Faʻaliliu atu i le Wi-Fi i le va o komepiuta, telefoni ma meaʻai i totonu o le Filedrop

Le fesiitaiga o faila mai le komepiuta i komepiuta, telefoni po o soo se isi masini e tele auala: mai le USB flash drive i le lotoifale ma le teu malu. Ae ui i lea, e le o mea uma e faigofie ma vave, ma o nisi (faʻalapotopotoga a le lotoifale) e manaʻomia le tagata e faʻapipiʻi.

O lenei tusiga e uiga i se auala faigofie e fesiitai ai faila e ala i le Wi-Fi i le va o soo se masini e fesoʻotaʻi atu i le telefoni Wi-Fi e faʻaaoga ai le polokalama Filedrop. O lenei metotia e manaʻomia ai le itiiti ifo o mea e fai, ma e manaʻomia le leai o se faʻasalalauga, e faigofie tele ma talafeagai mo masini Windows, Mac OS X, Android ma iOS.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le failaina ma le Filedrop

I le amataga, e tatau ona e faʻapipiʻi le polokalama Filedrop i luga o na masini e tatau ona auai i le failaina o faila (peitaʻi, e mafai ona e faia e aunoa ma le tuʻuina atu o se mea i lau komepiuta ma faʻaaoga le na o le masini komepiuta, lea o le a ou tusia i lalo).

O le upega tafaʻilagi aloaia a le polokalame //filedropme.com - i le kiliki i luga o le "Menu" i luga o le upega tafaʻilagi, o le a e vaʻavaʻai i filifiliga muamua o le faʻavae mo le tele o faiga faʻaoga. O faʻaliliuga uma o le talosaga, sei vagana ai i latou mo le iPhone ma le iPad, e leai se totogi.

A maeʻa le faʻagasoloina o le polokalame (pe a amata muamua oe Windows, e tatau ona e faatagaina le avanoa i le Faigalato i fesoʻotaiga lautele), o le a e vaʻavaʻai i se faʻaoga faigofie o le a faʻaalia ai masini uma o loʻo fesoʻotaʻi nei i lau telefoni i le Wi-Fi (e aofia ai se fesoʻotaiga fesoʻotaʻi). ) ma o loʻo faʻapipiʻiina i ai Filedrop.

I le taimi nei, ina ia fesiitai se faila i luga o le Wi-Fi, faigofie ona toso atu i le masini pe a e te manao e teu atu. Afai oe fesiitai se faila mai se masini feaveai i se komepiuta, ona kiliki lea o le ata i le ata o le atigipusa i luga o le "komepiuta" a le komepiuta: o se faila faila faigofie o le a tatalaina le mea e te filifilia ai mea e auina atu.

O le isi mea e mafai ona faʻaaogaina le 'upega taʻavale i luga o le site o le Filedrop (e leai se resitala e manaʻomia) e faʻafefe ai faila: i luga o le itulau autu o le a e vaʻavaʻai foi i masini o lo o faagasolo le tusi talosaga pe o le itulau lava e tasi e tatala ma e na ona e tosoina i luga ia faila faila ( Ou te faamanatu atu ia te oe e tatau ona fesoʻotaʻi uma masini i le uila e tasi). Ae peitai, ina ua ou siakiina le auina atu i luga o le saite, e le o masini uma sa vaaia.

Faamatalaga faaopoopo

I le faaopoopo atu i le faila o le faila ua maeʻa ona faamatalaina, e mafai ona faʻaaogaina le filedrop e faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, mai se masini feaveaʻi i se komepiuta. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le ata "ata" ma filifili ata e te manaʻo e faʻaalia. I luga o la latou upega tafaʻilagi, ua tusia e le au atinaʻe o loʻo latou galulue i le avanoa e faʻaalia ata vitio ma faʻamatalaga i le auala lava e tasi.

O le faʻamasino i le saoasaoa o le faaseeina o faila, o loʻo faʻatinoina saʻo lava e ala i se fesootaiga Wi-Fi, e faʻaaoga ai le bandwidth atoa o le laina eletise. Ae ui i lea, e le aoga le talosaga e aunoa ma se Initaneti. E pei lava ona ou malamalama i le mataupu faavae o le faagaoioia, e faailoa mai e Filedrop ia masini e ala i se tuatusi IP fafo tasi, ma i le taimi o le fesiitaiga e faamautu ai se fesootaiga tuusao i le va oi latou (ae e mafai ona ou sese, e le o aʻu o se tagata tomai faapitoa i faiga o fesootaiga ma lo latou faaaogaina i polokalama).