Faʻapefea ona suʻe ma faʻapipiʻi se avetaʻavale masini faʻamatalaga

O le fesili i le auala e maua ai le avetaavale o se masini e le iloa e mafai ona tulaʻi mai pe ae vaai i se masini i le masini masini o le Windows 7, 8 poʻo le XP, ma e te le iloa po o le fea avetaavale e faʻapipiʻi (talu ai e le o manino pe aisea e tatau ai ona suʻeina).

I totonu o lenei tusi lesona o le ae maua ai se auiliiliga auiliili o le auala e maua ai lenei avetaavale, download ma faapipii i lau komepiuta. O le a ou mafaufau i ni auala se lua - pe faapefea ona faʻapipiʻi lima i le avetaavale o se masini le iloa (Ou te fautuaina lenei filifiliga) ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi. O le tele o taimi, o le tulaga ma se masini e le o iloa e tupu i luga o komepiuta ma monoblocks, ona o le mea moni latou te faʻaaogaina vaega patino.

Auala e iloa ai po o fea le avetaʻavale e te manaʻomia ma ave i ai ma le lima

O le galuega autu o le sailia po o le fea avetaʻavale e manaʻomia mo se masini e le o iloa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Alu i le Pule o le Windows. Ou te manatu ua e iloa le auala e faia ai lenei mea, ae afai e leai, o le auala sili ona vave o le taomiina o le Windows + R i luga o le piano ma ulufale i le devmgmt.msc
  2. I le masini masini, kiliki-i luga o se masini e le o iloa ma kiliki i "meatotino."
  3. I le faamalama o meatotino, alu i le "Details" tab ma filifili "Meafaigaluega ID" i le "Property" field.

I le ID meafaigaluega o se masini e le o iloa, o le mea e sili ona taua e fiafia i ai matou o VEN (tagata gaosi oloa, Faʻatau) ma le DEV (masini, Meafaigaluega). O lona uiga, mai le faʻamalamalamaga, matou maua VEN_1102 & DEV_0011, matou te le manaʻomia le toega o le faʻamatalaga pe a suʻe se avetaʻavale.

A maeʻa, faʻaauupegaina lenei faʻamatalaga, alu i le site devid.info ma faʻaoga lenei laina i le field search.

O se taunuuga, o le a matou maua faʻamatalaga:

  • Igoa o le masini
  • Mea gaosi meafaigaluega

E le gata i lea, o le a e vaʻaia ni sootaga e mafai ai e oe ona sii le avetaavale, ae ou te fautuaina le sii mai mai le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa (faʻaopopo i ai, atonu e le aofia ai avetaavale mo le Windows 8 ma le Windows 7). Ina ia faia lenei mea, ia naʻo lou ulufale atu i le Google search Yandex ma le faʻailoga o au masini, pe na o le alu i le nofoaga aloaia.

Faʻapipiʻi faʻafuaseʻi o le avetaʻavale masini faʻamatalaga

Afai o nisi mafuaaga e foliga mai e faigata ia te oe i luga o le filifiliga luga, e mafai ona e siiina le avetaavale o se masini e le o iloa ma faʻaaogaina faʻapitoa e faʻaaoga ai se seti o avetaavale. Ou te matauina mo nisi faʻataʻitaʻiga o le laptops, komipiuta uma-i-tasi ma na o vaega atonu e le o galue, ae ui i lea, i le tele o tulaga e manuia le faʻatulagaga.

Ole seti avetaavale e sili ona lauiloa o le DriverPack Solution, lea o loʻo maua i luga o le ofisa aloaia //drp.su/ru/

A maeʻa le download, o le a naʻo le amataina o le DriverPack Solution ma o le a faʻaalia e le polokalama ia avetaavale talafeagai uma ma faʻapipiʻi (e ese mai tuusaunoaga). O lea la, o lenei metotia e faigofie tele mo tagata faʻapitoa ma i na mataupu pe a leai ni taʻavale i luga o le komepiuta pe a uma ona toe faʻaofiina le Windows.

I le auala, luga o le upega tafaʻilagi o lenei polokalame e mafai foi ona e maua le gaosi oloa ma le igoa o le masini le iloa e ala i le ulufale atu i le numera VEN ma le DEV i le sailiga.