VPN fesoʻotaʻiga i le Windows 10


Ae paga lea, e le o itu uma o Rusia e mafai ona mitamita i le televave o le Initaneti, lea e mafai ai ona matamata i luga o le initaneti e aunoa ma se faatuai. E faʻapefea ona aluese mai lenei tulaga? E sili atu ona faigofie le siiina o lau vitio e sili ona e fiafia iai i lau komepiuta, ma i se taimi talafeagai i luga o soʻo se masini faʻaonapo nei e mafai ona e matamata.

O le Freemake Video Downloader o se polokalama faʻapitoa faʻapitoa mo le siiina o vitio mai YouTube ma le tele o isi 'upega tafaʻilagi e ofoina mai luga o le initaneti.

Faamaumau vave le saoasaoa

E tusa ai ma le au atinaʻe, o le siiina o se ata tifaga e lua-itula Full HD e alu pe a ma le fa minute.

Faʻasalaga faigofie download

I le amataina o le siiina o vitio mai soʻo se faʻapogai, faatoa manaʻomia ona e kopiina le sootaga i le vitio i lau sailiga, ona faʻateleina lea o le faamalama o le Freemake Video Downloader ma kiliki i le "Insert URL" button.

Malosiaga e filifili ai le faatulagaga ma le lelei

A o le i amataina le download, o le a talosagaina oe e maka le faatulagaga o le vitio manaʻomia ma le lelei, lea e faʻatatau tonu i le faila faila mulimuli.

Faʻamatalaga o le iʻuga o sauga

O taimi uma lava e maeʻa ai e le polokalama le puʻeina o se vitio masani, o le ae iloa e uiga i le faʻaaogaina o se faamalama pop-up i le pito i lalo taumatau o le mata.

Aumai lisi o le lisi

E te manaʻomia e sau mai YouTube po o se isi lava auaunaga e leʻo se tasi vitio, ae o se lisi atoa? Faʻamolemole tuʻuina se fesoʻotaʻiga i le lisi i le polokalama ma amata sau download.

Fesoʻotaʻiga e fausia-i totonu

O le Freemake Video Downloader ua tuʻuina atu i ai se tagata liliufale e mafai ai ona e faʻafetaui le ata vitio mo Apple ma Android masini, liliu i le leo leo, ma i le faatulagaga manaʻomia mo le toe taʻalo i le au taaalo eseese.

Matafaioi a le matua

E le o se faalilolilo mo soʻo se tasi o loʻo aofia ai le numera o "matua" i luga ole Initaneti, lea e tatau ona puipuia mai le maimoaina e tamaiti. Faʻatoaga le pule a matua i totonu o tulaga, seti le upu faʻamalo, ma tamaiti o le a faʻapulaʻa avanoa i vāega uma faasaina.

Fesoʻotaʻi faʻamatalaga

Afai i totonu o faʻasalalauga faʻasalalau ma nofoaga faʻasalalau vitio o loʻo i ai au tala faʻamaumau i se faʻamatalaga tapunia faasalalauina, o le mea lea, i ai fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi, e mafai ona e maua uma vitio mai itulau patino

Faʻatasi faʻapitoa o faila faila

O le Freemake Video Downloader e mafai ai ona e faʻatali seʻia oʻo i le faaiuga o le siiina o se vitio se tasi, ma vave faʻaeʻe uma mea e te manaʻomia e teu ai i lau komepiuta.

Faʻapitoa:

1. Nice faʻatasi ma le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Maua ata vitio lata mai mai le silia ma le 10,000 punaoa;

3. Faʻafesoʻotaʻi le liliu ina ia maua le ata vitio manaʻomia.

Faʻafitauli:

1. O le saolotoga o le polokalama o loʻo i ai se tapulaa vave e maua. Ina ia aveese le tapulaa, o le ae manaomia le faʻaleleia o le polokalama faʻafetai a le PRO.

O Freemake Video Downloader o se tasi o mea sili ona talafeagai mo le siiina o vitio mai le tele o auaunaga. Ua faʻatagaina le polokalama i galuega uma e manaʻomia e mautinoa ai le lelei o le galue ma vitio.

Faʻasalaga Freemake Video Downloader mo se saʻolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Ummy Video Downloader Faʻalogo mai le vitio mai le Video Downloader Pro Freemake Video Converter Faʻalogo mai le ata mai le Flash Video Downloader mo Mozilla Firefox

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Freemake Video Downloader o se tasi lea o polokalama sili mo le siiina o vitio mai punaoa eseese i le Initaneti. Nofoaga faʻalagolago e aofia ai YouTube, Hulu, Vevo, Facebook, MTV, ComedyCentral.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Ellora Assets Corporation
Tau: Faʻatau
Toa: 17 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.8.2.1