Foʻia faafitauli o taʻaloga taʻavale i le Windows 10

O pepa e iai se faʻalautelega PDF e mafai foi ona teuina faʻamaumauga mai luga o uepisaite, e aofia ai sootaga ma mamanu autu. I lenei tusiga o le a tatou iloiloina auiliiliga auala moni o le faasaoina o itulau o le saite i lenei faatulagaga.

Laveaina le itulau uepisaite i le PDF

Faʻasologa o mea o loʻo i totonu o le itulau uepisaite i se faila PDF e mafai ona na o ni nai auala, faʻaititia i le faʻaaogaina o le Initaneti poʻo polokalama mo le Windows. O le a tatou aʻafia uma ia filifiliga.

Metotia 1: Adobe Acrobat Pro DC

Adobe Acrobat software o le auala aupito sili lea e galue ai i faila PDF, faʻatagaina oe e tatala ma faasaʻo pepa na faia muamua. I le matou tulaga, o le polokalama o le a aoga tele foi, talu ai e mafai ona e fatuina se PDF fou e ala i le siiina o soʻo se 'upega tafaʻilagi mai le Initaneti.

Manatua: O ata uma o le foafoaina o le PDF e leai se totogi, ae e mafai ona e faʻaaogaina le taimi o le faamasinoga saoloto poʻo le amataga o le polokalama.

Download Adobe Acrobat Pro DC

Tatalo

  1. Tatala Adobe Acrobat ma mai le itulau autu alu i le lisi "Meafaigaluega".
  2. Kiliki i le faʻailoga faʻamau. "Fatuina PDF".

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatu se PDF

  3. Mai i le tuʻuina atu o filifiliga, filifili "Itulau Upega".
  4. I totonu o le fanua "Ulufale mai URL pe filifili le faila" Pasia le sootaga i le itulau o le saite e te manaʻo e liliu i totonu o se pepa faʻatasi ma se faʻalautele PDF.
  5. Togi "Fesuiaʻi tulaga maualuga"pe afai e te manaʻo e sii mai ni itulau poʻo le 'upega tafaʻilagi atoa.
  6. Kiliki i le sooga "Faʻatonu Autu"e suia ai laina autu ole lumanaʻi PDF file.

    Taofi "Aoao" E mafai ona e filifili tulaga mo le liua.

    Fuaiupu "Taiala Lisi" e mafai ai e oe ona sui le sitaili o le 'upega tafaʻilagi pe a uma ona e faʻapipiʻi atu i se pepa PDF.

  7. A maeʻa aʻoaʻoga, kiliki "Fausia".

    I le faamalama "Tulaga Tulei" E mafai ona e siaki le faagasologa o le sii mai o faila mai le Initaneti. O le saoasaoa o le faaulufaleina e faalagolago i le numera ma le faigata o elemene i luga o le upega tafaʻilagi i le fesoʻotaʻiga faʻamaonia.

    A maeʻa lena, o le anotusi na sii mai ma tuufaatasia i totonu o le itulau PDF o le a faʻaalia.

Faasaoina

  1. Tatala le lisi "File" ma filifili mea "Faasaoina".
  2. Afai e talafeagai, siaki le atigipusa i autafa o mea i le vaega. "Filifiliga File" ma kiliki "Filifili se isi faila".
  3. O lea ua na o le filifili lava le tusi talafeagai i le PC ma kiliki le ki "Faasaoina".

O le aoga sili o le auala o le tausia lea o le soifua maloloina o fesoʻotaʻiga uma o loʻo i luga o le itulau ua faʻatofuina. E le gata i lea, o elemene taʻitasi e faʻaopopoina e aunoa ma le leai o se lelei.

Metotia 2: Upega Tafaʻilagi

Soʻo se Initaneti faʻaonaponei, e tusa lava pe o le a le fausiaina, e mafai ai ona e faʻaaogaina le masini lolomiina o le itulau. Faʻafetai foi i lenei uiga, o itulau i luga o le upega tafailagi e mafai ona faʻapolopolo i PDF-pepa faʻatasi ma le uluai mamanu ma le faʻatulagaina o elemene.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona lolomi se itulau uepesite i luga o se lomitusi

  1. I luga o le komepiuta, lolomi le 'autū autu "Ctrl + P".
  2. Kiliki le ki "Suiga" i poloka "Lomitusi" ma filifili se filifiliga "Save as PDF".
  3. Afai e manaʻomia, ia faʻamautu ulutala autu o le pepa i le lumanaʻi.
  4. Leomi le ki "Faasaoina", filifili le pusa i luga o le komepiuta.

    O le pepa na maua e teu ai faʻamatalaga uma mai le itulau filifilia o lau 'upega tafaʻilagi.

E mafai ona e aoao atili e uiga i lenei faagasologa, o loʻo faʻamatalaina i le faʻataʻitaʻiga o le Mozilla Firefox i le Initaneti, ile mea ese.

Vaʻai foi: Le auala e sii mai ai se itulau i Mozilla Firefox

Faaiuga

O auala uma e lua o le a mafai ai e oe ona teu le itulau manaomia mai le Initaneti i le maualuga sili ona lelei. Mo fesili faaopoopo, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou i faʻamatalaga.