Le taofia se pepa Microsoft Word Document

O nisi taimi e le maua ai e le au faaaoga le tulaga masani o le kiliva vitio ua faʻaaogaina poo lona gafatia e lei faʻaalia atoatoa e le kamupanī. I lenei tulaga, o loʻo i ai se filifiliga e faʻateleina le faʻatinoga o le sikola sikolasipi - faʻasolosolo. O lenei faiga e faʻatinoina ma le fesoasoani o polokalame faʻapitoa ma e le fautuaina mo le faʻaaogaina e tagata e leai ni tomai, talu ai o soʻo se gaoioiga le faʻaeteete e mafai ona faʻaleagaina ai le masini. Sei o tatou tilotilo atu i nisi o sui o ia masini faʻapipiʻi mo le puʻeina o kata vitio NVIDIA.

GeForce Tweak Utility

O le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le masini faʻatautaia e mafai ai e oe ona tamoe le polokalama GeForce Tweak Utility. Ua mamanuina e suia ai le avetaavale ma le resitara, lea e mafai ai ona e mauaina se mea e sili ona malosi le faatinoga. O faʻamaumauga uma lava e tufatufaina faʻasoa i luga o afifi, ma e mafai foi ona fatufatu faʻamaufaʻailogaina o faʻasalalauga pe afai e te manaʻomia le seti o nisi o faatulagaga mo le GPU i mataupu eseese.

I nisi tulaga, o tulaga le saʻo o le kata vitio o le taunuuga o le alu ese pe le atoa le toesea o le masini. Faʻafetai i le fausiaina ma le toe faʻaleleia o galuega, e mafai ona e seti tulaga faatauaina i soo se taimi ma aumai le vaega i le olaga.

Faʻaaoga le GeForce Tweak Utility

GPU-Z

O se tasi o polokalame sili ona lauiloa mo le mataʻituina o le GPU o le GPU-Z. E faʻatusatusa, e le tele se avanoa i luga o le komepiuta, ma e talafeagai mo tagata uma e le o malamalama ma faʻapitoa. Ae ui i lea, i le faaopoopo atu i lona tulaga mataituina o le mataituina, o lenei polokalama e mafai ai e oe ona sui suiga o se kata vitio, ma faateleina ai lona faatinoga.

Ona o le i ai o le tele o masini mataʻitusi ma kalafi, e mafai ona e vaʻai i suiga i le taimi moni, mo se faʻataʻitaʻiga, pe na faapefea ona suia le mamafa ma le vevela o le masini pe a uma ona faʻateleina le tala. GPU-Z e avanoa mo le siiina mai e aunoa ma se totogi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupula.

Download GPU-Z

Faʻamatalaga Faʻamatalaga X

Faʻasalaga Faʻatonu X mo faʻamalosi i luga o se kata vitio. E le toe i ai ni galuega ma meafaigaluega - naʻo le ufitia ma le siakiina o faailoilo uma. Faʻafuaseʻi ona puʻe le mata o se uiga tulaga ese ma se tulaga e le masani ai o mea uma. Mo nisi tagata faaaoga, o lenei mamanu e mafua ai faigata i le pulega, ae vave ona e faʻaaogaina ma lagona le mafanafana pe a e galue i le polokalama.

Faamolemole ia matau o le EVCE Precision X e mafai ai ona e vave fesuiai i le va o kata vitio uma ua faʻapipiʻiina i lau komepiuta, lea e fesoasoani i le vave seti o laina talafeagai e aunoa ma le toe faʻafouina o le masini poʻo le faʻaogaina o masini. O loʻo i ai foi i le polokalame se galuega faʻatulagaina mo le suʻeina o laina faʻasolo. E tatau ona e faʻatalanoaina lelei ina ia i ai i le lumanaʻi o le a leai ni paʻu ma faafitauli i le galuega a le GPU.

TALA FAATINO MUAMUA X

MSI Afterburner

MSI Afterburner o le sili ona lauiloa i isi polokalame mo le faʻatauaina o kata vitio. O le galue i ai o loʻo faʻatinoina e ala i le faʻaliliuina o tagata taʻavale, e nafa ma le suiina o le voltage, telefoni faʻamanatuga ma le saoasaoa o faʻataʻitaʻi o loʻo fausia i totonu o le sikola sikola.

I totonu o le faamalama autu, ua na o laina pito sili ona taua o loo faaalia, o isi fetuutuunaiga faaopoopo e faia i le lisi o meatotino. O iinei, ua filifilia ai le kata vitio muamua, o seti faʻatasi ma isi faʻatautaia o le puleaina o polokalama. O le MSI Afterburner e toe faʻafouina ma lagolagoina galuega ma kata vitio uma faʻaonapo nei.

Download MSI Afterburner

NVIDIA Inspector

NVIDIA Inspector o se polokalama multifunctional mo le galulue faatasi ma sikolasipi sikolasipi. E le gata ina faʻaalu meafaigaluega, ae faʻapipiʻi foi i le tele o galuega eseese e mafai ai e oe ona faʻaleleia lelei avetaavale, fatuina ni numera o faʻamaumauga ma mataʻituina le faagaoioiga o le masini.

O lenei masini komepiuta o loʻo i ai mea uma e tatau ona faʻaaogaina e le tagata faʻaoga ina ia faʻateleina ai le faʻatinoga o le kata vitio ua faʻaogaina. O faailoilo uma e faʻatusatusa i totonu o faʻamalama ma e le faʻalavelaveina ai le pulega. O le NVIDIA Inspector e avanoa mo le siiina mai e aunoa ma se totogi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Download NVIDIA Inspector

Faʻaauau

O le sui e sosoo ai o RivaTuner, o se polokalame faigofie mo le faʻaleleia lelei o avetalama vitiō video ma le resitalaina o le resitara. Faʻafetai i lana faʻamatalaga manino i le gagana Rusia, o le a le tatau ona e suʻesuʻeina faʻasalalauga talafeagai mo se taimi umi pe faʻaaluina le tele o le taimi e suʻe ai mea e manaʻomia. I totonu, o mea uma lava e tufatufa lelei i luga o taʻapa, o faʻamalamalamaga taʻitasi e faʻamatalaina auiliili, lea o le a sili ona aoga mo tagata e leai ni poto masani.

Faʻalogo lelei i le faila o le galuega. O lenei galuega e faʻatagaina ai oe e faʻatautaia elemene talafeagai ile taimi atofaina. O elemene faʻavae e aofia ai: faʻamatalaga lelei, faʻafefe, lanu, ata faʻafeagaiga ma faʻaoga.

Download RivaTuner

Puletini

PowerStrip o se masini multifunctional mo le faʻatonuga atoatoa o se komepiuta komepiuta. E aofia ai le ata vitio vitio, lanu, sikolasipi sikolasipi, ma faʻatulagaga faʻaoga. O faʻataʻitaʻiga faʻatulagaga o loʻo i ai e mafai ai e oe ona sui nisi o tulaga faatauaina o le kata vitio, lea ei ai sona aafiaga lelei i lona faatinoga.

O le polokalama e faʻatagaina ai oe e teu se numera e le faʻatapulaaina o faʻamaumauga o faʻamatalaga ma faʻaaoga i se taimi e manaʻomia ai. O loʻo galue malosi, e tusa lava pe iai i totonu o le fata, lea e mafai ai e oe ona vave fesuiai i le va o mamanu pe sui tulaga e manaʻomia.

Download PowerStrip

NVIDIA Mea Faʻatino a le ESA Support

NVIDIA Meafaigaluega Faʻatino a le ESA Support o le polokalama lea e mafai ai e oe ona mataʻituina le tulaga o vaega faakomepiuta, faʻapea foi le suia o laina talafeagai o le sikola sikola. I totonu o vaega uma o loʻo i ai, e tatau ona totogi le mafaufau i le faʻatulagaina o le kata vitio.

Faʻataʻitaʻia o uiga GPU e faia i le suia o nisi faʻataʻitaʻiga e ala i le ulufale i ni mea fou poʻo le faʻanofoina o le paʻeli tutusa. O le filifiliga filifilia e mafai ona faʻasaoina e avea o se faʻatautaia eseʻese ina ia vave suia ai tulaga manaʻomia i le lumanaʻi.

Tikiai NVIDIA Mea Faʻatino a le ESA Support

I luga, matou te iloiloina nisi o sui e sili ona lauiloa o polokalama mo le faʻapipiʻiina o kata vitio NVIDIA. Latou te foliga tutusa, faʻatagaina oe e suia ia lava faatulagaga, faasaʻo le resitala ma avetaavale. Ae ui i lea, e tofu lava ma ona lava uiga tulaga ese e tosina mai ai le gauai o tagata faʻaoga.