Faʻamatalaga Faʻafitauli Faʻaaliga Photo Viewer i le Windows 7


Fonts ... O le tausiga e faavavau o ata puelaʻi o le faia lea o tusitusiga e manaia. E manaʻomia lenei mea e ala i tulaga eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, o le manaʻoga e vaʻai ma le matagofie se ata po o se isi mea. E tele naua mea teuteu - mai le sailiga ma le faʻaaogaina o sitaili ua saunia (pe fatuina oe lava) i le faʻaaogaina o le lanu ma le faʻafefiloi o auala.

O le asō o le a tatou talanoa pe faʻapefea ona siakiina le tusiga e faʻaaoga ai le texture overlay. O mea uma na faʻaaogaina i lenei faʻamatalaga na maua i luga o le Initaneti ma o loʻo avanoa lautele. Afai e te fuafua e faʻaaoga le ata na faia mo faamoemoega faapisinisi, ona sili atu lea ona lelei le faatauina mai o ia ata i nofoaga faapitoa - alavai.

Text Overlay Texture

Ae e te leʻi amataina le tusiga, e tatau ona e filifili i le tuufaatasiga (ata ma foliga). E tatau ona malamalama o le siosiomaga atoa o le ata e faalagolago i le filifiliga o elemene elemene.

Aua o le talaaga na filifilia o se pa maa:

O le a matou faʻaaogaina le maʻalaupapa tusitusi e faʻaaoga ai se mea talafeagai talafeagai.

Lisi o felafolafoaiga i luga o tapoleni

  1. Fausia se pepa fou (FMTL + N) tatou te manaʻomia le tele.

  2. Faʻamau le pepa muamua i le ata Photoshop i la matou pepa.

  3. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o se faʻavaa ma faailoga e faʻaalia i luga o le fua, tosoina se mea e mafai (e manaʻomia) faʻalauteleina i luga o le tapoleni atoa. Taumafai e faʻasolo le fuainumera i le pito i lalo ina ia aloese mai le leiloa o le lelei o le mulimuli.

  4. Fai tutusa ma le fuainumera lona lua. O o tatou papa maʻaleʻale nei e pei o lenei:

Tusiga tusitusia

  1. Filifilia se meafaigaluega "Tusiga faʻaaliga".

  2. Matou te tusi.

  3. Laititi o le lapisi ua filifilia e fuafua i le tele o le tapoleni, e le taua le lanu. E sui uiga e te manaʻomia e te alu i le lisi "Matapi" ma kiliki mea "Faailoga". O se faamalama talafeagai e tatala ai lea e mafai ai ona e suia uiga o le vai, ae o lenei mea ua uma ona maua mo se isi lesona. Aʻo faʻaogaina le faʻaogaina mai le sikolasipi.

O le mea lea, ua tusia le tusiga, e mafai ona e amata amata ona tuʻuina atu i luga o se tusitusiga.

Faʻasolo le tusiga i luga o le fuʻa

1. Faʻaliliu le fasi pepa o loʻo i lalo o le laulau ma se fatu lanu. O le a le toe i ai le faʻamatalaga, ae o se mea le tumau.

2. Uu i lalo le ki Alt ma tulei Pepa i luga o le tuaoi o upu (pito i luga luga o upu ma tusitusiga). E tatau ona fesuisuiai foliga o le pala. Faatasi ai ma lenei gaioiga o le a tatou "nonoa" le ituaiga i le tusitusiga, ma o le a na o le faaali lava i luga.

Paʻa papae pe a maeʻa taga uma:

O le taunuuga o le mea maʻaleʻale mea e faʻapipiʻi ai tusitusiga:

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o le mea e "pipii" i le tusiga. E totoe na o le tuʻuina atu o le tusitusiga se voluma ma le atoaga o le tuufaatasiga atoa.

Faʻaiuga mulimuli

O le a matou faia le faʻataʻitaʻiga mulimuli e faʻaaogaina ai le lalagaina o sitaili i luga o le tusitusiga.

1. Muamua, sei tatou faia le voluma. Faalua-lua i luga o le laulau faatasi ai ma le tusiga ma, i le faamalama o le faatulagaga o auala, ia filifili le mea ua taua "Faʻailogaina". Faʻataʻoto le faasee tele sina mea saʻo foi le loloto o le a faia 200%.

2. Ina ia mafai ona tatou "vavae ese" mai le puipui, tatou te faagasolo i le palakalafa "Ata". Togi filifili 90 tikeri, faʻasalaga ma tele - e 15 pika.

Seʻio tatou tilotilo i le iʻuga mulimuli o le tusiga ua faʻaaogaina:

Sa matou tusia se ata tusitusi i lalo o le maa.

O se auala lautele o le faʻaaogaina o le telefoni i soo se mea na faʻapipiʻi i Photoshop. I le faʻaaogaina, e mafai ona e suʻeina ni matutu, foliga, vaega ua filifilia e tumu i soo se lanu, ma ata.

Faauma le lesona i nisi o fautuaga.

  1. Filifili le tala saʻo mo au tusiga, talu ai o le lagona atoa o le tuufaatasiga e faalagolago i tua.
  2. Taumafai e faʻaaoga fualaʻau maualuga, aua a oʻo i le gaosiga (siakiina) atonu e mafai ona e maua se faʻalavelave faʻafuaseʻi. O le mea moni, e mafai ona e faʻamalosi le lau, ae o le galuega e le tatau ai.
  3. Aua nei faia ni tusiga e sili atu i luga. O fale e mafai ona sili atu le "plastics" i tusitusiga, ma o se taunuuga, e le masani ai.

O lena mea uma, ia iloa auala o loʻo faʻamatalaina i lenei lesona ina ia maua ai ni tusitusiga sili ona lelei.