Kopi kopi mai CryptoPro i le pulou flash flash

E masani lava, o tagata e faʻaaogaina numera numera mo o latou manaʻoga e manaʻomia ona kopiina le tusi faamaonia CryptoPro i luga o se masini komepiuta USB. I lenei lesona o le a tatou tilotilo i le tele o filifiliga mo le faia o lenei faiga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻapipiʻi se tusi faamaonia i CryptoPro faʻatasi ai ma se masini moli

Faia o le kopiina o le tusi faamaonia i se masini komepiuta USB

I le lautele, o le faiga o le kopiina o se tusi faamaonia i le USB-drive e mafai ona faatulagaina i ni vaega se lua o auala: faʻaaogaina o meafaigaluega i totonu o le polokalama faʻaoga ma faʻaaogaina galuega o le polokalama CryptoPro CSP. O le isi mea tatou te tilotilo atu i vaega uma e lua.

Metotia 1: CryptoPro CSP

Muamua lava, mafaufau i le faiga o kopi e faʻaaoga ai le application CryptoPro CSP lava ia. O faʻataʻitaʻiga uma o le a faʻamatalaina i luga o le faʻataʻitaʻiga o le Windows 7 operating system, ae i se tulaga lautele, o le algorithm o loʻo tuʻuina atu e mafai ona faʻaaoga mo isi faiga faʻaoga Windows.

O le tulaga autu mo le kopiina o se atigipusa ma se ki o le manaomia lea ia faailogaina e ave ese atu pe a fai i luga o le upega tafaʻilagi a CryptoPro. A leai, o le a le aoga le fesiitaiga.

  1. Aʻo leʻi amataina le faʻamalosi, faʻafesoʻotaʻi le kiliva kiliva USB i le komepiuta ma alu i "Lisi Pulea" faiga.
  2. Tatala le vaega "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. I totonu o le tusi faʻamaumauga, saili le mea CryptoPro CSP ma kiliki i luga.
  4. O se tamai faamalama o le a tatalaina le mea e te manaʻo ai e te alu i le vaega. "Auaunaga".
  5. Le isi, kiliki "Kopi ...".
  6. O se faamalama o le a foliga mai kopiina le koneteina e te manao e kiliki ai le ki. "Iloilo ...".
  7. O le a tatala le faamalama o le fagu ato. Filifili mai le lisi le igoa o le tasi lea e te manao e kopiina le tusi faamaonia i se taʻavale USB, ma kiliki "Lelei".
  8. Ona faʻaalia loa lea o le faamalama o le faʻamaoniga, pe i ai i totonu o le fanua "Ulufale mai le Faʻamaumauga" E manaʻomia le ulufale i le faʻamatalaga autu lea o le pusa ua filifilia o le password-puipuia. A maeʻa ona faʻatumu le nofoaga faʻamaonia, kiliki "Lelei".
  9. A maeʻa lena, ona toe foi atu lea i le faamalama autu o le kopiina o le koneteina o le faalilolilo autu. Manatua i totonu o le igoa o le ki autu o le a otometi lava ona faaopoopo i le igoa muamua. "- Kopi". Ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona e suia le igoa i se isi, e ui e le tatau. Ona kiliki lea o le faamau. "Fai".
  10. Ma le isi, o le a tatalaina se faamalama mo le filifilia o se ki fou. I le lisi ua tuʻuina atu, filifili le taʻavale faatasi ma le mataitusi e fetaui ma le avelaina e manaʻomia. Ina ua uma lena kiliki "Lelei".
  11. I le faʻamalama o le faʻamaoni o loʻo aliali mai, o le a manaʻomia lou ulufale faʻalua i le pusa faʻamau i le pusa. E mafai, e faʻapea foi ona fetaui i le faʻamatalaga autu o le tulafono autu, ma ia matua fou lava. E leai ni tapulaa i lenei mea. A uma ona e ulufale i totonu "Lelei".
  12. A maeʻa lena, o le a faʻaalia le faamalama o faʻamatalaga ma le feau o le koneteina faʻatasi ai ma le ki ua uma ona kopiina i le aufaasālalau ua filifilia, o lona uiga, i lenei tulaga, i se masini komepiuta USB.

Metotia 2: Meafaigaluega a le Windows

E mafai foi ona e pasi atu se tusi faamaonia CryptoPro i se komepiuta flash USB e ala i le faʻaaogaina o le polokalama faʻaoga Windows e ala i le kopiina e ala i "Saili". O lenei metotia e fetaui lelei pe a fai o le faila o le header.key e aofia ai se tusi tatala. I lenei tulaga, o se tulafono, o lona mamafa o le 1 Kb.

E pei ona iai muamua, o le a tuʻuina atu faʻamatalaga i luga o faʻataʻitaʻiga o gaioiga i le Windows 7 operating system, ae i se tulaga lautele e talafeagai mo isi faiga faʻaogaina o lenei laina.

  1. Fesoʻotaʻi faʻasalalauga USB i le komepiuta. Tatala i luga "Windows Explorer" ma faʻafeiloaʻi i le faʻailoga lea o loʻo i ai le pusa o loʻo i ai le kili patino lea e te manaʻo e kopi i le USB flash drive. Faʻasani lelei i luga (PKM) ma mai le lisi o loʻo faʻaalia, filifili "Kopi".
  2. Ona tatala lea "Saili" oso afi.
  3. Kiliki PKM leai se avanoa i le tusi tatala ma filifili Pasili.

    Faʻalogo! O le faʻaofiina e tatau ona faia i le faʻamaumauga autu o le USB-uila, talu ai o le a le mafai ona galulue le ki i le lumanaʻi. Matou te fautuaina foi e aua nei toe faaigoa le igoa o le kopi kopi i le taimi o le fesiitaiga.

  4. O le faʻamaumauga faʻatasi ma ki ma tusi faamaonia o le a faʻafeiloaʻi i le kiliva flash flash.

    E mafai ona e tatalaina lenei pusa ma siaki le sao o le fesiitaiga. E tatau ona aofia ai faila e 6 ma le faʻaopoopoga lautele.

I le taimi muamua, o le fesiitaiga o se tusi faamaonia CryptoPro i se komepiuta flash USB e faʻaaogaina ai meafaigaluega o le faʻaogaina o le polokalama e sili atu ona faigofie ma e sili atu le atamai nai lo gaioiga e ala i CryptoPro CSP. Ae tatau ona maitauina o lenei metotia e talafeagai pe a kopiina le tusi tatala. A leai, e tatau ona e faʻaaoga le polokalama mo lenei faʻamoemoe.