O le komepiuta sili ona lelei mo le 2015

O le a ou faʻaauau le aga masani ma o le taimi lenei o le a ou tusitusi ai e uiga i le mea sili, i loʻu manatu komipiuta mo le faʻatauina i le 2015. O le manatu o komipiuta uma e sili ona lelei mo le tau ua pasia e le tele o tagatanuu masani, ua ou fuafua e fausia lau laulau komepiuta e pei o: muamua - o le mea sili (pe a ou mafaufau) mo talosaga eseese: faʻaaogaina i aso uma, taʻaloga, fale faigaluega, e aunoa ma le tau . Ma o le a ou tusi e uiga i na mea o le a sili ona lelei mo se paketi faapitoa: e oo atu i le 15 afe taula, 15-25 ma le 25-35 afe rubles (lelei, afai e sili atu, e mafai ona e filifili mai le vaega muamua o le fua faatatau pe na o uiga ma iloiloga, ua uma ona e mea e filifili mai). Faʻafou: Le komepiuta aupito sili o le 2019

Talu ai o lenei ua na o le amataga o le tausaga ma, e le gata i lea, o lenei tausaga ou te faamoemoeina le tatalaina o le Windows 10 ma Intel Skylake processors, lea e mafai ona faaopoopo i mea manaia tele, o le lisi o le a toe faafou mulimuli ane, o lea afai e te le manaomia se komepiuta i le taimi nei ma e le manaomia i le isi 6-10 masina, ia saunia mo le mea moni e faʻapea, o le TOP laptopops e suia i lena taimi.

MacBook Air 13 ma Dell XPS 13 2015 - sili ona lelei mo le tele o talosaga.

I le tulaga o nei masini e lua, o le Air ma Sony Vaio Pro 13. Ae o Vaio o mea uma lava. E le toe gaosia e Sony nei laptopops. Ae o loʻo i ai se Dell XPS 13. E sili atu le manaia. I le ala, afai o loʻo e suʻeina le ultrabook, ona lelei lea o nei kopi e lua.

MacBook Air 2015 ma le 2014

E pei lava o le tausaga talu ai, ae le o le "Macsovod", o le a ou amataina i le Apple MacBook Air 13. O lenei komepiuta e lei suia tele i le past 3 years, ae o loo tumau pea le tasi o le sili mo le tagata lautele, ae le naʻo le faaaogaina OS X, ae o Windows foi na faʻapipiʻi i le Tolauapiga Boot.

E fetaui lelei le MacBook Air mo mea uma - galue ma pepa ma ata (lelei, ioe, o le a le lava le fofo, ae e le taua tele lenei mea i nai tamai taʻavale), faʻasologa ma faafiafiaga. Ma, o lē e le o iloa, o lenei komepiuta tuʻuina atu ia te oe se 10-12 itula moni o le ola i le ola ma e le gata i le moli o le mata i le leai o se mea.

E le lava le malosi gaioiga, ae e le o mea leaga uma: ulufale i le fuaitau Intel HD 5000 taʻaloga (mo le 2014) poʻo le Intel HD 6000 taʻaloga (mo le MacBook Air 2015) i luga o le YouTube e matamata ai i le faatinoga o le vitio faʻatasi na faʻaaoga i taaloga - e te iloa, i le mataupu mulimuli, e oʻo lava i le Mataʻituina o Dogs e sili atu ona manaia.

Talu ai nei, na faasilasila mai e Apple o le MacBook Air 2015 ua faʻapipiʻiina le polokalama o Intel Broadwell, ma o le saoasaoa o le SSD i le 13-inisi faʻataʻitaʻiga o le a faʻaluaina (ua mafai ona faʻatonu le Air fou mai le Apple Apple Store).

O le a ou matauina iinei o le faatauina o le ata 2014 i le taimi nei, o le tau (i le faʻavaeina o le faʻavae) i fale faʻatau oloa e fesuisuiai pe tusa ma le 60,000 rubles, e mafai ona e faʻaolaina toetoe lava a leai le faʻaogaina o mea faʻapitoa. Ou te manatu o le Air fou o le a le mafai ona faatau i lenei tau (i luga o le Apple Store - 77990 mo le faavae 13-inisi).

Ae o le a le MacBook fou ma se 12-inch Retina faʻaali? - o le a fesiligia e le au suʻesuʻe suʻesuʻe. O le a ou talanoaina lenei mea fou i le faaiuga o le tusiga, oe e fiafia i ai.

Dell XPS 13 2015

O le ata o Dell XPS 13 o le tausaga oi ai nei ma Broadwell ma le Windows 8.1 tagata faila i luga o le vaa e leʻi taunuu i Rusia (e le o toe mamao). Ae i le taimi nei, o le faalagolago i iloiloga mai fafo, o lenei komepiuta o se tasi o mea sili ona lelei.

O le XPS 13 e sili atu le taugata nai lo le MacBook Air 13 (tatou te maua), ae e laʻititi le tele ma le faʻataʻitaʻiga tutusa, e itiiti ifo le ola o le ola (pe a ma le fitu itula), ae e ofoina mai le tele o faʻalapotopotoga, e aofia ai le 3200 × 1800 touchscreen (pe mafai ona e faʻaaoga Full HD e leai se masini).

O lenei tusiga e le o se auiliiliga auiliili o komepiuta taitasi, ae na o se lisi o ia mea, ae o le a ou taʻua foi le "le atoatoa" lau fiber carbon and comfortable keyboard and a wide, comfortable, well-functioning touchpad.

O se isi faʻaopoopoga o se komepiuta mai Dell atonu o le i ai o ni faʻasalalauga e aunoa ma le Windows (faatasi ai ma Linux), aua e le o ata muamua o le XPS 13 Faʻapupulaina o le Faʻatulagaga.

Lelei komepiuta sili ona lelei

E te iloa, pe afai o lenei vaega e te tusia e uiga i le sili ona lelei komepiuta taʻalo komepiuta, e pei o le:

  • MSI GT80 Titan SLI ma MSI GS70 2QE Stealth Pro
  • Fou mata mata
  • Gigabyte P37X (e leʻi faʻatauina, ae ou te vave mafaufauina)
  • Dell Alienware 18

O lea, pe a vaʻai i le tau (150-300,000 rubles, i le averesi), o loʻo i ai le faʻavauvau ma masalosaloga e uiga i le uiga o ia fautuaga. O le auala lenei e fautuaina ai Mac Pro e avea o se fale lelei PC. O le mea lea o le a ou tusitusi e uiga i le sili atu moni-komepiuta komepiuta taʻavale i le taimi tatou te maua ai paketi.

I le taimi nei, e mafai ona e faamemelo. O lea la, o le tusi sili ona lelei MSI GT80 2QE Titan SLI o le quad-core Core i7 4980HQ, lua kata vitio GeForce GTX 980M i le SLI, sili atu i le 18 inisi Full HD (o le faalauteleina maualuga atu mo taʻaloga, e sili atu nai lo le faaopoopo), lelei Dynaudio audio ma subwoofer, piano sili ona lelei taʻavale, faʻafouina le komepiuta faʻaoga komepiuta e le tagata faʻaoga ma le 121 FPS i le Far Cry 4 i le ultra. E mafai ona e maua le tau oe lava.

MacBook Pro 15 ma Retina faʻaali - o le komepiuta sili ona lelei mo le galue (galuega mamafa)

O le komepiuta mo galuega, o lona uiga o se fale faigaluega feaveaʻi lea e mafai ai ona e faigofie ma fiafia fiafia e faʻasaʻo vitio, faʻaaoga polokalama CAD, faia faʻataʻitaʻiga ma toe faʻaleleia ma, i le mea moni, i se isi lava mea. Afai e te mafaufau e faʻaaoga le Upu, Excel ma se masini komepiuta o se galuega, o le a faia e soʻo se komepiuta, ma o mea silisili o loʻo lisiina i le parakalafa muamua o lenei fua faatatau.

Ma i lenei itu, ou te manatu e saʻo le tuʻuina o le MacBook Pro 15 ma le Retina screen, e ui lava e le o oʻo mai le 5 o augatupulaga o gaosiga ma se touchpad fou (e ese mai i le 13-inisi o le mamanu o le amataga o le 2015), ae e le o se mea itiiti ifo i le tuufaatasiga uiga: faʻatinoga, vali, faʻamaoni, mamafa ma le ola o le ola.

E le gata i lea, e tusa ai ma le tau, e mafai ona ou gauai atu i le mea moni e mafai e le aufaioloa ona maua nei komepiuta feaveaʻi i se tau e 30% le maualalo nai lo le Apple Store (old supplies), ma o lenei tau e maualalo ifo nai lo le tele o tagata Windows i aso nei (poo le tutusa ma i latou).

Lapatops Transformers

I le taimi nei e uiga i le komepiuta lea e mafai ona avea ma maʻa ma mea maʻalaʻau e mafai ona faʻaaoga e avea o se komepiuta. O iinei ou te nofofua ai i le Lenovo Yoga 3 Pro ma le Microsoft Surface 3 Pro (lea e tatau ona faʻaleleia i le faʻamaufaʻailoga 4 i le 2015) o sui e sili ona lelei o le vaega.

O le lona lua e le o se komepiuta, ae ua faʻapipiʻiina i se peni ma e mafai ona faʻaaogaina i lana matafaioi pe a maeʻa ona mauaina se faʻatautaia o le komepiuta. E tofu uma lava ma le atamai, faʻataʻitaʻiga lelei i le Windows 8.1, faʻataʻitaʻiga o suʻega ma iloiloga lelei. O le tagata lava ia mo aʻu (ma o lenei iloiloga atoa e matua taua lava) o le taua o ia ituaiga masini, faapea foi ma lo latou faʻamaoni ma le faʻamafanafana pe a faʻaaogaina, e le o se masalosalo, ae o le toʻatele o tagata e faʻaaogaina ma ua faamalieina.

Laptop e faʻalagolago i paketi

Ua oo i le taimi e fesuiai ai i komepiuta masani masani a le tagata i le 2015, lea o le toatele oi tatou e faatau, e le o sauni e avatu le tau o se taavale mo se masini ua matua i nisi o taimi nai lo se taavale. Tatou amata.

Faʻamatalaga: Ou te suʻesuʻeina tau o loʻo i ai nei i le faaaogaina o le Yandex Market ma taulaʻi i tau maualalo i totonu o laina faʻatau oloa a Rusia.

Laptop mo 15,000 rubles

Mo le tau, e itiiti se faʻatau. O le a avea ma se netbook ma se pusa e 11 inisi poʻo se komepiuta faigofie e 15-inisi mo suʻesuʻega ma le ofisa.

Mai le muamua mo aso nei e mafai ona ou fautuaina ASUS X200MA. O se netbook masani, ae e le pei o ona tagata i le faleoloa ei ai le 4 GB o le RAM, lea e sili ona lelei.

O le 15-inisi, atonu o le a ou fautuaina le Lenovo G50-70 i se faatulagaga e aunoa ma se masini komepiuta ma se Cereron 2957U processor, lea e mafai ona maua i se tau maoti.

Laptop up to 25,000

O se tasi o mea sili ona lelei i lenei vaega i le taimi nei, i loʻu manatu, o ASUS X200LA ma Core i3 Haswell, 4 GB o manatua ma e mamafa le 1.36 kilokalama. Ae paga lea, o le lau o le 11.6 inisi atonu e le talafeagai mo le toatele.

Afai e te manaʻomia se matala lapoa, e mafai ona e aveina le DELL Inspiron 3542 ma se 15.6 inisi le mata, i le faatulagaga ma se Pentium Dual-Core 3558U puʻe ma Linux, e talafeagai, ma o le komepiuta e lelei tele.

25000-35000 rubles

O le a ou amata, masalo ma le pito i lalo ma le Acer ASPIRE V3-331-P9J6 - A model's low-cost model with Intel Broadwell, ola lelei o le maa ma le mamafa o le tasi ma le afa kilokalama. Ae o loʻo i ai pea, ae o loʻo ou manatu o le a sili atu le lelei o le komepiuta.

O le isi komepiuta mai Dell ua leva ona aliali mai i le parakalafa muamua, ae o le taimi lenei e uiga i le Inspiron 3542 ma le Intel Core i5 4210U, Windows 8.1 ma, mulimuli ane, o le NVidia GeForce 820M ataata manino, o lona uiga, o lenei komepiuta ua talafeagai lelei mo taaloga (e tusa ma le 29,000 ruʻu).

Ia, o le a ou toe fautuaina le Dell Inspiron 3542, ae o le Core i7 4510U, GeForce 840M 2 GB ma le 8 GB o le RAM, ua matua aoga lava ma fetaui mo taʻaloga ma ogaoga galuega.

Filifiliga

I le faaiuga, ou te manaʻo e taumatemate le talafeagai o le faʻafouina o le komepiuta i le amataga o le 2015 ma le MacBook fou, e pei ona folafola mai i luga.

Muamua lava, e foliga mai ia te au afai e leai se manaʻomia vave mo se komepiuta fou, o le taimi nei e talafeagai le faʻatali mo masini ma Skylake (lea e tatau ona tuʻuina atu i le afa lona lua o le tausaga) ma le Windows 10 (e le manino mea uma, tala o le a faʻalauiloa e Setema poʻo mulimuli ane i le tautoulu).

Aisea Muamua, o Skylake atonu o le a faʻapupulaina le faʻatumauina, faʻaalia ma faʻaititia le tele o masini. Lona lua, e tusa ai ma le komepiuta e popole, e sili atu mo le tagata lautele e faʻatau i latou i le faiga faʻaogaina o le a ia faʻaaoga i le lumanaʻi. E ui lava o le faʻaleleiga mai le Windows 8 ma le 7 i le 10 o le a saʻoloto, e lelei tele le faʻapipiʻi vave o le Windows 10 mo au meafaigaluega, e aofia ai i le ata toe faʻaleleia. Ma ou te manatu o lenei lomiga o le polokalama o le a aoga mo se taimi umi (e pei o le Windows 7).

Ia, sina mea itiiti e uiga i le MacBook 2105 fou i luga o le Core M, faʻatasi ai ma le 12-inch Retina display ma leai ni tagata fiafia i totonu o le fale malulu. E tatau ona ou faatauina se ituaiga masini?

Afai e te faʻatau ma oe e aunoa ma aʻu uma Apple fou, ona leai lea o se mea ou te fautuaina. Ae afai o loʻo e mafaufau i le faufautua o sea faʻatau, ona e iloa lea, o au lava ia o le masalosalo. Ma o nisi manatu i le lisi:

  • O le le i ai o se tagata lele ma le vaalele o se mea sili ona lelei, ua leva ona ou faatalitali mo lenei taimi, o le pefu o le fili autu lea o le komepiuta, i loʻu manatu (peitai, o laʻu ARM Chromebook e leai sona tagata
  • Pauna ma le lapoa - sili, mea e te manaʻomia.
  • Autonomy - folafolaga lelei, ae, ioe, iinei o le MacBook Air e sili atu.
  • Mata Retina. Ou te le iloa pe talafeagai mo le tele o tagata e faʻaaoga i luga o ia taʻaloga ma pe o le faaopoopoina o le avega ma le puleaina o le eletise e talafeagai ona o se maualuga maualuga, ma o le mea lea o le a ou le iloiloina ai.
  • Galuega faʻatino - mai lenei taimi amata masalosaloga. I le isi itu, afai e te tilotilo i suʻega Yoga 3 Pro ma faʻamatalaga tutusa ma le Core M processor, ona oʻo lea i le tele o faʻalavelave faʻalavelave, e tatau ona lava le MacBook fou (lea e leai ni suʻega). I le isi itu, i le ata ma le vitiō, o isi galuega faigata, o le saoasaoa o le taotoga e toetoe lava lua taimi e sili atu nai lo le Air i le 4 GB le manatua. Ma tuʻuina atu le faʻamaonia o nei gaioiga o le a masani ona faia i Turbo Boost, iinei ma faʻatasi ai ma faafitauli faʻaletonu o taimi e ono tulaʻi ai.
  • O le tau e tutusa ma le Air i le 256 GB SSD ma le 8 GB RAM (o le faatulagaga masani lea o le New MacBook).

I se tulaga lautele, o le a ou faia se MacBook fou e galue, ae ou te masalosalo lava e mafai ona ou suʻeina lelei ni polokalama i se masini masini i luga o le komepiuta pe teuteu laʻu ata vitio faigofie YouTube. A oi luga o le ea e mafai ona lelei lelei.

Mea manaia tele, ou te fia taumafai. Ae o au lava o loʻo faatalitali mo le telefoni e na o le pau le komepiuta mo galuega uma, faʻafesoʻotaʻi pe'ā tatau i soʻo se pitonuʻu, mata ma isi. O nisi o tagata mai le Ubuntu i lenei tulaga sa faatapulaaina i na o faaaliga.