Ashampoo Uninstaller 7.00.10


Mo le tuʻuina atu o le komipiuta i le sili ona lelei, e le tatau ona i ai se isi lapisi i totonu o le tino, lea o le a iu lava ina taitaia ai taofi. Ae paga lea, o le aliali mai o otaota i luga o le komepiuta e le mafai ona aloese, ae ui i lea, faatasi ai ma le fesoasoani a le polokalame Ashampoo Uninstaller e faigofie ona e faʻaumatia.

Ashampoo Uninstaller o se aoga e aveese ai polokalama ma faʻamaumauga uma latou te tuua. O le polokalame e faʻatagaina ai oe e faʻamamā lelei uma lapisi mai le tino, ausia le tele o le komepiuta.

Polokalama faʻamamaina atoatoa

Polokalama uma e faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta e ulu atu i faʻamatalaga i luga o le puʻupuʻu ma i totonu o le tusi resitala. Ashampoo Uninstaller e faʻatagaina oe e aveese atoa le polokalama e aunoa ma le tuʻuina atu o se faila le tumau na faia ei latou.

Meafaigaluega faaopoopo mo le faʻamamaina o le tino

O meafaigaluega ua fausia e faʻatagaina oe e faʻamalo le puʻepuʻe o faʻamatalaga le talafeagai, maua ma faʻamalo fesoʻotaʻiga lata mai ma mea faitino, faia faʻataunuʻuga o le disk, faʻamalamalama le faʻafaʻologa ua faaputuputuina i tagata sailiili.

Pulega

Faatasi ai ma le fesoasoani a isi meafaigaluega, o le a mafai ona e iloiloina le galuega o tautua ma faʻaaoga mea e le tatau ai, maimoa ma faasaʻo le lisi o polokalama i le lisi o le faatagaga a le Windows, fatuina, tape ma faʻaaoga le faʻafouina o mea ma sili atu.

Galulue ma faila

O se vaega ese o Ashampoo Uninstaller o le a faʻatagaina oe e faʻamaʻo faila mai le pusa o le toe faʻaaogaina, saili faila faifaʻalua i luga o lau komepiuta, toe faʻaleleia faila faila, faʻapena foi ona maua ma faʻamalo faʻapuuga le lelei.

Mataitu mea fou fou

I le faʻaagaoioia o se vaega faapitoa o Ashampoo Uninstaller, o le aoga o le a mataʻituina pea le faʻapipiʻiina o polokalama fou, tulimataʻi le fatuina o faila ma faila, ma maua ai le pule atoatoa i le faʻapipiʻiina o le polokalama.

Faʻatulagaina o kulupu

Faʻatulaga vaega eseese o tusi talosaga mo avanoa avanoa i ai.

Faʻapitoa o Ashampoo Uninstaller:

1. Atinaʻeina lelei ma le lagolago a le gagana Rusia;

2. Faʻaaogaina atoatoa o polokalama faʻapipiʻi;

3. Meafaigaluega na fausia mo le aveeseina otaota mai le komepiuta.

Faʻafitauli o Ashampoo Uninstaller:

1. O le polokalame o se oloa totogi ma se suʻega e 40-aso;

2. Ina ia maua le avanoa i le vaitau o le suʻega, e manaʻomia e le tagata faufautua le resitalaina.

Ashampoo Uninstaller o se meafaigaluega sili ona lelei mo le faʻaaogaina atoa o polokalama ma faʻaleleia le faʻatinoina o mea tau faʻaoga ma meafaigaluega faapitoa. Faatasi ai ma lenei polokalame e mafai ona e tausia le mama o lau komepiuta, aloese mai le faaputuputuina o otaota.

Faʻamasinoga Ashampoo Uninstaller Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Lafoaia atoatoa IObit Uninstaller Faʻalē toe faʻaleleia Faʻalauteleina le faʻaaogaina pro

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Ashampoo Uninstaller - o se seti o mea aoga aoga mo le faʻaaogaina atoatoa o polokalama ma faʻaleleia le faatinoga o lau komepiuta poʻo lau komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Uninstallers mo Windows
Faʻapupula: Ashampoo
Tau: $ 35
Toa: 18 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.00.10