O taʻaloga e sefulu e sili ona faʻamoemoeina ia Novema 2018

Ua saunia e le au atinaʻe le tele o mea manaia mo le masina mulimuli o le tautoulu. O nisi o taaloga e sili ona faʻamoemoeina ia Novema 2018, o taʻaloga gaioiga, tafana, simulators, ma faʻataʻitaʻiga. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o tagata taʻavale o loʻo feaveaʻi i vaʻa mamao, i lalolagi faiva ma isi taimi.

O le anotusi

  • O le 10 pito sili ona faʻamoemoeina o Novema 2018
    • Faʻailoga f. V
    • Fallout 76
    • Hitman 2
    • Faʻasalaga a Le Walking Dead
    • Pogisa III
    • Le tagata filemu
    • Farming Simulator 19
    • Faʻavae le lalolagi
    • Spyro nofoaʻiga faavaomalo
    • 11-11: Faamanatuina Faamanatuga

O le 10 pito sili ona faʻamoemoeina o Novema 2018

O nisi o taaloga ua leva ona faatalitali i ai ua uma ona o mai. O isi o loo faatalitali mo o latou taimi: o le faasologa mo le tatalaina o poloketi ua faatulagaina seia oo i le faaiuga o Novema. O mea fou e foliga mai e toetoe o aso uma.

Faʻailoga f. V

Ole tau ole lomiga ole Warfield V ole 2999 rubles, Deluxe - 3999 rubles

Muamua-tagata fanafana, lea e faia i luga o malae o le Taua Lona Lua a le Lalolagi. E mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili le faiga e sili ona manaia mo ia - multiplayer "Big operations" poʻo "Tauvaga faʻatasi". I le faaopoopo atu i ai, e mafai ona iloa le mea na tupu i toa totino taitoatasi i "Tala o le Milita." O le a faʻamalolo le taaloga i le aso 20 o Novema mo PC, Xbox One, PS4 platforms.

I le amataga, o le faʻatagaga na faatulagaina mo Oketopa 19, ae na tolopoina ia Novema. Na faʻamaonia e le au atinaʻe lenei mea i le faia o faʻataʻaiga mulimuli, ae i le taimi lava lea na mafai ai ona aloese mai tauvaga ma isi galuega tele - Valaʻau o Tiute: Black Ops 4 ma Red Red Redemption 2.

Fallout 76

O le umi o taaloga - Oketopa 27, 2102, 25 tausaga talu ona maeʻa le taua

O le Fallout 76 gaoioiga e faʻaaogaina ai le tagata faʻaoga i totonu o se pogisa-maeʻa. I le kuata o le senituri talu ona mavae le faʻalavelave, na tuua ai e tagata ola lo latou "Vault 76" e suʻesuʻe le lalolagi ma amata fausia ni nofoaga fou.

O loʻo faʻamalosia le tuʻuina atu i luga o le tulaga televave: e mafai e tagata taaalo ona galulue faatasi e toe faʻaleleia aai ma le latou puipuiga mulimuli ane, pe, i se isi itu, mo osofaʻiga fou i nofoaga faʻaaoga e ala i le faʻaolaina o auupega faʻamalosi. O le polokalame tuʻufaʻatasia ile PS4, Xbox One ma le PC o le a faia i le aso 14 o Novema.

O le manatu o le Fallout Online sa faatuina i le faaiuga o le 1990 i le Black Isle Studios, ae na lafoaia e le au atinaʻe lenei manatu.

Hitman 2

I le tala, o le Agent 47 o le a le gata ina faʻaaogaina sini ua atofaina, ae ia aʻoaʻoina foi faʻamatalaga o lona taimi ua tuanai.

I le vaega lona lua o le taʻutaʻua lauiloa, o le sui o le Agent 47 o loʻo maua ni ituaiga auupega fou, lea e aoga tele mo le faia o galuega sili ona faigata. O le a faalauteleina Arsenal i le auala o misiona taitasi. E toaono i latou, o gaioiga a ia taʻitasi e faia i vaega eseese o le lalolagi - mai megacities i vaomatua i vailaʻau. O le a avanoa le taaloga i le aso 13 o Novema i filifiliga mo PC, PS4, Xbox One ma Mac.

O le faila o Sean Bean na filifilia e fai ma faʻataʻitaʻiga mo se tasi o mataʻitusi i le taaloga. Na avea i latou ma tagata fasioti tagata Mark Faba - o le sini muamua e tatau ona faʻaumatia i se taimi patino. Na faʻaalia e le au atinaʻe le igoa ole Igoa o le ola pea, ma ula i le mea moni e faʻapea o Bean e faʻaauau pea ona avea ma toa o le a maliu.

Faʻasalaga a Le Walking Dead

Na faia le taaloga i le auai o Robert Kirkman, le tusitala o le uluai tusi pese o The Walking Dead

O le isi tagata muamua na fanaina PS4, PC ma le Xbox One. O le taaloga ei ai ni tagata autu se fa e tetee i le toʻatele o zombies. I taimi vavalalata i le va o vaʻa ma monsters, o loʻo faʻatautaia e le au fitafita aai tuulafoaʻia, suʻe mo auupega, faʻapea ma tagata na ola i le maeʻa ai o mala i luga o le paneta. O tagata taʻitasi taʻitasi o loʻo i ai se tomai faʻapitoa e faʻatulagaina e faʻaleleia ma maeʻa misiona taʻitasi.

Na faʻamalolo le taaloga i le PC i le aso 6 o Novema, ma o le a mafai e tagata e umia PS4 ma Xbox One ona faʻatau i le aso 8 o Novema.

Pogisa III

Ona o le gaumativa o le THQ, o le vaega lona tolu o le saʻolotoga e le mafai ona sau i fafo, ae na faʻatagaina aia tatau i le kamupani Nordic Games (i le aso - THQ Nordic)

Faatinoga mai le tagata lona tolu. O le tagata autu o le solofanua o le Apocalypse, ua lauiloa o le Ita. I le Darksiders III o lana galuega o le faʻaumatia lea o agasala e fitu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e suʻesuʻe ma le faʻaeteete le lalolagi o loʻo siomia ai i tatou, faʻapea foi ma le auai i le taua, lea e faʻaaogaina ai e le Rage ia auupega ma le manaia tele. PC, Xbox One ma PS4 tagata faaaoga o le a mafai ona iloiloina le taaloga i le aso 27 Novema.

Le tagata filemu

O le igoa o loo atagia mai i taaloga ("filemu" - "filemu", "lemu") - i le taaloga e toetoe lava leai se leo

O le taaloga mo le PC ma le PS4 e manaia i se tuufaatasiga masani o ata vitio ma aafiaga komepiuta. O le sui o le gaioiga o le tagata logonoa Dane, o ia lea e manaomia le tatalaina o se mea na ave i se nofoaga matautia i se tasi po. Ua maeʻa ona faʻatautaia le poloketi - o le faʻatagaga na faia i le aso 1 o Novema.

I le faʻamatalaga i le vaiaso talu ona tuʻuina atu, na folafola mai ai e le au atinaʻe e faʻaopopo se faʻataʻitaʻiga fou e tatau ai ona maua le ata atoa o le fuafuaga.

Farming Simulator 19

Le tau o le taaloga - 34.99 euros

O se faasologa fou lenei o se tagata masani lauiloa ma se masini e fesuiaʻi ma faaleleia ai ata. E maua e le tagata faʻaaoga le avanoa e taumafai ai o ia o se faifaatoaga i vaega eseese e tolu o le lalolagi. E le gata i lea, o le tele multiplayer mode o loʻo tuʻuina atu foi: i se tasi o faatoaga e mafai ona galue i le taimi e tasi e oo atu i le 16 tagata. Farming Simulator 19, na fuafuaina mo le PS4, PC, Mac ma le Xbox One, na latou maua faʻataʻitaʻiga o taaloga i lalo:

  • ituaiga o meafaigaluega;
  • manu faatoaga;
  • totoina togalaau.

O le faʻatagaina o le taaloga o le a faia i le aso 20 o Novema.

Faʻavae le lalolagi

Toso Ascendant - o le faʻauluuluga o aʻoaʻoga i Ultima Lalo

O le gaioiga a lenei taʻaloga taʻaloga e faia i le matautia o le vaʻaia o le Stygian abyss, le mea e nonofo ai, ma feteenai taimi, faʻatoʻilaloina teritori mai fafo, ituaiga o elves, gnomes ma fua o tagata. E mafai e le tagata taalo ona filifili po o le fea itu e tau ai, o feoai i totonu o fale puipui ma otaota. Ua mamanuina le taaloga mo le PC, o le faʻamalologa o le a faia i le aso 15 Novema.

Spyro nofoaʻiga faavaomalo

O le faʻasalaga muamua o le faʻamaonia, Spyro le Dragon, na faʻamaonia i le tautoulu o 1998 i Amerika i Matu ma Europa, ma le ono masina mulimuli ane na oʻo mai i Iapani

Mo le PS4 ma le Xbox One, o se faʻasologa e uiga i se tamai tarako na igoa ia Spyro, ua toe faʻatuina, o le a faʻamalolo i le aso 13 o Novema. I totonu o lana lomiga fou, o le faʻatautaia o faʻatautaia na sili atu ona mataʻina: faʻafouina le ata ma le leo, faʻasaʻo le faiga o le faʻaolaina. O isi mea uma e tumau pea lava: o le tarako o loʻo faʻaauau pea ona malaga i le lalolagi, i le faia o misiona eseese - mai le tuʻuina atu o pagota pagota i le sailiga o taliga.

E tusa ai ma le uluai manatu, o le toa e tatau ona avea o se tagata matua lanumeamata lanumeamata e igoa ia Pete.

11-11: Faamanatuina Faamanatuga

O ata o le taaloga e faia i le ituaiga o ata tilo.

O le faatinoga o le taaloga taʻavale e faia i le taimi o le Taua Muamua a le Lalolagi. I le taimi lava e tasi, o mea uma e tutupu e tuʻuina atu i se foliga vaaia tulaga ese, ma tuʻu ai ni lagona manino ma e oʻo lava i nisi malamalamaga o le taua mai le tulaga o tagata o loʻo aʻafia saʻo i le feteʻenaʻiga. O le a maua le taaloga ile PS4, PC ma le Xbox One i luga o le aso 9 Novema.

O le faaiuga o le tautoulu e mauoa i nofoaga o taaloga ua mamanuina mo tagata eseese eseese e ala i tausaga ma mea e fiafia i ai. O le a maua e tagata uma lana lava aia: o le a fiafia se tagata i mea tutupu a le tarako, o isi - o le taua o le Taua Muamua a le Lalolagi, ma lona tolu - o le faʻatoʻaga, ma le seleselega i fanua o faifaatoaga.