Faʻafouina Ata Faʻafouina

O le faʻatutuina o le lomitusi ua faia e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa. E masani lava latou te lagolagosua i galuega ma nisi faʻataʻitaʻiga o masini mai se tasi gaosi oloa. Polokalame o fetuunaiga ua fuafua faapitoa mo meafaigaluega a Epson. I luga o le laupapa, o loʻo i ai le tele o meafaigaluega ma galuega aoga e le gata ina faafaigofieina ai le faagasologa o le faʻataʻitaʻia o isi vaega, ae fesoasoani foi e faia mea uma i le saʻo. Seʻio tatou tilotilo totoa i lenei polokalama.

Faʻasaga

A amata ona e amataina le Polokalame Toe Fuataʻi o EPSON, e vave ona alu le tagata faʻaaoga i le faamalama autu, lea latou te ofoina atu ia te ia e seti ai uluaʻi faatulagaga ma alu e galue i se tasi o auala e lua. E tatau ona e amata i le filifilia o le taulaga ma le lanu o le lomitusi, ona e faamasani auiliili lea i auala ua fausia, lea e ofoina atu auala eseese e lua e fetuunai ai.

I se isi faamalama, e tatau lava ona e faʻamaonia le igoa faʻalelei, le nofoaga ma faʻamaonia le vaʻa e tatau ona faʻaogaina. O lenei nofoaga e naʻo totonu lava o le faamalama autu e faia, aʻo le taimi o le faʻatulagaga, na o le atigi galu e mafai ona sui. E toe faʻafoʻi le faʻataʻitaʻiga poʻo lona igoa e toe foʻi i le faamalama autu.

Faʻasologa faasologa

A uma ona e ulufale atu i laina o meafaigaluega, faʻaauau le faʻatinoina o faʻataʻitaʻiga talafeagai ma le lomitusi. O lenei faagasologa o loʻo faia i se tasi o mamanu o loʻo i ai nei. Muamua mafaufau i le faasolosolo lelei o le faʻalogo. O faʻasalalauga uma iinei o loʻo tuʻufaʻatasia i le filifili se tasi, ma i le faʻamautuina o tau talafeagai, o le ae manaomia le faʻamautinoa o le faʻatulagaga atoa i le faasologa. A uma le maeʻa, o le polokalama o le a otometi lava ona amata faʻataʻitaʻiga, faamamaina ma isi uma auala filifilia, ma o le a logoina oe.

Faʻasinomaga masani

O le suiga faʻapitoa faapitoa e ese mai i le taimi talu ai e iai lau aia tatau e filifili ai le faʻasologa mo le faatulagaina o oe lava, e aunoa ma le galue ai ma ni mea e le talafeagai. I se isi faamalama, o laina uma lava o loo faaalia i se lisi ua vaevaeina i vaega. Ua lava le naʻo le faʻamaonia o se tasi o palota, mulimuli ane o le a tatalaina se lisi fou o ona faatulagaga. E le gata i lea, e aoga le gauai atu i le tamai faamalama i le taumatau. E ese ma e mafai ona alu saoloto i luga o le laulau. E faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le lomitusi.

Toeitiiti lava o meafaigaluega uma i le EPSON Adjustment Program o loʻo faʻatinoina i se tasi o foliga, e na o le tagata na te faaaogaina na te faʻatutuina tulaga manaʻomia. Mafaufau, mo se faataitaiga, o le galuega o le faamamaina o le ulu. I se isi faamalama, e na o ni nai kulini. O le tasi e nafa ma le amataina o le faʻamalosiga. E ala i le kilikiina o le ki lona lua, e mafai ona e suʻeina se suʻega suʻega.

A maeʻa ona faia uma taga, e fautuaina foi le amataina o le suʻega suega, lea o loʻo i ai se galuega. O le tagata e filifilia e filifili se tasi o auala, pe a maeʻa ona lolomiina e le polokalama ia pepa maoti.

Faamatalaga o lomitusi

O faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le masini e le faigofie i taimi uma ona maua i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa poʻo i totonu o faatonuga. Polokalame Toe Fuataʻi EPSON ua maua ai faʻamatalaga talafeagai uma atonu e te manaʻomia aʻo e galue ai ma le masini. E tatau lava ona e tatalaina le lisi lata mai i le tulaga faʻapitoa masani e faʻasani ai i se aotelega o faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le lolomiina.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Lua ituaiga o gaioiga;
  • Lagolago mo le tele o le tusitala o le Epson;
  • Faʻatautaia faigofie ma faigofie.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Le lagolagoina e le atinaʻe.

Polokalame o fetuunaiga EPSON e le o se mea leaga le polokalama lea e aoga mo tagata lolomi uma mai Epson. O lenei polokalama e mafai ai e oe vave ona faia soʻo se manipulation ma masini, sui ia faʻamaufaʻailoga ma maua faʻamatalaga auiliiliga e uiga i ai. E oo lava i le tagata e le o malamalama i le poto masani o le a mafai ona malamalama i le puleaina, talu ai e le manaʻomia se malamalama faaopoopo poʻo ni tomai.

Polokalame mo le toe faʻafoʻiina o lepepe o Epson Polokalama Polokalama Taʻavale Taʻavale mo Epson L350. Saili ma Faʻasaʻo le Software mo Epson Stylus TX117

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Polokalame Toe fetuunaʻi EPSON - se polokalame mo le galulue ai ma le Epson printers. Na te ofoina atu i tagata o loʻo faʻaaogaina se tele o meafaigaluega ma galuega aoga e fesoasoani i le faʻaaogaina ma le masini.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Polokalame Toe fetuunai
Tau: Faʻatau
Toa: 3 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.0