Fausia se logo i Photoshop

Mo le tele o tagata e faaaogaina, o le nofoaga autu e teu ai mo soo se faʻamatalaga faaeletonika o se puʻupuʻu faigata i totonu o se komepiuta poʻo se masini komepiuta USB. I le aluga o taimi, e mafai ona faʻaopoopoina se tele o faʻamaumauga, ma e oʻo lava i le faʻavasegaina o agavaa ma le faʻatulagaga atonu e le fesoasoani - e aunoa ma se fesoasoani faaopoopo, o le a faigata ona maua le mea e tatau ai, aemaise lava pe a e manatuaina mea, ae e te le manatuaina le igoa faila. I le Windows 10, e na o le lua filifiliga mo auala e suʻe ai faila e ala i le suʻeina.

Suʻe faila i mea o loʻo i totonu o le Windows 10

Muamua, o faila masani masani e fesoʻotai ma lenei galuega: matou te faasaoina faʻamatalaga eseese i luga o le komepiuta, faʻamatalaga fiafia mai le Initaneti, galuega / suʻesuʻeina faʻamaumauga, laulau, faʻaaliga, tusi, tusi mai le i-meli faʻateleina ma sili atu mea e mafai ona faʻamatalaina i le tusiga. E le gata i lea, e mafai foi e le anotusi ona suʻe ni faila-faʻapipiʻi - o itulau faʻapolopolo o nofoaga, faʻamaumauga e teuina mo se faʻataʻitaʻiga ile faalauteleina o le JS, ma isi.

Metotia 1: Polokalame Tolu

E masani lava, o le faʻatinoga o le masini suʻesuʻeina i totonu o le Windows e lava (matou talanoa i ai i le Metotia 2), ae o polokalama faʻaletolu i nisi o mataupu o le a faʻamuamuaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le setiina o filifiliga i luga o le Windows i se auala e te faia i se taimi e tasi ma mo se taimi umi. E mafai foi ona e suʻeina le taʻavale atoa, ae i le tele o faila ma se puʻupuʻu tele, o le faagasologa e telegese lemu. O lona uiga, o le fetuutuunai o le polokalama e le o saunia, ae o polokalama o isi vaega e faatagaina ai taimi uma e suʻe ai se tuatusi fou, faʻamaʻotiina le faʻavae ma faʻaaoga faʻaopoopoga faaopoopo. E le gata i lea, o ia polokalama e masani lava o faila fesoasoani laiti ma ua iai ni foliga vaaia.

O le taimi lenei o le a tatou tilotilo ai i le galuega a le polokalame faigofie Mea uma, e lagolago ai le sailiga i le Lusia i le lotoifale, i luga o masini i fafo (HDD, USB flash drive, kata) ma luga o le FTP.

Talia mea uma

  1. Tikia, faʻapipiʻi ma tafe le polokalama i le masani masani.
  2. Mo le sailiga masani e ala i le faila faila, ia faʻaaoga le mea e tutusa ai. Pe a galulue faʻatasi ma isi polokalama, o le a toe faʻafouina i le taimi tonu, o lona uiga, afai ua e faʻasaoina se faila e fetaui ma le igoa ua uma ona ulufale, o le a vave ona faaopoopoina i le gaioiga.
  3. O le suʻeina o mea e alu i ai "Saili" > "Avanoa Maualuga".
  4. I totonu o le fanua "O se upu poo se fuaitau i totonu o se faila" Matou te ulufale i le taimi ole suega, pe a tatau ai, ma faatulaga ni isi vaega faaopoopo o le ituaiga faamama e ala i le mataupu. Ina ia faatelevave le faagasologa o le sailiga, e mafai foi ona e vavalalata le vaega o laufanua e ala i le filifilia o se faila patino po o se vaega talafeagai. O lenei mea e manaʻomia ae le manaʻomia.
  5. O se taunuuga e tutusa ma le fesili na fesiligia. E mafai ona e tatalaina ia faila taʻitasi e ala i le faʻalua-kiliki i le LMB poʻo le valaʻauina i luga o le lisi autu a le Windows context menu e ala i le kilikiina o le kiliki-matau.
  6. E le gata i lea, o mea uma e faʻaaogaina ai le sailiga mo faʻamatalaga patino, e pei o se tusitusiga ile laina ole tulafono.

O isi vaega o le polokalama, e mafai ona e aʻoaʻoina mai le matou iloiloga o le polokalame i le fesoʻotaiga i luga pe tutoʻatasi. I se tulaga lautele, o se meafaigaluega sili ona lelei pe a manaʻomia ona vave suʻeina faila e ala i mea o loʻo aofia ai, pe o se fale-in-a-taavale, o se drive / flash drive poʻo se faila FTP.

Afai o le galue ma mea uma e le fetaui, siaki le lisi o isi polokalame talitutusa i le sootaga i lalo.

Vaʻai foi: Polokalama e suʻe faila i luga o le komepiuta

Metotia 2: Saili i le "Amata"

Toto "Amata" i le pito i luga o le sefulu ua faaleleia, ma o lenei e le gata e pei ona i ai i lomiga muamua o lenei faiga faʻaoga. I le faʻaaogaina, e mafai ona e maua le faila manaʻomia i totonu o le komepiuta e ala i ona mea.

Ina ia mafai ai e lenei auala ona galue, e te manaʻomia le aofia ai faʻasalalauga faʻalautele i le komepiuta. O le mea lea, o le laasaga muamua o le faʻaalia pe faapefea ona faʻagaoioia.

Faaleleia le auaunaga

E tatau ona e taʻavale le 'auʻaunaga e nafa ma le suʻega i Windows.

  1. Le siakiina lenei mea, ma afai e talafeagai, suia lona tulaga, kiliki Manumalo + R ma ulufale i le fanua suʻesuʻeservices.mscona kiliki lea Ulufale.
  2. I le lisi o tautua, saili "Suʻe Windows". Afai i totonu o le koluma "Setete" tulaga "Tamoe", o lona uiga ua liua ma leai se isi gaioiga e manaʻomia, e mafai ona tapunia le faamalama ma alu i le isi laasaga. O i latou e le atoatoa, e tatau ona e tamoeina ma le lima. Ina ia faia lenei mea, faalua le kiliki i le 'auʻaunaga i le' aufaʻatasi o le kuki.
  3. O le a aveina oe i ona meatotino, o fea "Ala amata" sui i "Aunoa" ma kiliki "Lelei".
  4. E mafai "Tamoe" auaunaga. Tulaga i le koluma "Setete" o le a le suia, peitaʻi, pe a le o le upu "Tamoe" o le ae vaʻai i sootaga "Taofi" ma "Toe amata", ona tupu manuia lea o le aofia.

Faʻasaga le faatagaina o le faasino igoa i luga o le disasiki mā

E tatau ona i ai le faatagaga a le disiki malo e faʻasino ai faila. Ina ia faia lenei mea, tatala "Saili" ma alu i "O lenei komepiuta". Filifili le vaeluaga o le disk lea e te fuafua e fai se sailiga i le taimi nei ma i le lumanaʻi. Afai ei ai ni vaega faapena, ia faia nisi faʻasologa faʻatasi ma i latou uma. I le leai o ni vaega faʻaopoopo o le a tatou galulue faʻatasi - "Vaevaega i le lotoifale (C :)". Kiliki le kiliki i luga o le kata i luga o le ata ma filifili "Meatotino".

Ia mautinoa o le siaki siaki e sosoo ma. "Faataga le faasinoupuina o igoa ..." faʻapipiʻi pe tuʻuina oe lava, teuina suiga.

Faatulagaina o igoa

O loʻo totoe nei ina ia mafai ai ona faʻasalalau faʻasalalau.

  1. Tatala i luga "Amata", i le nofoaga suʻesuʻe, matou te tusia ai se mea e faʻailoa ai le lisi o suʻega. I le tulimanu pito i luga taumatau, kiliki i le laina togi ma mai le lisi o le pa'ū ifo, kiliki i le filifiliga avanoa e tasi. "Filifiliga Faasino Igoa".
  2. Muamua lava, i le faamalama ma faʻamau, o le a matou faaopoopoina se nofoaga o le a matou faasinoupuina. Atonu ei ai nisi oi latou (mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai e te manaʻo e faʻapipiʻi mataitusi i se faasologa po o ni vaega i luga o se puʻupuʻu).
  3. Matou te faamanatu atu ia te oe o iinei e tatau ona e filifilia nofoaga e te fuafuaina e faia ai se sailiga i le lumanaʻi. Afai e te filifilia le vaega atoa i le taimi e tasi, i le tulaga o le faiga tasi, o ona laupepa sili ona taua o le a le aofia ai. E faia lenei mea mo faʻamoemoega mo le saogalemu ma faʻaitiitia ai le taimi e suʻe ai sailiga. O isi tulaga uma e faʻatatau i nofoaga faʻasino igoa ma tuusaunoaga, pe a manaʻomia, fetuunai oe lava.

  4. I le faʻamalamaina i lalo e mafai ona e vaʻaia e na o le tasi le faila ua faaopoopo mo le faasino igoa. "Manatu"lea o loʻo i luga o le vaega (D :). O na laupepa uma e leʻi tineia o le a le faʻasino igoa. I le faʻatusatusaina o lenei mea, e mafai ona e faʻasoaina se vaega (C :) ma isi, pe afai ei ai.
  5. I le koluma "Tuusaunoaga" faila i totonu o faila. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le faʻailoga "Manatu" siaki aveese mai le failautusi "Photoshop" faaopoopo i le lisi o tuusaunoaga.
  6. A maeʻa ona e faʻalogo lelei i nofoaga uma e faasino i le faasino igoa ma faʻapolopolo iuga, i le faamalama muamua, kiliki "Avanoa".
  7. Alu i le lisi "Faiga o Faiga".
  8. I poloka "Faʻapefea ona tatau ona fai igoa faila?" soso le faailoga ile mea "Igoa o le Igoa ma mea e fai i faila", matou te fetaomi atu "Lelei".
  9. Faʻasalalau igoa. O le numera o faila faila ua toe faʻaleleia e uiga i le tasi taimi i le 1-3 sekone, ma o le aofaiga atoa o le taimi e faalagolago i luga o le aofaʻi o faʻamatalaga e faʻasinoina.
  10. Afai mo nisi mafuaaga e le amataina le faagasologa, toe foi i "Avanoa" ma le poloka "Faʻafitauli" kiliki "Fausia".
  11. Maliliega ma le lapataiga ma faʻatali mo le faʻamalama ia tusia "Faʻasalalau igoa".
  12. Soo se mea lava e mafai ona e tapunia ma taumafai le sailiga galuega i le mataupu. Tatala i luga "Amata" ma tusi se fuaitau mai nisi pepa. A maeʻa lena, i le pito i luga, faʻafesuiaʻi le ituaiga sailiga mai "Uma" i le talafeagai, i la tatou faataitaiga "Pepa aloaia".
  13. O le iʻuga o loʻo i totonu o le sikolasipi i lalo. Na maua e le masini suʻesuʻe se fasifuaitau na vavae ese mai se tusitusiga o tusitusiga ma maua, maua le avanoa e tatala ai le faila, faʻaalia lona tulaga, aso o suiga ma isi galuega.
  14. I le faaopoopo atu i pepa aloaia tulaga aloaia, e mafai foi e Windows ona sailia ni faila patino, mo se faataitaiga, i totonu o se tusiga a le JS e ala i le laina numera.

    Pe i totonu o faila HTM (e masani lava o itulau nei o itulau lavea).

O le mea moni, o le lisi atoa o faila o loʻo tele le tele o fesoʻotaʻiga o masini suʻesuʻe e sili atu, ma e le talafeagai le faʻaalia o faʻataʻitaʻiga uma.

O lenei ua e iloa le auala e sili ai le suʻesuʻeina o mea i totonu o le Windows 10. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona faʻasaoina faʻamatalaga sili atu ona aoga ma e le seiloloa i ai e pei ona i ai muamua.