Aveesea o se avatar i Skype

Avatar i Skype ua mamanuina e faamautinoa ai o le tagata vavalalata ua sili ona manino le mafaufauina po o le a le ituaiga o tagata o loʻo ia talanoa i ai. O se avatar e mafai ona faia i se foliga o se ata po o se ata faigofie lea e faʻaalia ai e le tagata faʻaalia lona tulaga taʻitoʻatasi. Ae, o nisi tagata faaaoga, ina ia mautinoa le maualuga o le tulaga agatapuia, mulimuli ane filifili e aveese se ata. Sei o tatou mafaufau pe faapefea ona aveese le avatar i le polokalama Skype.

E mafai ona ou faʻamalo se avatar?

Ae paga lea, i lomiga fou o Skype, e le pei o isi, e le mafai ona solo le avatar. E mafai ona e toe suia i se isi avatar. Ae, o le sui o lau lava ata faʻatasi ai ma se Skype icon skyline, e faʻaaogaina le tagata faʻaaoga, e mafai ona taʻua o le faʻamaloga o avatar. I le uma, o lenei 'upega tafailagi mo tagata uma e leʻi faʻapipiʻiina a latou ata, poʻo se isi ata muamua.

O le mea lea, lalo ifo o le a tatou talanoa e uiga i le algorithm mo le suia o le ata o se tagata faaaoga (avatar) faʻatasi ai ma se faʻatautaia Skype icon.

Suʻe suʻega mo avatar

O le fesili muamua lea e tulai mai pe a suia se avatar i se ata masani: o fea e mafai ona ou mauaina ai lenei ata?

O le auala pito sili ona faigofie o le na ona ulufale atu i le sailiga mo ata i soo se suʻesuʻega o le faaupuga "Skype avatar standard" ma download i lau komepiuta mai i le sailiga o taunuuga.

E le gata i lea, e mafai ona e tatalaina faʻamatalaga faʻamatalaga o soʻo se tagata faaaoga e aunoa ma se avatar i le kilikiina o lona igoa i fesoʻotaʻiga, ma filifili le "View personal data" i le lisi.

Ona ave lea o se sikiata o lona avatar e ala i le taina o Alt + PrScr i luga o le keyboard.

Faʻaofi se faʻamalama i totonu o soʻo se faʻataʻitaʻi ata. Oti ese uiga mo le avatar.

Ma faʻasaoina i lau kesi malo.

Ae peitaʻi, afai e le ogatotonu mo oe le faʻaaogaina o se ata faʻatusa, e mafai, ae le o se avatar, faʻapipiʻi se ata lanu uliuli, poʻo se isi lava ata.

Avatar aveese algorithm

Ina ia tape se avatar, taʻe ese le vaega o le lisi, lea e taʻua o "Skype", ona alu lea i le "Personal data" ma le "Suiga laʻu avatar ..." vaega.

I le faamalama e tatala, e tolu auala e sui ai le avatar. Ina ia mafai ona aveese le avatar, o le a matou faʻaaoga le metotia o le faʻapipiʻiina o se ata na faʻaolaina i luga o se komepiuta komepiuta. O le mea lea, kiliki i luga o le "Browse ..." button.

O loʻo tatala le tagata suʻesuʻe, lea e tatau ona tatou maua ai le ata na saunia muamua o le Skype icon. Filifili lenei ata ma kiliki i le "Tatala" le faamau.

E pei ona mafai ona e iloa, o lenei ata na pa'ū i le faamalama o Skype. Ina ia mafai ona aveese le avatar, kiliki le ki "Faaaoga lenei ata."

I le taimi nei, ae le o se avatar, o loʻo faʻatulagaina se ata faʻatautaia o Skype, o loʻo faʻaalia i tagata e leʻi faʻaaogaina se avatar.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e ui i le mea moni e le o saunia e Skype le galuega o le tapeina o se avatar, le avatar faʻapipiʻi, faatasi ai ma le fesoasoani a nisi o togafiti, e mafai lava ona e suia i se ata faʻataʻitaʻiina o faʻaaogaina tagata i lenei talosaga.