Faʻamatalaga faʻapipiʻi ata

I luga o le masini taʻutaʻua Chromium e tele fesuiaiga o mea e siaki ai, o loʻo i ai le atinaʻega o Uran. Na fatuina i uCoz ma mo le tele o vaega na faʻamoemoeina mo tagata faʻaaogaina auaunaga a lenei kamupani. O le a se mea e mafai ona ofoina atu e lenei 'upega tafailagi nai lo lona faʻatasia?

Leai se faasalalauga i uCoz auaunaga

E pei ona taʻua muamua, o se tasi o tulaga lelei o le "vavalalata vavalalata" o Uranus o le le lava lea o faasalalauga i luga o luga o upega tafaʻilagi i luga o le afi lava e tasi. E le aoga le faʻaaogaina o tagata faʻamau, ma e le leaga mo i latou e leʻi faʻapipiʻiina. Mo le faʻatusatusaga, matou faʻatautaia ni suʻesuʻega se lua - Mozilla Firefox ma Uranus. I le taimi muamua matou te vaʻai i le vaega pito i lalo ma le faʻalauiloa, i le lona lua o loʻo misi.

Ae ui i lea, i totonu o Uranus, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se 'upega tafaʻilagi, o le ata faʻalauiloa faalauiloa e lei mou atu i soo se mea, ma a e amata le tagata taʻalo ata, na muamua fautuaina e matamata i le pisinisi. I le lautele, pe afai o le polokaina o faasalalauga i luga o uCoz-siosiomaga ua fausia i totonu, ona faigata ai lea ona faaigoaina atoa.

Faʻamāopoopoina faʻamatalaga

O lenei masini komepiuta e faʻavae i luga ole masini Chromium e aunoa ma se gaioiga tatau. I le na ona tuʻuina atu, e faʻaaogaina ai se faʻaoga e talitutusa ma le masini o le igoa e tasi, lea e faʻavae foi Google Chrome, Vivaldi ma isi.

O le mea lea, e le ofoina mai e Uranus se tasi o ana lava faaputuga faaputuga mo fesoʻotaʻiga faʻamatalaga - e mafai ona maua i luga o le Google account, i le lumanaʻi e mafai foi ona faʻaaogaina i isi 'upega tafaʻilagi i masini Chromium poʻo Blink.

Faʻaauau le incognito

E pei o le tele o suʻesuʻega lauiloa, o Uranus ei ai se tulaga e le mafai ona vaaia, pe a suia lea o le a lē mafai ona faʻaolaina le sauniga tagata sei vagana ai tusi tusi ma faʻatagaga i le PC. O lenei faiga e foliga tutusa ma le mea o loʻo i totonu o Google Chrome ma le isi mea suʻesuʻe o Chromium, e leai ni meaʻai fou iinei.

Vaʻai foi: Auala e galue ai ma le faʻaogaina o le tulaga i totonu o le masini

Amata le itulau

I Uranus, o le Yandex search engine ua faʻaaogaina e ala i le lē mafai, lea e mafai ona suia i se isi, sili atu le talafeagai, pe a manaʻomia. Mo le vaega o totoe, e leai ni suiga ma eseesega - tutusa "New Tab" ma nisi faʻamaufaʻailoga fefaʻasoaʻiga faʻatasi ma auaunaga ma nofoaga o loʻo i lalo o le pusa o le tuatusi.

Faasalalauga

O le Chromecast feature e mafai ai e oe ona faʻasalalau le lisi o loʻo i ai nei mai le masini i luga o le televise i le Wi-Fi. I le taimi lava e tasi, o plug-ins e pei o Silverlight, QuickTime ma VLC TV o le a le mafai ona faʻaalia.

Faʻamuta Faʻasalalau

E masani lava, o faʻaopoopoga uma e mafai ona faʻapipiʻi mai le Google Webstore e faʻaaogaina ia Uran. O le Yandex Browser lava, o loʻo faʻaauau i luga o le Blink engine, e le mafai ona lagolagoina uma add-onsite mai lenei faleoloa, ae o Uranus e atoatoa le fetaui.

E mafai foi ona e fatuina ni tusi talosaga mai nisi o faʻaopoopoga faʻaopoopo lea o le a faʻalauiloaina i se isi faamalama.

Faitau atili: Google mea faʻapitoa mo suʻesuʻega

Lagolago autu

I totonu o le masini, e mafai ona e faʻapipiʻi ia autu ia o le a suia laitiiti ai ona foliga. E tupu foi i le Chrome Store Web. O loʻo i ai uma lomiga faʻasalalau ma sili atu ona lavelave o autu.

O le suiga e uiga i le lanu o faʻamau, le meafaigaluega ma "Tafaʻi fou".

Pule o le faailoga tusi

E pei lava o isi mea, o loʻo i ai se pule faʻamalologa manaia, lea e mafai ona e teuina ai nofoaga matagofie, tufatufa atu i totonu o faila pe'ā manaʻomia. O le meafaigaluega e tutusa ma le Chromium Dispatcher.

Siaki siaki mo siama

O le masini afi a Chromium o loʻo i ai se siakiina malu puipuia mo sauga, o loʻo i ai foi i le polokalama e fesiligia. Afai e te taumafai e sii mai se faila matautia, o le a poloka le faagasologa, ma o le ae maua se faʻamatalaga. O le mea moni, e le mafai ona e faʻalagolago atoatoa i lenei "antivirus", aua e tele le taimi e maua ai mea matautia e le mafai ona iloa e le masini.

Faʻaliliuga o itulau o itulau

E tele taimi e tatau ai ona vaʻavaʻai i se vaega poʻo ni itulau ese o le Initaneti. E le gata na o le Igilisi, ae o isi lava gagana. O le masini e mafai ona faaliliu itulau atoa i Rusia ma toe vave foi mai le itulau muamua.

O le faaliliuga e masani lava le masini ma atonu e le saʻo. I lenei tulaga, Google Translator e faʻaaogaina, aʻoaʻo ma faʻaleleia i taimi uma.

Faʻaitiitia le faʻaaogaina o punaoa

E saogalemu le fai mai o Uranus o se 'upega tafaʻilagi faʻanatinati, e le tele naua mea e maua ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻalauiloaina Firefox ma Uran i le numera lava o tafa ma faʻaopoopoga. E mafai ona iloa o le muamua e faʻateleina le RAM.

Mama

  • Faʻaleleia fegalegaleaiga ma le afi mo uCoz webmasters;
  • Televave vave;
  • O le fesoʻotaʻiga atoa lava i Rusia;
  • Le maua o meafaigaluega talafeagai mo le faimalaga i le Initaneti.

Faʻafitauli

  • Kopi atoa o Chromium ma Google Chrome e ala i foliga;
  • Faʻaaogaina mo na o tagata e atinaʻe nofoaga i UCoz.

Uran o se isi Chromium clone atoa ma ni suiga laiti i nisi o galuega. O le auala lenei e faʻaalia ai e le tagata faʻaaoga masani lea na faʻaogaina lenei masini. Ae ia i latou uma o loʻo atinaʻe ia 'upega tafaʻilagi i luga o le uCoz engine, o le a sili atu ona aoga lenei' upega tafaʻilagi i ona gafatia. E le gata i lea, talu ai ona o le alualu i luma o le saoasaoa ma le maualalo o le taumafa, e mafai ona fautuaina Uranus i tagata e iai komepiuta vaivai.

Tatala Uran mo se saolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Chromium Faʻalogo Analogs Tor Kometa suʻesuʻe Comodo dragon

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Uran o se masini i luga o le masini Chromium, ua fuafuaina mo tagata atiaeina o nofoaga i luga o le uCoz afi, faapea foi mo tagata faaaoga PC laiti maualalo.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Faʻasalalauga Windows
Faʻapupula: uCoz Media LLC
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 59.0.3071.110