Fofoina o faafitauli i luga o le komepiuta i luga o komepiuta Windows 7

A uma ona tuʻuina le lolomi i le komepiuta, e mafai e tagata faʻapipiʻi ona feagai ma se tulaga e le mafai e le latou PC ona vaʻaia ma e le faʻaalia i le lisi o mea avanoa. I le tulaga masani, i se tulaga faapea, o le faʻaaogaina o se masini mo le lolomiina o pepa mo lo latou faamoemoe faamoemoeina e le o le fesili. Sei o tatou malamalama i auala e foia ai lenei faafitauli i le Windows 7.

Tagai foi:
E le iloa e le komepiuta le lomitusi
Windows 10 e le o vaʻai i le lomitusi

Auala e faʻagaoioia ai le faʻaaliga o le lomitusi

O le tele o lomitusi fou pe a faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta e tatau, e le mafai, ona faʻaalia i le Windows 7, ae o loʻo i ai foi ni tuusaunoaga e mafua mai i itu nei:

  • Faʻasalaga o le lomitusi;
  • Faʻaleagaina i le fesoʻotaʻiga poʻo le uaea;
  • Faʻatonuina le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga;
  • Le leai o ni avetaavale moni i totonu o le tino mo lenei masini lomitusi;
  • Vaʻaia faafitauli faʻapitoa e ala i USB;
  • Tulaga le saʻo i le Windows 7.

Muamua, e tatau ona e mautinoa o le lomitusi lava ia o loʻo lelei lelei, o fesoʻotaʻiga uma o le PC lea e fesoʻotai i ai, e faʻamaopoopoina, ma e leai se faʻaleagaga faaletino i le uaea (pe a faila). Afai o loʻo e faʻaaogaina se LAN fesoʻotaʻiga mo le lolomiga, e tatau foi ona e siakiina ua saʻo ona faʻatulagaina.

Lesona: Faʻafefea ona faʻatulagaina se fesoʻotaiga i luga o le Windows 7

A faʻaaogaina se fesoʻotaiga USB, e tatau ona e siaki pe mafai e le komepiuta ona vaʻai i isi masini e fesoʻotaʻi atu i lenei fesoʻotaʻiga. Afai e le o faʻaalia, o se faafitauli ese lea, o le tali o loʻo faamatalaina i isi a tatou lesona.

Lesona:
O le Windows 7 e le o vaʻaia ai masini USB: faʻalelei
E le galue le USB pe a uma ona tuʻuina le Windows 7

I le mea lava e tasi o le a tatou taulai atu i le faatulagaina o le masini ma le faʻapipiʻiina o avetaavale saʻo e foia le faafitauli i le vaʻaia o le lolomiina. O auala faʻapitoa faʻafitauli e faʻamatalaina i lalo.

Metotia 1: Faʻasaʻo Avetaavale

O se faʻafitauli i le vaʻaia o le lomitusi e mafai ona tupu ona o le mea moni o avetaavale e fetaui lelei ua maeʻa uma, pe ua faʻatulaga se mea sese. Ona e manaʻomia lea e faʻaeʻe le avetaʻavale moni.

  1. Kiliki "Amata" ma agai i "Lisi Pulea".
  2. Tatala i luga "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Kiliki "Pule Sili" i poloka "Faiga".
  4. Afai i totonu o le lisi o ituaiga o masini e te le vaʻavaʻai i masini mo le lomitusi, taumafai se faʻaoga faigofie: kiliki le mea autu "Gaioiga" ma mai le lisi e aliali, filifili "Faʻafou le faʻaopoopo ...".
  5. O le a faia le sailiga o masini.
  6. Masalo pe a uma lena "Pule Sili" o le vaega o masini mo le lolomiina o le a faʻaalia, ma o le lomitusi o le a faʻaalia ma mafai ona avanoa i galuega.
  7. Afai o lenei kulupu o loʻo i ai muamua i totonu Task Manager poo ona foliga vaaia e leʻi aumaia se fofo i le faafitauli o loʻo faamatalaina i lenei tusiga; e tatau ona faia e pei ona faamatalaina i lalo. Kiliki i le igoa o lenei vaega. O le tele o taimi e valaʻau ai "Ata Faʻataʻitaʻiina o Ata".

    Afai e te le mauaina se isi vaega o loʻo i le lisi, tatala le vaega "Isi meafaigaluega". Meafaigaluega ei ai avetaavale le saʻo e masani lava ona tuʻu saʻo i ai.

  8. A uma le tatalaina o le vaega masini, kiliki le igoa o le lomitusi lava ia.
  9. Le isi, agai i le vaega "Avetaavale"lea o loʻo i totonu o le faamalama o fale o le lomitusi.
  10. Faʻafofoga i le igoa o le kamupanī o le avetaʻavale, lona faʻamaumauga ma le aso faʻasaʻo.
  11. Ma le isi, alu i luga o le upega tafaʻilagi o le tagata e faia le lolomiina ma siaki faʻamatalaga nei i faʻamatalaga e uiga i avetaʻavale moni mo lau faʻataʻitaʻiga. I le avea ai o se tulafono, o loʻo i totonu o le vaega faakomepiuta i luga o le upega tafailagi a le gaosi oloa. Afai e le ogatasi lenei faʻamatalaga ma le faʻaalia i le faamalama o meatotino o le lomitusi, e tatau ona toe faʻafoʻi le elemene tutusa. Ina ia faia lenei mea, sau i luga o lau komepiuta se kopi fou o le avetaavale mai le ofisa o le aufaʻasaʻo aloaia, ae aua le faanatinati e faʻapipiʻi, aua e tatau ona e folasia muamua le faʻasologa muamua. Le isi kiliki le ki "Aveesea" i le faamalama meatotino o lomitusi.
  12. A maeʻa lena, faʻamaonia au taga e ala i le kiliki i totonu o le faʻamatalaga talanoaga "Lelei".
  13. O le taimi nei, ia e ave le avetaavale avetaavale moni, muamua na sii mai mai le nofoaga aloaia. Mulimuli i fautuaga o le a faʻaalia i totonu o le faamalama faʻapipiʻi. A maeʻa le faʻapipiʻi, toe amata le komepiuta ma vaʻai pe a vaʻai i le lomitusi.

    O nisi tagata faaaoga mo mafuaaga eseese e le mafai ona maua le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga o le lomitusi. O loʻo i ai foi le avanoa e le toe lagolagoina e le tagata e faia le galuega. Ona talafeagai lea o le sailia o avetaavale e le ID ID.

    Lesona: Faʻapefea ona maua se avetaʻavale i ID ID

    I tulaga ogaoga, e mafai ona e taumafai e faʻaaoga se polokalama faʻapitoa mo le sailia ma le faʻapipiʻiina o avetaavale. O le a ia mauaina le kopi oi ai nei ma faʻapipiʻi aunoa. Ae o lenei filifiliga e le sili atu le lelei e pei o se faʻatonutonuga tusi, talu ai e le maua ai se maualuga maualuga o le faʻamaoniga e saʻo le faʻatonuga.

    Lesona:
    Polokalama mo le faʻatulagaina o avetaavale
    Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution
    Faʻafefea ona faʻapipiʻi le avetaavale mo le lomitusi

Metotia 2: Faʻasalaga Lisi Faʻasologa

Le mafuaʻaga e le iloa ai e le komepiuta o le lomitusi atonu o le faʻaaogaina o le galuega lolomi. Ona tatau lea ona e suʻeina.

  1. I totonu "Lisi Pulea" i le vaega "Faigaluega ma le Puipuiga" agai i luma "Pulega".
  2. I le lisi o mea aoga, saili le igoa o meafaigaluega. "Auaunaga" ma kiliki i luga.
  3. E amataina se lisi o auaunaga uma. Ina ia aloese mai le leiloa i totonu, kiliki i le igoa o le koluma. "Igoa". O lea e te fausiaina le lisi i le faasologa o le pi faitau. O lenei o le a sili atu ona faigofie mo oe le sailia o se elemene i totonu. Lolomiga Pule. A e mauaina, ia maitauina le taua i le koluma "Tulaga". Afai ei ai se tulaga faʻapipiʻi "Galuega"o lea o loʻo faʻagaoioia le 'auʻaunaga. Afai e leai se mea - e taofi. I le tulaga mulimuli, e tatau ona e tamoe ina ia mafai e le tino ona vaai i le lomitusi.
  4. Kiliki i le igoa o le tautua. Lolomiga Pule.
  5. I le faamalama o meatotino e amata mai i le lisi pa'ū Ala amata filifili "Aunoa". Ona kiliki lea "Faaaoga" ma "Lelei".
  6. O lenei, toe foi atu i le faamalama autu Pule o Auaunaga, faailoga le igoa Lolomiga Pule ma i le itu tauagavale o le faʻasalalauga kiliki i luga o le mea "Tamoe ...".
  7. O le faʻagasologa o le a faia.
  8. Ina ua maeʻa Lolomiga Pule o le a amata. I totonu o le fanua "Tulaga" o le ai ai le uiga faafeagai "Galuega", ma o lau komepiuta o le a vaʻaia nei le lomitusi.

    Vaʻai foi: Faʻamatalaga o auaunaga autu i le Windows 7

E tele mafuaaga e le iloa ai e le komepiuta le lomitusi. Ae afai o le mafuaʻaga e le o se faʻaleagaga faaletino i masini poʻo ni fesoʻotaʻiga le saʻo, e ono mafai ona foia le faafitauli e ala i le toe faʻaleleia o avetaavale poʻo le faʻagasoloina o le auaunaga talafeagai.