Faʻatautaia o Aia Tatau i Windows 10

O le tele lava o taimi, e mafaufau ai tagata o le va fealofani VKontakte pe faapefea ona natia le aso ma le taimi o le asiasiga mulimuli i se itulau patino ma pe mafai lava. I totonu o lenei tusi lesona, o le a tatou mafaufau i fofo pito sili ona lelei i lenei mataupu, ae peitai, e mafai ona fai muamua atu e tele lava auala e nana ai le taimi asiasi.

Faʻamata le taimi o le asiasiga mulimuli

Muamua lava, e taua le faʻamalamalama o le aso nei e na o le tasi le auala e tasi ma e matua le talafeagai lava o se auala e faʻaaoga ai le natia. I le taimi lava lea, ia maitauina o le faagasologa o le nanaina o le taimi o le asiasiga mulimuli e le tutusa ma le faʻagaoioia o le tulaga le vaaia.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻagaoioia le vaʻalele VKontakte

A e faʻagaoioia le faiga faʻamalosi, o le a le mafai ona iloa lau itulau mo VK.com protocols o faʻasalalauga. O le taimi o le vasega galue mulimuli i soʻo se mataupu o le a faʻaalia i luga o lau itulau autu.

Mo se fofo vaega o le faafitauli, e mafai ona e taumafai e nana lau itulau mai isi tagata faʻaoga e ala i le faʻaaogaina o se faʻatonuga faapitoa.

Faitau atili: Faʻapefea ona natia le itulau VK

Faʻamataʻu faʻaletonu faʻamatalaga

E pei ona e iloa, o le upega tafaʻilagi VK o loʻo i ai se faiga o le faʻaaogaina umi, o lona uiga, a uma ona amataina le faagasologa o le faʻagataina o lau faʻalauiloa patino, e tatau ona i ai se taimi ua atofaina, e faʻatatau tonu i le aso na e filifili ai i lenei laasaga. O le tele o faʻaaliga e fesoʻotaʻi ma le faʻaumatia o se talaʻaga, ua uma ona matou iloiloina i se tusiga faʻatasi ai ma se faʻamatalaga tala.

Faʻamatalaga: E faʻapefea ona tape se itulau VK

O lenei auala e natia ai le taimi o le faʻamaoniga faʻamanuiaina mulimuli ua na o le pau le mea faigaluega, talu ai o faʻamatalaga matou te fiafia i ai e mou ese atu pe afai o lau tala o loʻo i totonu o le siʻosiʻu mo le faʻamutaina.

  1. Suʻe lau avatar i le tulimanu pito i luga o le 'upega tafaʻilagi ma kiliki i luga e tatala ai le lisi autu.
  2. Faatasi ai ma le lisi o vaega o loʻo faʻaalia iinei, kiliki i le mea. "Faʻatonu".
  3. O loʻo i luga o le faʻailoga "Aoao" i le lisi autu o taʻavale, tusi i le pito i lalo.
  4. Kiliki le igoa "Aveese lau itulau" i le pito o le faamalama matala.
  5. Tuuina atu se mafuaaga tonu mai le lisi ua saunia muamua.
  6. A aunoa ma le toilalo le toe faʻamalo "Taʻu uo"!

  7. Faasolo le faamau "Aveesea"ina ia i ai le itulau i se tulaga o le faʻaaogaina le tumau.
  8. O iinei e mafai ona e faʻaaogaina le sootaga "Toe faʻafoʻisia", e toe foʻi atu i le 'upega tafaʻilagi a le VC e aunoa ma le leiloa o faʻamaumauga, faʻapea foi le sailia o le aso tonu o le maeʻa maeʻa.
  9. Aʻo iai lau faʻamatalaga i lenei setete, soʻo se tagata e sau i lau itulau e na o le taʻua o le mea moni ua maeʻa lenei talaaga. I le taimi lava e tasi, e le o le aso amata o lenei faagasologa, poʻo le taimi o le asiasiga mulimuli, e le mafai ona maua e se tasi sei vagana oe.

O le ae manaʻomia le toe faia uma o faʻamatalaga faʻamatala i taimi uma e te alu ai ma alu ese mai le VC.

I le faaopoopo atu i le faʻamatalaga e uiga i le natia, e taua le taʻua e mafua mai i le le talafeagai o le tele o metotia sa masani ona faʻaaogaina i le uluai lomiga o VKontakte, o le tele o eseesega, e manino lava e le o galulue, o auala e mafai ona maua i luga o le fesoʻotaiga, aemaise lava, i le faʻaaogaina o le ICQ poʻo le suia o le taimi. E le gata i lea, ia faʻaeteete pe'ā e sailia ia faʻamatalaga, e pei o tagata pepelo e le moe lava!