amataga, ona amata lea i taimi uma e te liliuina ai le komepiuta. I le aveesea o polokalama e le talafeagai mai le pule faataga, o le ae matua faateleina le saoasaoa o le faʻatupeina o le faiga faʻaogaina.

Faamamaina o tulagavae

Talosaga e pei o sailiga ma ofisa o le ofisa tuua i tua o le maimoaina o talafaasolo- pito, itulau ua uma ona ave ma sili atu. O nei faʻamatalaga uma i le aluga o le taimi e amata ona faʻatuputeleina, ma nofo ai i le tele o avanoa avanoa. I le tapeina o nei faila, o le a le gata ina e saoloto ai avanoa i lau komepiuta, ae faateleina foi le saoasaoa ma le mautu o polokalama.

Faʻaopoopoga auala faʻaleleia

I le faagasologa o le folasia o le faagasologa, ua musuia le tagata faaaoga e filifili se tasi o auala e fa, lea e eseese i le sailiga o le faila i le faila ma, e tusa ai, i le tulaga lelei o le suesuega.

Faʻamatalaga faʻapitoa o se mea e toe faʻafoʻi ai

Talu mai pe a uma ona faʻaleleia le polokalama, e faʻamamaina foi le resitala, o le toe faʻaaogaina o se toe i tua mo mafuaaga saogalemu, lea o le a mafai ai e le polokalama ona toe foi atu i lona setete muamua pe afai e sese se mea pe a uma lena.

Faʻapitoa:

1. Faʻatasi faigofie ma le lagolagoina mo le gagana Rusia;

2. Le auala lelei e faʻaaogaina ai polokalama faʻapitoa;

3. Faiga faʻapipiʻi, faʻatagaina oe e tape uma faila ma faʻamaumauga faʻamaumauga e fesoʻotaʻi ma le igoa o le polokalama faʻapipiʻi.

Faʻafitauli:

1. E leʻi iloa.

Revo Uninstaller o se meafaigaluega moni atoatoa mo le faʻalauiloaina o polokalama e le matalatalaina e mafai ona fesoasoani ia te oe i fafo i le taimi talafeagai. Ua faʻamaonia le manuia o le faʻamaoniga, lea, i le mea moni, ua faʻateleina ona faʻamaonia e tagata e faʻaaogaina.

Tikiake Revo Uninstaller mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona faʻaaoga le Revo Uninstaller Lafoaia atoatoa IObit Uninstaller Faʻafefea ona aveese se polokalama e leʻi faʻaaogaina mai se komepiuta

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Revo Uninstaller o se meafaigaluega e leai se totogi mo le faʻaaogaina o masini komepiuta ua faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta e le mafai e le faletusi paleni ona taulima le folasia.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Uninstallers mo Windows
Faʻapupula: VS Revo Group
Tau: Faʻatau
Toa: 7 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.2.1