Faʻafefea ona tuʻuina se faʻauluuta i Google Chrome

E le o tagata uma e iloa, ae o Google Chrome o loʻo i ai se polokalama faʻapitoa e faʻaaogaina ai faʻamatalaga faʻamaonia e mafai ai e tagata taʻitoʻatasi ona i ai a latou lava sailiga o talafaasolopito, tusifaʻailoga, vavalalata upu faʻasaʻo mai nofoaga ma isi mea. E tasi le faʻamatalaga faʻapipiʻi i le Chrome ua faʻapipiʻi ua uma ona i ai, e tusa lava pe e te le mafai faʻamaopoopoina ma lau Google account.

O lenei faʻasalalauga e maua ai auiliiliga i le auala e setiina ai se faʻaupuga mo le faʻasologa o faʻamatalaga a le tagata Chrome, faʻapea foi le maua o le mafai e pulea ai faʻamaumauga patino. E mafai foi ona aoga: Faʻafefea ona vaʻai i faʻamaloiloga faasaoina a Google Chrome ma isi tagata suʻesuʻe.

Manatua: E ui lava o tagata faʻapipiʻi o loʻo i Google Chrome e aunoa ma se Google account, mo laasaga nei e tatau ai ona i ai i le tagata muamua le i ai o se teugatupe ma saini ai i le masini i lalo.

Faʻasaʻo le faʻamalosaga mo le Google Chrome faʻaaoga

E le faatagaina e le polokalama o le faʻamaoniga o tagata e faʻaaogaina faʻamaumauga (itulau 57) le tuʻuina o se upu faʻamalo i luga o chrome, ae ui i lea, o loʻo i ai i le 'initaneti se filifiliga e mafai ai e le komiti fou o le faʻatautaia o faʻamatalaga, lea, i le isi itu, o le a mafai ai ei matou ona maua le manaʻoga.

O le faasologa atoatoa o laasaga ina ia puipuia ai se upega tafaoga a le Google Chrome ma se uputusi e foliga faapenei:

  1. I totonu o le tuatusi tuatusi o le masini e ulufale ai chrome: // flags / # mafai-new-profile-management ma i le aitema "Faiga Faʻavae Faʻamatalaga Faʻamatalaga Fou" seti "Faʻasaʻoina". Ona kiliki lea i le "Toe Toe Toe" le faamau o loo i luga o le itulau.
  2. Alu i le Google Chrome seti.
  3. I le vaega "Tagata faaaoga", kiliki "Add User".
  4. Seti se igoa ole igoa ma mautinoa ia siaki "Vaʻai nofoaga na tatalaina e lenei tagata faaaoga ma pulea ana taga e ala i le teugatupe" (pe a le oi ai lenei mea, e te le o mau i lau Google account i Chrome). E mafai foi ona e tuua se faailoga mo le fatuina o se isi auala puupuu mo se tala fou fou (o le a tamoe e aunoa ma se uputusi). Kiliki "Next", ona - "Ok" pe a e vaʻai i se savali e uiga i le manuia o le faia o se faʻatautaia faʻapitoa.
  5. O le lisi o faʻamaumauga i le iuga o le a foliga foliga faapenei:
  6. I le taimi nei, e poloka lau faʻailoa e faaaoga ai se upega tafailautusi (ma, e tusa ai ma le mea, ia poloka le avanoa i tusi lauiloa, talafaasolopito ma upu ole upu), kiliki i luga o lou igoa Igoa i le ulutala o le window Chrome ma filifili le "O ese atu ma le poloka"
  7. O le iʻuga, o le a e vaʻai i se faamalama o loʻo i totonu o au faʻamaumauga a Chrome, ma o le a tuʻuina i luga lau faʻamatalaga autu (password of your Google account). Ma le isi, o lenei faamalama o le a tamoe i taimi uma e te amata ai Google Chrome.

I le taimi lava lea e tasi, o le faʻamatalaga e faʻaaogaina i le 3-4 laasaga o le a faatagaina ai le faʻaaogaina o le masini, ae aunoa ma le avanoa i au faʻamatalaga patino, lea o loʻo teuina i se isi faʻamatalaga.

Afai e te manaʻo i ai, e teu i chrome ma lau 'upega tafailautusi, i totonu o faʻauiga e mafai ona e kiliki i le "Panel Panel Panel" (o loʻo maua nei i le Igilisi) ma tuʻuina faʻatagaga ma tapulaa mo se tagata fou (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatagaina le tatalaina o nisi o nofoaga), matamata i lana gaoioiga nofoaga na ia asiasi i ai), mafai ai faʻamatalaga e uiga i gaoioiga a lenei tagata.

E le gata i lea, o le gafatia e faʻapipiʻi ma aveese faʻaopoopoga, faʻaopoopoga tagata faʻaoga, poʻo le suia o tulaga faʻasaienisi e le atoatoa mo se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

Faʻaaliga: o auala e faʻamautinoa ai e le mafai e aunoa ma le faʻamaoniaina o le Chrome ona faʻaaogaina le 'upega tafailagi (faʻaaogaina na o le masini lava ia) i le taimi nei. Ae ui i lea, i le faʻafoega o le faʻafoega o tagata e pei ona taʻua i luga, e mafai ona e faʻatagaina le asiasi atu i soʻo se nofoaga mo se faʻatautaia faʻapitoa, o lona uiga o le a leai se aoga o le masini mo ia.

Faamatalaga faaopoopo

A e fatuina se tagata faʻaaoga, e pei ona faʻamatalaina i luga, ua e maua le avanoa e fatuina ai se isi auala puupuu Chrome mo lenei tagata faaaoga. Afai ua e misia lenei laasaga pe e te manaʻomia le faia o se alalaupapa mo lau tagata muamua, alu i lau siosiomaga o masini, filifili le tagata e manaʻomia i le vaega talafeagai ma kiliki le "Faʻamau".

O iina o le ae vaʻai ai i le komi "Faʻaopoopo le gafa i luga o le laulau", lea e faʻaopoopoina ai se alalaupapa faʻapolokalame mo lenei tagata faʻaoga.