Faʻailoga sese 0x80070570 pe a faʻapipiʻi le Windows 7

Ina ia malamalama i mafuaʻaga mo le sese i lenei faletusi, e tatau ona e muamua maua se manatu o mea o matou feagai. O le faila ntdll.dll o se vaega o le Windows ma e faʻaaogaina pe a kopiina, faʻatinoina, faʻatusatusa, ma isi gaioiga. O le mea sese e tupu ona o le mea moni e le o maua e le OS i totonu o lana lisi poʻo le leai o se mea saʻo. Afai e iai sau laupepa, e mafai ona faʻaaogaina le faletusi i le faʻamamaina ona o faʻamaʻi pipisi.

Laasaga o le faasaʻoina o filifiliga

I lenei tulaga, talu ai o loʻo matou feagai ma le faletusi o le fale, ma e le o aofia i totonu o ni faʻapipiʻiga faʻapipiʻiina, e tolu a matou auala e foia ai le faafitauli. O le faʻapipiʻi lenei i le faʻaaogaina o polokalame faapitoa e lua ma le kopiina o tusi. Sei o tatou tilotilo totoa ia i latou.

Metotia 1: DLL Suite

O lenei talosaga o se seti o meafaigaluega, ma se isi filifiliga mo le faʻapipiʻiina o faila DLL. Faatasi ai ma galuega masani, o le polokalama e ofoina atu le gafatia e sii se faila i se faila patino. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona utaina le DLL i luga o le komepiuta e tasi, ona pasi atu lea i le isi.

Tikiake le DLL Suite mo le leai o se totogi

Ina ia faaleleia le mea sese i le DLL Suite, e tatau ona e faia galuega nei:

  1. Faʻaliliuina le talosaga i le vaega "Load DLL".
  2. Ulufale le igoa faila.
  3. Kiliki "Saili".
  4. Ona kiliki lea o le igoa faila.
  5. Filifili le faila i le ala e faʻapipiʻi ai:
  6. C: Windows System32

    kiliki i luga o le aū "Isi Faʻamaumauga".

  7. Kiliki "Download".
  8. O le isi, faʻamaonia le ala saʻo ma kiliki "Lelei".

Ua faia, pe a uma ona maua le alualu i luma, o le aoga o le a faailogaina i se faailoga lanu meamata.

Metotia 2: Client DLL-Files.com

O lenei talosaga e faʻaopopo i le 'upega tafaʻilagi o le igoa lava e tasi e ofoina atu mo le faigofie o le faʻapipiʻi. O loʻo i ai se 'auʻaunaga tuʻufaʻatasi lautele, ma ofo atu i le tagata faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o ituaiga eseese o le DLL, pe afai ei ai.

Download le DLL-Files.com Client

Le faʻaaogaina o lenei polokalama i le mataupu o le ntdll.dll, e tatau ona e faia galuega nei:

  1. Ulufale i le sailiga ntdll.dll.
  2. Kiliki "Fai se sailiga."
  3. Le isi, kiliki le igoa o le DLL.
  4. Faaaoga le faamau "Faʻamau".

I lenei tulaga na amataina ai le faʻatulagaga, na tuʻuina ai le meli i totonu o le masini.

Afai ua uma ona e faia le taotoga luga, ae le o amata le taaloga po o le talosaga, o le polokalame ei ai se tulaga faapitoa e mafai ona e filifilia ai fusi faila. Ina ia filifilia se faletusi faapitoa o le a e manaʻomia:

  1. Faʻaliliu le tagata o tausia i se tulaga faʻapitoa.
  2. Filifili le filifiliga manaomia ntdll.dll ma kiliki "Filifili se faʻataʻitaʻiga".
  3. O le ae vaʻai i se faamalama i le mea e te manaʻomia e seti ai le tuatusi faʻapipiʻi:

  4. Faʻamatala le auala e kopi ai ntdll.dll.
  5. Le isi, kiliki "Faʻatonu nei".

A maeʻa lena, o le aoga o le a tuʻuina le faletusi i le tusi e manaʻomia.

Metotia 3: Download ntdll.dll

Ina ia faʻapipiʻiina le DLL oe lava, e aunoa ma ni polokalama faʻa-tolu, e tatau ona e amata amataina mai soʻo se 'upega tafaʻilagi e ofoina atu lenei ata. A maeʻa le download ma faila le faila i le faila o le download, na pau le mea e tatau ona e faia o le siitia lea i le tuatusi:

C: Windows System32

E mafai ona faia lenei mea i le auala masani e kopi ai, e ala i le lisi autu - "Kopi" ma Pasilipoʻo le tatala uma foi o laupepa ma toso i lalo ma faila le faila i le lisi o le polokalama.

A maeʻa lena, e tatau ona vaʻavaʻai le polokalama i le faletusi ia lava ma faʻaaogaina aunoa. Ae afai e le tupu lenei mea, e ono manaʻomia se isi kopi o le faila pe e te lesitalaina le DLL ma le lima.

I le faaiuga, e tatau ona maitauina o le mea moni, o le faʻapipiʻiina o faletusi e le o se faʻatulagaga, e pei o lea, o metotia uma lava e maua ai le gaioiga tutusa o le na o le kopiina o le faila manaʻomia i totonu o le faila o le polokalama. Talu ai ona o lomiga eseese o Windows ei ai a latou lava lisi o le polokalama, faitau le faʻamatalaga faaopoopo a le DLL faʻapipiʻi e saili pe faapefea ma pe o fea e kopi ai le faila i lau mataupu. E le gata i lea, afai e te manaʻomia le lesitalaina o le DLL library, ona e vaʻai lea i lenei tusiga.