Faʻafefea ona foia le faʻailoga code code 400 i le YouTube

E le o taimi uma e masani ai le polokalama masani mo le maimoaina ma le faʻataʻitaʻia o ata e mafai ona faʻamalie uma ai tagata talosaga. Mo le gaioiga lelei o ata aupito maualuga e manaʻomia ai nisi faʻaopoopoga. E naʻo le polokalama o loʻo i ai latou o le a mafai ai e le faʻaaoga ona fiafia i le matagofie o le ata i le atoatoa.

O se tasi o ia talosaga o le FastPictureViewer. Faʻafetai i le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le komepiuta, o lenei polokalama e mafai ai e oe ona faʻaali ata manino i luga, ao galue vave vave faʻatasi ai ma faila tetele.

Matou te fautuaina e vaʻai: isi polokalama mo le matamataina o ata

Vaʻavaʻai atu i snapshots

E le pei o isi telefoni faʻaonapo nei ata, FastPictureViewer e le o se multifunctional application. O lona autu, ma toetoe lava o le pau o galuega - ata matamata. Ae, faʻafetai i se vaapiapi vaapiapi, FastPictureViewer e sili atu ona aʻafia i lenei galuega sili atu nai lo togafitiga faʻapitoa faapena. Ina ia ausia lenei tulaga, e faaopoopo atu i le saoasaoa o le faʻaogaina o le vitiō, o loʻo faʻaaogaina nisi o tekinolosi faʻavaomalo, e aofia ai le DirectX, faʻapea foi ma le avanoa o le tele o polokalama, pe afai e maua i le komepiuta. Faʻalagolago i le pulea atoatoa o lanu. E saʻo le sao o le tele o siaki ma kamera.

Afai e manaʻomia, soʻo se faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻapipiʻiina ma se kiliki e tasi o le kulutiti o le kiore. E mafai foi ona matamata i lanu lanu i le uliuli ma paʻepaʻe.

Faalauiloa

FastPictureViewer e ofoina atu i le aufaʻutalaga se isi mea faigofie mo le faʻamalosi - tioata tetele. Faʻatasi ai, e le gata ina faʻaopoopoina se isi itu o le lau, ae iloa foi le taua o se ata lanu o se 'upega tafaʻilagi o loʻo i le ogatotonu o se tioata tioata, i le faatulagaga RGB.

Faʻafanua Ata

O se tasi o galuega o le polokalama FastPictureViewer o le tuʻuina atu o faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i le ata. Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻaalia faʻamatalaga e pei o faʻamatalaga o nofoaga GPS, faʻamatalaga XMP (fua faʻatatau), EXIF, histogram o lanu RGB.

Pupuʻu

E ui lava o le tele o galuega a le polokalama e matua tapulaa, e mafai ona faalautele tele e ala i le faafesootai o ituaiga eseese. O le mea lea, faatasi ai ma le fesoasoani a plug-ins, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se faʻataʻitaʻiga o foliga i fafo, liliu i se isi faatulagaga, vaʻavaʻai i faʻamaumauga uma o le EXIF, poʻo le faʻailogaina o se ata.

Faʻamanuiaga o le FastPictureViewer

  1. Faʻapupula manino manino ata maualuga;
  2. Televave vave;
  3. Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  4. Lafoaʻiga;
  5. Le mafai ona faʻafesoʻotaʻi plug-ins ma modules.

Faʻafitauli o le FastPictureViewer

  1. E leai se faʻataʻitaʻiga o le ata;
  2. Lagolago galuega na o le Windows operating system;
  3. Taimi faatapulaaina o le faaaogaina saoloto o le polokalama.

FastPictureViewer o se mea faʻapitoa sili ona mataʻituina ata pue. Muamua lava, o le a fetaui lelei ma i latou o loʻo faʻaaogaina le tele o ata po o ata ma faʻamalamalamaga maualuga.

Teteʻe FastPictureViewer Faʻamatalaga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Qimage ACDSee IrfanView Vaavaai Vaʻai Ata

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
FastPictureViewer o se meafaigaluega faʻapitoa mo le matamataina o ata i luga o se komepiuta e lagolagoina ai galuega ma ata tetele ma maualuga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Image Viewers mo Windows
Faʻapupula: Axel Rietschin
Tau: $ 40
Toa: 35 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.9.358.0