Faʻasaʻoina o le numera sese 924 i le Fale Taʻavale

O le lalolagi e lauiloa STALKER o taʻaloga atonu e le mafai ona taufetuli mo nisi tagata ona o le leai o le BugTrap.dll o le potutusi malosi i totonu o le polokalama. I lenei tulaga, o se savali e pei o mea nei e aliali i luga o le matapiuta komepiuta: "BugTrap.dll o loʻo misi i luga o le komepiuta. E le mafai ona amata le polokalama". O le faafitauli e faigofie lava ona foia, e mafai ona e faʻaaogaina ni auala, lea o le a talanoaina atili auiliiliga i le tusiga.

Faʻasaʻo le Faʻailoga o BugTrap.dll

O le mea sese e masani lava ona tupu i ni kopi le faatagaina o taaloga. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea o tagata atiae o le PaPa o faia ma le faamoemoe ia suiga i le faila DLL ua tuʻuina atu, ona o le mea lea e manatu le antivirus o se taufaamatau ma le puipuia, pe aveesea foi mai le komepiuta. Ae oʻo lava i laisene laiseneina o se faʻafitauli talitutusa e mafai ona tupu. I lenei tulaga, o le matafaioi na faia e le tagata: e le mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻamalo faʻamalo pe fesuisuiai le faila, ma o le polokalama o le a le mafai ona iloa i totonu o le polokalama. O le a tuʻuina atu nei auala e faʻafaigofie ai le sese o le bugtrap.dll

O le faʻasologa o le mea sese e pei o le:

Metotia 1: Toe faʻatulaga le taaloga

Toe faʻaleleia o le taaloga o le auala sili lea e foia ai le faafitauli. Ae ua mautinoa o le a na o ia lava e mafai ona fesoasoani pe afai e faʻatau le taʻavale mai se tufatufaina aloaia, faatasi ai ma RePacks, o le manuia e ono le mafai.

Metotia 2: Faʻaopoopo BugTrap.dll i tuusaunoaga o antivirus

Afai i le taimi o le faʻapipiʻiina o STALKER na e maitauina se savali e uiga i le taufaʻamataʻu mai le antivirus, o le mea lea, atonu o le mea lea na tuʻuina ai le BugTrap.dll i le faʻamaʻi. Ona o lenei mea, a uma ona tuʻuina le taaloga, ua aliali mai se mea sese. Ina ia toe faafoi atu le faila i lona tulaga, e tatau ona e faʻaopopo i faʻasalalauga o polokalama antivirus. Ae ua fautuaina e faia lenei mea ma le mautinoa atoatoa e le afaina le faila, talu ai e ono afaina ai i se siama. O le 'upega tafaʻilagi ei ai se tusiga faʻatasi ma faʻamatalaga auʻiliʻiliga i le auala e faʻaopoopo ai faila i le faʻasalalauga ese.

Faitau atili: Faʻatasi se faila i le faʻasologa o mea e faʻaaoga ai le anti-virus

Metotia 3: Aveese le antivirus

Atonu e tupu e le o faaopoopoina e le antivirus le BugTrap.dll i le puipuiga, ae na matua tape ese uma lava mai le pu. I lenei tulaga, o le a tatau ona toe faia le STALKER faʻapipiʻi, ae naʻo le taimi e le atoatoa ai le antivirus. O lenei mea o le a faʻamautinoa ai o le a leai se faʻapipiʻiina o le faila e aunoa ma ni faʻafitauli ma o le a amata le taaloga, ae afai o le faila na pisia, a maeʻa ona fuliina le antivirus o le a soloia pe faʻamuta.

Faitau atili: Faʻasala le antivirus i Windows

Metotia 4: Download BugTrap.dll

O se auala sili e faʻaleleia ai le BugTrap.dll faafitauli o le faʻapipiʻi lea ma faila lenei faila oe lava. O le faagasologa e faigofie lava: e manaʻomia ona e siiina le DLL ma ave i se faila. "pini"i totonu o le taʻaloga taʻaloga.

  1. Kiliki le ala ala STALKER ile luga o le komepiuta ma le kulimi taumatau ma filifili le laina i le lisi "Meatotino".
  2. I le faamalama e tatala, kopi kopi o le fanua Faigaluega.
  3. Faʻaaliga: pe a kopiina e le filifilia ni upusii.

  4. Pasia le kopi o tusitusiga i le pusa o le tuatusi "Saili" ma kiliki Ulufale.
  5. Alu i le faila "pini".
  6. Tatala le faamalama lona lua "Saili" ma alu i le pusa i le faila o le BugTrap.dll.
  7. Faʻamau mai le tasi faamalama i le isi (i totonu o le pusa "pini"), e pei ona faʻaalia i le ata sikeri i lalo.

Manatua: i nisi tulaga, pe a uma ona fesiitaʻi, e le mafai ona resitalaina e le faletusi le faletusi, o le mea lea o le a tupu ai pea se mea sese. Ona e manaʻomia lea ona fai lenei gaioiga oe lava. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se tusiga e faʻamatalaina auiliili ai mea uma.

Faitau atili: Tusi resitalaina o se faletusi malosi i Windows

I luga o lenei faʻapipiʻi o le potutusi o BugTrap.dll e mafai ona mafaufauina atoa. O lea e tatau ona taʻavale le taaloga e aunoa ma ni faʻafitauli.