Faʻamolemole mai imeli i


O le MPP faʻaopoopoga e fesootaʻi ma nisi ituaiga faila. Sei o tatou vaʻavaʻai i le auala ma le auala e tatalaina ai ia pepa.

Faʻapefea ona tatalaina se faila MPP

Failautusi MPP e mafai ona avea ma se fale teu faamaumauga o se telefoni feaveaʻi na faia i luga o le platforms MobileFrame, faapea foi ma se leo mai le Muse Team, e ui o nei ituaiga o faila e seasea ona maua, o lea e le talafeagai ai ona mafaufau i ai. O le faʻavae autu o loʻo faʻaaoga e lenei faʻaopoopoga o se poloketi na fatuina i se tasi o polokalama o le aiga o Microsoft Project. E mafai ona tatalaina uma i le Polokalama a Microsoft ma i totonu o talosaga a isi vaega mo le galulue faʻatasi ma faʻamaumauga o le poloketi.

Metotia 1: Poloketi

Polokalame faʻavaomalo saoloto mo le galulue faatasi ma le tele o ituaiga galuega faatino. E fetaui le polokalame ma le MPP, aua o se isi mea lelei i le tali mai Microsoft.

Faʻalogo! I luga o le 'upega tafailagi o le atinaʻe e lua lomiga o le oloa - Community Edition and Cloud! O le faʻatonuga o loʻo i lalo e faatatau i le filifiliga saoloto muamua!

Faʻapipiʻi le ProjectLibre Community Edition mai le 'upega tafaʻilagi.

  1. Sue le polokalama, alu i le lisi "File" ma filifili mea "Tatala".
  2. I le faila o le faila o le faila, alu i le faʻailoga o loʻo i ai le faila, filifili ma kiliki "Tatala".
  3. Faatali mo le pepa e lafo i le polokalama.
  4. A maeʻa le download, o le a tatalaina le poloketi i le MPP format.

ProjectLibre o se fofo lelei lea i lo tatou faafitauli, ae o loʻo i ai ni faʻailoga le lelei i totonu (o nisi o elemene o ata faigata e le o faʻaalia), ma o loʻo i ai foi faafitauli i le galue i luga o komepiuta vaivai.

Metotia 2: Galuega a Microsoft

O le lauiloa ma le lauiloa, ua fuafuaina mo pule ma pule, e mafai ai ona e fatuina se tasi poo le isi galuega ma pulea. O le faʻatulagaina autu o le Microsoft Project o le MPP, o lea o lenei polokalama e sili ona talafeagai mo le tatalaina o faila o lenei ituaiga.

Faʻamaumauga aloaia a le Microsoft Project

  1. Sue le polokalama ma filifili le filifiliga "Tatala isi poloketi".
  2. Ma le isi, faʻaaoga le aitema "Iloiloga".
  3. Faaaoga faʻaoga "Saili"e alu i le lisi faʻatasi ma le faila faila. A uma ona faia lenei mea, filifili le pepa o loʻo manaʻomia ma le kiore ma kiliki "Tatala".
  4. O mea o loʻo i totonu o le MPP faila o le a tatalaina i le faamalama o le polokalama mo le maimoaina ma le faasaʻo.

O le Polokalama Microsoft Project e tufatufaina faʻapitoa i luga o se pisinisi, ese mai le ofisa o le ofisa, e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga, o se mea le lelei tele o lenei fofo.

Faaiuga

Ma le mea mulimuli, matou te fia iloa, mo le tele o galuega e fesoʻotaʻi ma le MPP, o le a sili atu le tatau ona faʻaoga le Microsoft Project. Ae peitaʻi, afai o lau sini na o le matamata i mea o loʻo i totonu o le pepa, ona lava lea o le ProjectLibre.