Faʻaaliga Vaaia mo le Google Chrome Browser


O se tasi o mea sili ona lauiloa i le Google Chrome o loʻo i ai faʻailoga vaaia. Faatasi ai ma le fesoasoani o tusi ata vaaia, e mafai ona e maua avanoa vave i luga o nofoaga manaomia, aua o le a mafai ona vaaia i taimi uma. O le asō o le a tatou tilotilo i nisi fofo mo le faatulagaina o faailoga tusi vaaia i le Google Chrome browser.

I le avea ai o se tulafono, ua faʻamaonia le faʻamalama o le Google Chrome browser mo faʻamafaʻailoga vaaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fatuina o se faʻamaufaʻailoga fou i luga o le masini, o le faamalama o iai tusi tusi-igoa o le a aliali mai i luga o lau lauulu, lea e mafai ai ona e maua vave le 'upega tafaʻilagi manaʻomia i le ata vali poʻo le faʻasalalauga.

Faʻamatalaga masani

I le le mafai, Google Chrome ua i ai nisi o faailoga tusi vaaia ua fausia i totonu, ae o lenei fofo e le o malamalama ma aoga.

A e fatuina se lisi fou i luga o lau mata, o le a faʻaalia se faamalama ma Google search, ma o le taimi nei o le a tuʻuina ai ni taʻaloga ma faʻamatalaga o itulau uepi e masani ona e mauaina.

O le mea e leaga ai, o lenei lisi e le mafai ona faʻataʻitaʻia i soo se auala, e fai ma faʻataʻitaʻiga, faʻaopoopoina o isi itulau web, tosoina taʻaleti, sei vagana ai le mea e tasi - e mafai ona e faʻamalo itulau le talafeagai mai le lisi. Ina ia faia lenei mea, e na o le pau le mea e tatau ona e faʻaaogaina ai le kiona o le kusi i le tui, mulimuli ane o le a maua ai se atigipusa ma se koluse i le pito i luga taumatau o le fale.

Faʻaalia ata tusi mai Yandex

I le taimi nei e uiga i fofo lona tolu mo le faʻapipiʻiina o makapisi ata i Google Chrome. Faʻaaliga viliaso mai Yandex o se faʻalauiloa lauiloa o le masini e iloagofie e le atoatoa o le faʻatinoga ma se faʻafeiloaiga malie.

I lenei fofo, o le a mafai ona e tofia au itulau i le matafaioi o le vaaia o mea faitino, fetuutuunai o latou tulaga ma numera.

I le le mafai ona fai, o faailoga tusi vaaia e o mai faatasi ma se ata ata na filifilia e Yandex. Afai e le fetaui ia oe, e te maua le avanoa e filifili ai se isi mea mai ata na fausia-fale pe na e lafoina foi lau lava ata mai le komepiuta.

Talia ata tusi mai le Yandex mo le Google Chrome Browser

Tatala vave

Ole telefoni faʻamalosi o se meaola moni. Afai e te manaʻo e faʻamaonia lelei le galuega ma le faʻaalia o elemene laiti, ona e mautinoa lava lea o le Speed ​​Speed.

O lenei faʻaopoopoga e sili atu le manaia, faʻatagaina oe e setiina le autu, suia le ata pito i luma, faʻataʻatia le mamanu o taʻale (e faʻapipiʻi ai lou lava ata mo le tile). Ae o le mea pito sili ona taua o le faʻatautaia. E ala i le faʻapipiʻiina o se meafaigaluega faʻapitoa mo Google Chrome, o le a faia ai se kopi faʻamaumauga o faʻamatalaga ma Faʻamatalaga Televave Faʻataʻavale mo oe, o lea o le a le mafai lava ona e leiloa lenei faʻamatalaga.

Telefoni Faʻavave Taea mo le Google Chrome Browser

Faʻaaogaina faailoga tusi vaaia, o le ae faʻaleleia atili ai lau gaioiga e ala i le faʻamautinoa o le a faʻaalia pea ia tusiʻitusi manaʻomia. Pau lava le mea e te manaʻomia e faʻaalu ai sina taimi, ae mulimuli ane o le a fiafia oe i lau sailiga i lea aso ma lea aso.