ITunes e le o vaaia le iPad: autu autu o le faafitauli


E ui i le mea moni o Apple o loʻo faʻatulagaina le iPad e avea o se sui atoatoa mo se komepiuta, o lenei masini e maualuga lona faalagolago i luga o le komepiuta ma, mo se faataitaiga, pe a tapunia, e tatau ona fesootai i iTunes. O aso nei o le a tatou iloiloina le faafitauli pe a oo ina fesoʻotaʻi atu i se komepiuta, e le o vaʻai le iTunes i le iPad.

O le faafitauli pe a le vaaia e iTunes le masini (filifiliga iPad) atonu e tulai mai mo mafuaaga eseese. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i mafuaaga sili ona lauiloa o lenei faafitauli, faapea foi ma auala e faʻaaoga ai.

Mafuaʻaga 1: faʻaletonu o le polokalama

Muamua lava, e tatau ona e masalomia se toilalo tulaga vaivai o lau iPad po o komepiuta, e fesoʻotaʻi i ai e tatau ona toe faʻafouina masini e lua ma toe taumafai e faʻafesoʻotaʻi le iTunes. I le tele o tulaga, o le faafitauli e mou ese atu e aunoa ma se faailoga.

Mafuaʻaga 2: 'auʻaunaga "' aua le faʻatuatua" le tasi i le isi

Afai e fesoʻotaʻi le iPad i le komepiuta mo le taimi muamua, o lona uiga e te leʻi faia le masini e faʻatuatuaina.

Lafoina iTunes ma faʻafesoʻotaʻi lau iPad i lau komepiuta e faʻaoga ai le USB cable. O le a iai se savali i luga o le komepiuta komepiuta. "E te manaʻo e faataga lenei komepiuta e maua ai faʻamatalaga i [name_iPad]?". E manaʻomia lou talia o le ofo ile kiliki i luga o le ki. "Faaauau".

E le o mea uma. E tatau ona faʻatinoina se faʻapena tutusa i luga o le iPad lava ia. Tatala le masini, ona oso ai lea i luga o le lau "Talitonu i lenei komepiuta?". Malilie i le ofoina atu e ala i le kiliki i luga o le ki. "Talitonuga".

A maeʻa nei laasaga, o le a faʻaalia le iPad i le faʻasalalau iTunes.

Mafuaaga 3: Tomai Faʻafuaseʻi

Muamua lava, e aofia ai le polokalama iTunes na faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta. Ia mautinoa e siaki faʻamatalaga mo iTunes, ma afai e maua, faʻapipiʻi.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona siaki faʻamatalaga mo iTunes

I se tulaga maualalo, e aoga lenei i lau iPad, aua iTunes e tatau ona galue e tusa lava ma le tele o "anamua" versions o iOS. Ae peitai, afai ei ai sea avanoa, faafou lau iPad.

Ina ia faia lenei mea, tatala le iPad, alu i "Manatu taua" ma kiliki mea "Toe Fuataina o le Taumafaiga.

Afai e iloa e le masini se faafouga avanoa mo lau masini, kiliki le ki. "Faʻamau" ma faatali mo le faagasologa ina ia faamaeaina.

Mafuaaga 4: faʻaaogaina le port USB

E le o se mea e tatau ai ona le lelei lau port port USB, ae mo le iPad e galue lelei i luga o se komepiuta, e tatau i le taulaga ona lava le voltage. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻafesoʻotaʻi le iPad i se uafu ua faʻapipiʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se komepiuta, ona fautuaina lea e suʻe se isi vanu i lau komepiuta.

Mafuaʻaga 5: faʻaletonu le faʻamaonia poʻo le faaleagaina

USB cable - Achilles sheel o polokalama Apple. E vave lava ona leai se aogā, ma o le faʻaaogaina o se telefoni muamua e le mafai ona lagolagoina e le masini.

I lenei tulaga, e faigofie lava le fofo: afai e te faʻaaoga se telefoni e le muamua-e tusa lava pe le lelei Apple e le lelei le galue, matou te fautuaina le suia i le uluai kopi.

Afai e le manava muamua le uaea, ioe. pe afai ua faaleagaina, ua feliuliuai, faapaleniina, ma isi mea, ona o lea e mafai foi ona e fautuaina na o le suia i se uluai kela.

Mafuaaga 6: Feteenaʻiga o Mea

Afai o lau komepiuta, faʻaopoopoga i le iPad, e fesoʻotaʻi atu i luga o USB ma soʻo se isi lava masini, e fautuaina e aveese ma taumafai e faʻaoga le iPad i le iTunes.

Mafuaaga 7: Faʻaseseina o iTunes Faʻatatau

Faatasi ai ma iTunes, ua faʻapipiʻiina foi isi masini komepiuta i luga o lau komepiuta, lea e talafeagai mo le aufaasālalau e tuʻufaʻatasia e galulue saʻo. Aemaise lava, ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi lelei masini, e tatau ona faʻapipiʻiina le Apple Mobile Device Support i lau komepiuta.

Ina ia siaki lona avanoa, tatala le lisi i lau komepiuta. "Lisi Pulea"i le tulimanu pito i luga taumatau seti le tulaga vaai "Ata Laiti"ona alu lea i le vaega "Polokalama ma Vaega".

I le lisi o le masini komepiuta ua faʻapipiʻiina i lau komepiuta, maua le Apple Mobile Device Support. Afai e le oi ai lenei polokalama, e tatau ona e toe faʻapipiʻi iTunes, pe a uma ona aveese atoa le polokalama mai le komepiuta.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona aveese atoa iTunes mai lau komepiuta

Ma e na o le aveesea o iTunes ua maeʻa, e te manaomia e sii mai ma faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta se faʻaliliuga fou o le aufaasālalau e tuʻufaʻatasia mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupula.

Download iTunes

A uma ona tuʻuina iTunes, matou te fautuaina oe toe toe amata lau komepiuta, a maeʻa e mafai ona e toe taumafai e faʻafesoʻotaʻi lau iPad i iTunes.

Mafuaaga 8: toilalo geostat

Afai e leai se auala e foia ai le faafitauli o le faʻapipiʻiina o le iPad i se komepiuta, e mafai ona e faʻataʻitaʻi lau luʻitau e ala i le toe faʻaogaina o geo-settings.

Ina ia faia lenei mea, tatala ia tulaga i lau iPad ma alu i le vaega "Manatu taua". I le pito i lalo o le faamalama, tatala le mea "Toe faʻafou".

I le pito maualalo, kiliki i luga le ki. "Toe faʻafoʻi geo-faatulagaga".

Mafuaaga 9: faʻaletonu o masini

Taumafai e faʻafesoʻotaʻi lau iPad i iTunes i luga o se isi komepiuta. Afai na manuia le fesoʻotaʻiga, o le faafitauli e mafai ona taoto i lau komepiuta.

Afai, i luga o le isi komepiuta, ua le manuia le fesoʻotaʻiga, e aoga le masalomia o le masini e le lelei le masini.

I soʻo se tasi o nei mataupu, atonu e faʻamaonia le liliu atu i tagata tomai faapitoa oeo le a fesoasoani ia oe e iloa ma iloa le mafuaʻaga o le faafitauli, lea o le a faʻaumatia mulimuli ane.

Ma se faaiuga itiiti. I le avea ai o se tulafono, i le tele o tulaga, o le mafuaʻaga mo le le fesoʻotaʻiina o se iPad i le iTunes o se faʻavaʻa. Matou te faʻamoemoe na matou fesoasoani ia te oe e faaleleia le faafitauli.