Faʻapefea ona tuʻu se ata i le tusitusiga i Photoshop


O le Instagram o se 'auʻaunaga faʻasalalau lauiloa, o lona uiga o le lolomiina o kata photo laiti, e tele lava sikuea. O lenei tusiga e taulai atu i metotia o le a mafai ai ona e sii mai ata mai le Instagram i se komepiuta po o se atamai.

Afai e te manaʻomia muamua se ata mai le Instagram i le manatuaina o se telefoni po o se komepiuta, seʻi e matauina e le mafai e le metotia faʻatulagaina ona faia le faʻatulagaga manaʻomia. O le mea moni, o lenei auaunaga e lolomiina le selau ma selau o afe o ata tulaga ese i aso uma, ma ina ia puipuia ai le puletaofia o tagata faaaoga, o le talosaga mo telefoni ma itulau i luga o le initaneti e le mafai ona lavea ata. Ae e tele isi filifiliga mo le siiina mai o ata.

Metotia 1: iGrab.ru

I le amataga, o le a tatou mafaufau i le auala sili ona vave ma sili ona faigofie e ave ai ata mai le auaunaga Instagram, lea e talafeagai mo komipiuta ma se telefoni. O se auaunaga i luga ole laiga iGrab.

Tulei i le telefoni

  1. Muamua lava, tatou te manaʻomia se fesoʻotaʻiga i le ata, lea o le a teuina mulimuli ane i le mafaufau o le telefoni. Ina ia faia lenei mea, tamoe i le Instagram application, saili le ata e te manaʻo ai. Faʻafesoʻoto i luga o le lisi autu o lisi i le pito i luga taumatau ma filifili le mea "Kopi le Fesootaiga".
  2. Faamolemole ia matauina o le kopiina o se ufiufi o se ata e mafai ona faia pe afai e tatala le faʻailoga e faʻaaogaina. Afai e tapunia le teugatupe, o le a leʻo le mea na manaʻomia.

  3. Lafoina soʻo se masini i lau telefoni ma alu i le site o le iGrab.ru. I le itulau i luga o le itulau, faaofi le sootaga i luga o le pusa ua faamaotiina (i le avea ai o se tulafono, mo lenei mea e te manaomia e fai puupuu ai i luga i le taimi e tasi e faʻaaogaina ai le mea e ulufale ai, ona umi ai lea e aumai le lisi o talafaʻasolopito Pasili). Faʻaofi se sooga, kiliki le ki "Saili".
  4. A maeʻa sina taimi, e aliali mai se kata o ata i luga o le lau. I lalo tonu lava, ia tapuni le mea "Faila faila".
  5. Mo mea komepiuta Android, o le a amata otometi le faʻaaogaina o ata. Afai ei ai sau atamai i le iOS,
    O le a tatalaina le ata i se lisi fou i le atoa. Ina ia sii mai, e tatau ona e tapuni i le pito i lalo o le faamalama e ala i le pine ua uma ona faailoa, ona totoe lea e filifili ai le mea "Faasaoina le Ata". Ua faia!

Tulei i komepiuta

E faʻapea foʻi, i le faʻaaogaina o le iGrab i luga o le initaneti, o le a mafai ona matou siiina le ata na manaʻomia i se komepiuta.

  1. Lafoina soʻo se masini i lau komepiuta. Muamua lava, o le ae manaomia le kopiina o le sootaga i le ata, o lea e muamua alu i le 'auʻaunaga a le Instagram ma, pe a manaʻomia, ia faʻataga.
  2. Ona maua lea ma tatala le ata lea e te fuafuaina e teu i lau komepiuta. I le pusa tuatusi o lau sailiga, kopi le sootaga.
  3. O lea alu nei i le iGrab.ru i totonu o le masini komepiuta. Pasia le sootaga muamua na kopiina i le koluma ua faʻaalia, ona kiliki ai lea o le ki. "Saili".
  4. A faʻaalia le ata o loʻo manaʻomia i luga o le mata, kiliki i luga le ki lalo. "Faila faila".
  5. I le isi lava taimi, o le a amata e le masini ona sii mai le faila. O le faʻafanoina o le ata ua faʻasaoina i le faila laugatasia. "Manatu" luga o le komipiuta.

Metotia 2: Mataʻitusi

Faigofie, ae le o le auala aupito saʻo. O le mea moni o le ata o le ata o le a avatu ai ia te oe se foliga o se iuga maualalo maualalo, e ui ina o le lafoina o ata i le Instagram, o ata e matua leai lava se lelei.

Afai o oe o se tagata e faʻaaogaina se masini Apple iPhone, ona mafai lea ona e faia se faʻamalama faʻapitoa e faʻaaogaina ai le telefoni Aiga + Liliu. Mo mea komepiuta Android, o le tuufaatasiga e masani ona faʻaaogaina. Malosiaga i + Volume Down key (peitai, o le tuufaatasiga e ono eseese e faalagolago ile atigi masini).

E mafai foi ona e fatuina se ata i le pueina ata mai Instagram i lau komepiuta. O le auala sili ona faigofie e fai ai lenei mea o le faʻaaogaina lea o se meafaigaluega faʻapitoa. Scissors.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i le site o le Instagram i lau sailiga, pe a talafeagai ai, ia e ulufale i lau teutusi, ona tatala ai lea o se ata o le a faasaoina mulimuli ane.
  2. Valaʻau i le Windows search bar ma faʻafesoʻotaʻi le sailiga fesili. Scissors (e aunoa ma ni upusii). Filifili le taunuuga e aliali mai.
  3. O loʻo mulimuli mai o se laʻititi laʻititi lea e te manaʻomia e kiliki ai le mea "Fausia".
  4. I le isi taimi o le ae manaomia ai le liʻoina o le vaega o le a puʻeina e le ata o le ata - i la matou tulaga o se ata lenei. O le taimi lava e te faʻasaʻoina ai le kulutiti o le kio, o le a vave ona tatala le sikipi i le faatonu. Kiliki le faʻamatalaga pulou e faʻauma ai le ata.

Metotia 3: Faasaoina faʻatasi ma le faʻaaogaina o le Mobile Application

InstaSave o se telefoni feaveaʻi faʻatinoina mo iOS ma Android. E mafai ona latou faʻaaoga e sii mai lau ata e te fiafia i ai poʻo le vitio foi i luga o le telefoni. E tatau ona maitauina o lenei talosaga e le mafai ona fesoasoani e sii mai ata mai faʻamatalaga patino, aua o InstaSave e leai se faʻatagaga o le galuega. O le mea lea, e mafai ona mafaufauina naʻo se auala e faʻamalosi mai faʻamatalaga faʻamatalaga.

Download InstaSave App mo le iPhone

Download InstaSave app mo le Android

  1. Sue le Instagram app. Saili le ata e te manaʻo e utaina, kiliki i luga o le lisi faʻailoga faaopoopo i le pito i luga taumatau, ma filifili "Kopi le sootaga".
  2. Faʻaauau le InstaSave. I le sailiga o le ae manaʻomia le tuʻuina o se fesoʻotaʻiga, ona tapuni lea o le mea "Ulutala".
  3. O le faʻaaliga e faʻaalia ai le ata manaomia. Ina ia lafoina i le mafaufau o le telefoni, kiliki i le parakalafa "Faasaoina". O le taimi nei e mafai ona maua le ata i luga o le telefoni feaveaʻi.

Metotia 4: Faasao i le komepiuta e faʻaaoga ai le numera o itulau

O lenei filifiliga e mafai ai e oe ona faʻasaoina le ata i lona uiga muamua ma e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o meafaigaluega faaopoopo, sei vagana ai lau 'upega tafaʻilagi. E le gata i lea, o lenei metotia o le faʻatupuina o ata e aoga i mataupu pe a manaʻomia ona e sii mai ata mai faʻamatalaga tapuni lea e te lesitalaina.

  1. Ina ia faia lenei mea, tatala i luga o le faʻafanua i luga o le Instagram itulau le ata e te manaʻo e lafo i ai, ona kiliki lea i luga ma le kiliki-i luga o le ata ma i luga o le lisi autu "Vaʻai itulau".
  2. A faʻaalia le code, valaau le alalaitu saili Ctrl + F.

  3. Ulufale se fesili "jpg" (e aunoa ma ni upusii). O le suʻesuʻega muamua o le a faʻaalia ai le matou ata o se tuatusi i le itulau. E manaʻomia lou kopi o le fesoʻotaʻiga o le pepa "//address_image.jpg". Mo le manino, tagaʻi i le faʻamalamalamaga i lalo.
  4. Valaʻau se faʻamaufaʻailoga fou i le masini ma faapipii i totonu o le tuatusi o le 'upega o fesoʻotaʻiga na tuʻu muamua i luga o le laupapa. O le a faʻaalia lo matou ata i luga o le lau. E na ona e manaʻomia e sii i ai e ala i le faia o se kiliki -lei i luga o le pepa ata ma le filifilia "Save image as".

Metotia 5: Faasaoina ata i lau komepiuta e faʻaaoga ai le initaneti InstaGrab

Afai o le filifiliga na faʻamatalaina i luga na foliga mai e le talafeagai mo oe, ona mafai lea ona faafaigofie le galuega faafetai i le auaunaga i le initaneti InstaGrab. Auaunaga Minus - e naʻo le faʻamatalaga faʻamatalaga e faʻaaogaina ai.

  1. Tatala se upega tafaʻilagi i luga o le ata o le Instagram, ona kopi ai lea o le fesoʻotaʻiga i le pusa o le tuatusi.
  2. Alu i le InstaGrab i luga o le 'auʻaunaga i luga o le initaneti, ona faʻapipiʻi lea o la matou sootaga i totonu o le' au suʻesuʻe. Kiliki le mea "Download".
  3. O se taunuuga, o le a e vaʻai i le ata na manaʻomia. Kiliki i lalo o le ki. "Faila faila".
  4. O le ata o le a faʻaalia i lona atoaga i se laupepa fou. Ina ia faamaeaina le taualumaga, kiliki i luga-saʻo i luga o le ata ma i le faasologa o le lisi autu o loo faaalia "Save image as".

O auala sili nei ma sili ona faigofie mo le faasaoina o ata mai le Instagram.