Faʻafesoʻotaʻi le masini komepiuta i se komepiuta

I lona soifuaga atoa, e masani lava ona feagai se tagata ma se tulaga pe a avea mea aoga muamua ma mea e leai se aoga ma e le tatau ai. Ma e tatau ona lafoai. E masani lava, aua o mafuaʻaga mo le suia o ou manaʻoga o se aofaiga e le mafaamatalaina. O lea, e ala i luga i se tasi taeao, e mafai ona e malamalama e te le toe manaʻomia lau YouTube YouTube. O le mea lea, e tatau ona aveesea.

O le fea auala e mafai ona faʻaumatia, ma le mea e leai

E tatau ona faʻaumatia mea tuai, ma o nisi taimi e manaia. Ae o loʻo i ai vaʻavaʻai i luga o le Youtube e lua tulaga o loʻo faʻauʻuina. O le mea moni, e mafai e tagata taʻitasi ona fatuina nisi oi latou i luga o lana faʻamatalaga mai Gmail, ma o loʻo faʻaopoopoina lea mea e mafai ona e faʻamalo, ae o le autu autu, lea e faʻapipiʻi saʻo atu i le Google Mail, o le ae tumau pea e le mavavaeeseina e faavavau.

I le auala, fatuina se mea fou, e te le fatuina atoa i lau teugatupe. O i latou ua i ai le iloa latou te iloa ao le i faia lona foafoaga, ua talosagaina oe e faia muamua se mea e taʻua o "+ itulau".

O le a nonoa i lau teugatupe, ma o le a faia se auala fou i luga o lau tala. Mai lenei mea e mulimuli mai, o le aveesea o se auala, e te tape ai le "+ itulau". I le faʻaaogaina o lenei fua faʻatatau, e mafai ona e malamalama, ina ia faʻamalo le auala autu e tuusao i luga o lau Google, e te manaʻomia le tapeina o le Google account lava ia.

Lesona: Faʻapefea ona tape se Google Account

Matou te tape le auala i YouTube

O le mea lea, a maeʻa ona tatou iloa auala e mafai ona aveeseina ma pe faapefea ona fai, e mafai ona e alu tuusao i se auiliiliga auiliili o lenei mataupu.

O le faʻagasologa o le faʻasalaga o ia lava e faigofie i le faʻafefe, ae o le mea sili ona faigata e le mafai e tagata faʻaaoga uma ona maua lena 'au pele. Aveese le laina. Ae o le faʻaaogaina o aʻoaʻoga o le a tuʻuina atu i le taimi nei, o le a malamalama ai tagata uma i le auala e faʻaaogaina ai le tomai o le aveeseina o se auala mai le YouTube video hosting i ni nai minute.

  1. O le mea muamua e tatau ona e sainia i lau teugatupe i luga o le YouTube. E iloa uma e tagata le auala e faia ai lenei mea, o lona uiga e leai se uiga e vali ai faʻamatalaga.
  2. A maeʻa le faatagaga i le tuʻuga o le ki Ulufale O le a faʻaalia lau meli faʻamaonia. E tatau ona kiliki i luga e tatala ai le faamalama faʻavaivai. I totonu e te manaʻomia e taomi le ki Tafaoga YouTube.
  3. E taua. Aʻo le i ulufale i le YouTube, faʻafesoʻotaʻi muamua i le teugatupe e te manaʻo e faʻamalo ai le auala. I le auala, o lona igoa e fetaui ma le auala lava ia. O le alu i ai, i le lava pusa laʻititi, ia kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga o faʻamaufaʻailoga o le tala e manaʻomia.

  4. I tulaga le lelei, o le a tatalaina le vaega. Faamatalaga lauteleo oe o loʻo manaʻomia. I lenei vaega, kiliki i luga o le sootaga. Filifiligao loʻo tu i tafatafa o le ata o lau talaaga.
  5. Faʻasalalau i le vaega Filifiliga e oʻo lava i le pito i lalo, o le a mafai ona e mauaina lena faʻamaufaʻailoga taua Aveese le laina. Kiliki ii.
  6. O lea la e te vaʻaia se itulau e te manaʻomia e filifili ai se tasi o gaioiga e lua o le a faʻaaoga i le tala filifilia: natia mea uma pe faʻaumatia faʻamalosi. Talu ai ona o le tusitusiga o loʻo tagofia ai le aveesea, matou te filifilia le filifiliga lona lua.
  7. O le a oʻo mai se lisi pa'ū, lisi mea uma e te leiloa pe a uma ona faʻaumatia se auala. A maeʻa ona toe iloiloina uma auiliiliga ma faʻamautinoa e saʻo le faʻaiuga, e tatau ona e siakia le atigipusa i tafatafa o le mea e tutusa ma kiliki le ki Aveese mea.
  8. Ina ia tape faʻamaonia uma faamatalaga, e tatau ona e faʻamaonia lau faʻaiuga. E le gata i lea, i le faamalama e aliali mai, o le a toe faamanatuina oe o le ae leiloa, ae afai e te le fefe i ai, ulufale i le igoa o lau auala i le koluma talafeagai ma kiliki le ki Aveese mea, i le taimi lona lua.
  9. Fono I le mea e le tatau ai ona e faʻaaogaina le igoa o le auala, e mafai ona e kopiina (o loʻo faʻaalia i puipui) ma faapipii i totonu o le mea e ulufale ai.

A maeʻa uma taga, o le ae fiafia i le tusiga: O au faʻamatalaga YouTube ua maeʻa.o le a le uiga o le faʻaaogaina manuia o le galuega.

Ma aua e te maasiasi e faapea o le "malamalama", ae le o le "auala", i lenei tulaga e tutusa lava. Ia, e tusa ai ma le toe faʻaleleia, o le tele o tagata o le a vave ona fai mai "Leai", ae e tatau ona malamalama i lenei mea.

E mafai ona toe faʻafoʻi se auala e soloia?

E tupu foi pe a uma ona tape se auala, ua iloa e se tagata ua faia e ia se mea sese, ma o lona uiga e manaʻo e toe faʻafoʻi. E mafai ona faia lenei mea?

O le mea moni o le mea lea o mea uma e faalagolago i le tala. Afai e te faauigaina le laina lava ia e te tapeina, o le tali o le "IO!", Ae afai e te manao e toe faafoi atu le alalaupapa ma mea uma na i ai ao le i soloia, o lona uiga, o le tali, o le: "Atonu" . E faʻalagolago lava i le tulaga, tulaga ma le maelega. O le a tatau ona tusi i le lagolago faʻapitoa, e masani lava, ole aioi atu ia i latou e toe faʻafoi mea uma ua aveeseina.

Faaiuga

O se taunuuga, e naʻo le tasi lava le mea e mafai ona e faia - ae e te leʻi faʻamalo se ala i YouTube, mafaufau ma le totoa pe e te manaʻomia pe leai. I le uma, o le faʻatinoga mo le toe faʻaleleia o mea e matua faigata, ma e leai se tasi e folafola atu se 100% avanoa o le manuia.

I le itu lelei, e mafai ona maitauina o le faagasologa o le faʻafefeina o le auala e faʻaaogaina lava ia e faigofie. Ma afai e te mulimuli i faatonuga ua otooto atu, e mafai ona e faʻatumu uma taga i ni nai minute.