Toe foi le mamanu tuai o YouTube

Mo tagata uma i le salafa o le lalolagi, ua faʻaalia e Google se mamanu fou o le faʻatautaia o le video YouTube. I le taimi muamua, na mafai ona fesuiaiga i le mea tuai e faʻaaoga ai le galuega, ae o lenei ua mou atu. O le toe faafoiina o le mamanu tuai o le a fesoasoani i le faʻaaogaina o nisi togafiti ma le faʻapipiʻiina o faʻaopoopoga o masini. Seʻio tatou tilotilo atu i lenei faiga.

Toe foi i le ata tuai YouTube

O le mamanu fou e sili atu ona fetaui mo se telefoni feaveaʻi mo smartphones po o papa, ae o tagata e sili ona mataituina komepiuta e le faigofie tele ona faʻaaogaina se mamanu. E le gata i lea, o tagata e vaivai le PC e masani lava ona faitio e uiga i le faifai malie o le faʻaogaina o le 'upega tafaʻilagi ma glitches. Sei o tatou tilotilo i le toe faafoi o le mamanu tuai i totonu o sailiga eseese.

Chromium Engine Engine

O 'upega tafaʻalagi sili ona lauiloa i le Chromium engine o: Google Chrome, Opera, ma le Yandex Browser. O le faagasologa o le toe faafoi atu o le mamanu tuai o YouTube e tutusa lava mo latou, o lea o le a tatou tilotilo i ai e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga a Google Chrome. E manaʻomia e tagata o loʻo i ai isi suʻega ona faia laasaga e tasi:

Faʻalogo YouTube Faʻafei mai Google Webstore

  1. Alu i le faleoloa i le initaneti Chrome ma i totonu o le suʻega suʻesuʻe "YouTube solo 'i tua" pe faaaoga le sootaga i luga.
  2. Suʻe le faʻalautele manaʻomia i le lisi ma kiliki "Faʻamau".
  3. Faʻamaonia le faatagaga e faʻapipiʻi ai le faʻaopoopoga ma faʻatali mo le faʻagasologa e faʻamaeʻaina.
  4. O lenei o le a faʻaalia i le laulau ma isi faʻaopoopoga. Kiliki i luga o lana ata pe afai e te manaʻomia e faʻamalo pe faʻafefe YouTube Revert.

E na ona e manaʻomia e toefaʻalo le itulau YouTube ma faʻaaoga i le mamanu tuai. Afai e te manaʻo e toe foʻi atu i le fou, ona faʻamalo loa lea o le faʻaopoopoga.

Mozilla firefox

Sii saoloto Mozilla Firefox

Ae paga lea, o le faʻaopoopoga o loʻo taʻua i luga e leʻo i le faleoloa o Mozilla, o le mea lea o le a faia e le au Mozilla Firefox le tele o taga eseese ina ia toe faafoi le mamanu tuai o YouTube. E mulimuli i le faatonuga:

  1. Alu i le Greasemkeykey add-on page i le faleoloa Mozilla ma kiliki "Faaopoopo i Firefox".
  2. Faamasani oe lava i le lisi o aia tatau na talosagaina e le talosaga ma faʻamaonia lona faʻatulagaga.
  3. Tikiake Greasemonkey mai Firefox Add-ons

  4. E totoe na o le faʻapipiʻiina o le tusiga, lea o le a toe faʻafoʻi loa YouTube i le mamanu tuai. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le sootaga i lalo ma kiliki "Kiliki O Ina ia faaopoopo ni".
  5. Tatalo le Youtube ata tuai mai le nofoaga aloaia.

  6. Faʻamaonia le faʻamaumauga o faʻamaumauga.

Toe toefaʻalo le masini mo le faʻaaogaina o fou fou. I le YouTube o le a na o le mamanu tuai e te vaʻai ai.

Toe foʻi atu i le mamanu tuai o le atemotu fatuga

E le o elemene eletise uma e faʻaleleia ma faʻaopoopoga. E le gata i lea, o foliga vaaia ma isi galuega faaopoopo o le foafoaga foafoa o loo atiae eseese, ma o lea ua uma ona tofotofoina se isi lomiga, ma o lea o nisi o tagata faaaoga ua faaliliuina i se tulaga faataitai o le fale gaosi fatuga. Afai e te manaʻo e toe foʻi atu i lana mamanu muamua, ona manaʻomia lea ona e faia ni nai laasaga faigofie:

  1. Kiliki i le avatar o lau auala ma filifili "Atinaʻe Fausia".
  2. Alu i le pito i lalo ma le lisi ma kiliki "Ofisa masani".
  3. Faʻamatala le mafuaaga mo le teenaina o le fou fou pe faaseʻe le laasaga lenei.

O lenei o le mamanu o le fale gaosi fatuga o le a suia i le lomiga fou pe afai e aveese e le au atinaʻe mai le faiga o suʻega ma lafoai atoa le mamanu tuai.

I lenei tusiga, na matou iloiloina auiliiliga le faagasologa o le toe taʻalo i tua o le ata vaaia o YouTube i le tuai. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e faigofie lava, ae o le faʻapipiʻiina o faʻaopoopoga lona tolu ma tusitusiga e manaʻomia, lea e mafai ona faʻalavelave ai mo nisi tagata faʻaoga.