Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi le talosaga mai le iPhone i le iPhone


Aʻo galue i luga o le Initaneti, e mafai ona tatou vaʻaia i totonu o le masini faʻapipiʻi se savali e faʻamapulaʻa le vavalalata pe leai foi. E le mafai ona motusia le fesoʻotaʻiga. Ae ui lava i lea, o le tele lava o taimi tatou te maua ai ni vavalalata, ma e le mafai ona toe faʻaoga.

Faʻaitiitia mea sese o fesoʻotaiga

O lenei mea sese ua taʻu mai ai ia i matou sa i ai se toilalo i le faʻafesoʻotaʻiga poʻo Winsock, lea o le a matou talanoa i ai mulimuli ane. E le gata i lea, ei ai tulaga e maua ai le Initaneti, ae o loʻo faaauau pea le savali.

Aua neʻi galo o faʻalavelave i le faʻaogaina o masini ma polokalama faʻapitoa e mafai foi ona tupu i luga o le itu o loʻo tuʻuina atu, o lea ia muamua valaʻau le lagolago a le tagata fai ma fesili pe oi ai ni faʻafitauli faapena.

Mafuaʻaga 1: faʻamatalaga sese

Talu mai le faʻaogaina o le polokalama, e pei o soʻo se polokalama faigata, e faigofie lava i faʻaletonu, e mafai ona tupu mea sese mai lea taimi i lea taimi. Afai e leai se faigata i le faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti, ae o loʻo faʻaauau pea ona i ai le feʻau faʻamalosi, e mafai lava ona e faʻaaogaina i totonu o fesoʻotaʻiga.

  1. Push button "Amata", alu i le vaega "Sooga" ma kiliki mea Faaali uma sootaga.

  2. Le isi, filifili le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaaoga i le taimi, kiliki i luga PKM ma alu i meatotino.

  3. Faʻamalo le galuega faʻaalia ma kiliki Ok.

O le tele o faʻamatalaga o le a le aliali. Ma le isi, seʻi o tatou talanoa e uiga i mataupu e le mafai ai ona maua le Initaneti.

Mafuaaga 2: TCP / IP ma Winsock sese

Muamua, sei faʻamatalaina le mea o TCP / IP ma Winsock.

  • TCP / IP - o se seti o tulafono (tulafono) lea e fesiitai ai faʻamaumauga i le va o masini i luga o le fesoʻotaiga.
  • Winsock faʻamalamalama tulafono faʻafesoʻotaʻiga mo le polokalama.

I nisi o tulaga, ua le manuia ia tulafono ona o tulaga eseese. O le mafuaaga sili ona masani o le faʻapipiʻiina poʻo le faʻafouina o masini antivirus, lea e avea foi o se tifaga fesoʻotaʻiga (palola poʻo le palola). O Dr.Web e sili ona taʻutaʻua mo lenei mea, o lona faʻaaogaina lea e masani ona oʻo atu ai i le "faʻalavelave" a Winsock. Afai ei ai se isi antivirus e faʻapipiʻiina, ona mafai lea ona tulaʻi faafitauli, talu ai o le tele o faʻalapotopotoga e faʻaaogaina.

E mafai ona faʻamaonia le sese i faʻasalalauga e ala i le toe faʻafaʻasagaina o faatulagaga mai le faʻasalalauga Windows.

  1. Alu i le lisi "Amata", "Polokalama uma", "Tulaga Faataatia", "Poloaiga Poloaiga".

  2. Toto PKM i le aitema c "Laina o poloaiga" ma tatala ai se faamalama ma ni laasaga faʻapolopolo.

  3. O iinei tatou te filifilia ai le faʻaaogaina o le pule o le Pule, ulufale i le upu faila, pe a fai e seti, ma kiliki Ok.

  4. I le faʻamafanafanaga, ulu i le laina o loʻo faʻamaonia i lalo, ma faʻasalaga le ki UI.

    netsh int ip reset c: rslog.txt

    O lenei poloaiga o le a toe faʻavaeina ai le tulafono TCP / IP ma o le a fatuina se faila faila (log) i le aʻa o le taʻavale C ma faʻamatalaga e uiga i le toe toe faʻafouina. O le igoa o le faila e mafai ona tuʻuina atu, e le afaina.

  5. I le isi itu, toe faʻafoʻi Winsock ma le faʻatonuga lenei:

    netsh winsock reset

    Matou te faʻatali mo le feʻau i le manuia o le faʻatinoga o le taotoga, ona matou toe faʻafou lea o le masini.

Mafuaaga 3: faatulagaga le saʻo o fesootaiga

Mo le saʻo galuega o tautua ma taʻiala, e tatau ona faʻapipiʻi lelei le fesoʻotaʻiga i le Initaneti. E mafai e lau kamupanī ona tuʻuina atu ana 'auʻaunaga ma tuatusi IP, o ia faʻamaumauga e tatau ona faʻamaonia i totonu o le sooga. E le gata i lea, e mafai e le 'auʻaunaga ona faʻaoga le VPN e faʻaoga ai le fesoʻotaiga.

Faitau atili: Faʻatulagaina le Initaneti i le Windows XP

Mafuaaga 4: faʻafitauli faʻapitoa

Afai ei ai se modem, se alalaupapa ma (poʻo) se faʻapipiʻi i totonu o lou fale poʻo le ofisa o le ofisa, i le faʻaopoopoga i komepiuta, o le a faʻaaogaina nei masini. I lenei tulaga, siaki le fesoʻotaʻi lelei o laina eletise ma fesoʻotaʻiga. O ia ituaiga mea e masani ona "tautau", o lea taumafai e toe amata, ona sosoo ai lea ma le komepiuta.

Siaki i le 'auʻaunaga mea o loʻo e manaʻomia e faʻatulagaina mo nei masini: e iai se avanoa e manaʻomia ai e le Initaneti tulaga faʻapitoa.

Faaiuga

I le mauaina o le mea sese o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga, muamua faʻafesoʻotaʻi le 'auʻaunaga ma suʻeina pe o loʻo faʻataunuʻuina se galuega puipuia poʻo le toe faʻaleleia, ma pe a maeʻa lena faiga i gaoioiga gaioiga e faʻaaogaina. Afai e le mafai ona e foia le faafitauli ia oe, faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa, masalo o le faafitauli e loloto.