E faʻapefea ona tuʻu ni sohtags i le Instagram


Instagram o se 'auʻaunaga faʻafefefefeʻai faʻapitoa, o lona uiga o le lolomiina o nai paʻu laiti po o vitio. Ina ia mafai e tagata e faʻaogaina auaunaga ona maua ni ata i luga o mataupu e fiafia i ai, o se meafaigaluega taua e pei o se hashtag ua faʻatinoina. E uiga ia te ia i le tusiga ma o le a talanoaina.

O se hehtag o se faailoga faʻapitoa o le meli i le Instagram, lea e mafai ai ona e setiina se ata o se tasi pe sili atu autu e faafaigofie ai le sailiga mo oe lava poo isi tagata faaaoga ile faamatalaga o le tului.

O a mea ua i ai le hashtags mo

O le faʻaaogaina o hashtags e lautele lautele. O nai faʻataʻitaʻiga nei o lo latou faʻaaoga:

  1. Faʻalauiloa itulau. O loʻo i ai se lisi lautele o faʻamau e faʻaaogaina e faʻaleleia ai lau itulau, o lona uiga, ia maua fiafiaga ma tagata fou e lesitala.
  2. Filifili au ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lau talaaga faalilolilo e silia ma le 500 ata lolomi, o ata ia o lau pele e sili ona e fiafia i ai. Afai e te tuʻuina atu le ituaso uiga ese i ata ma se pusi, lea e leʻi faʻaaoga muamua e soo se tagata faʻaaoga, ona e kiliki ai lea, o le a e vaʻaia au ata e sili ona e fiafia i ai. O lea e mafai ona e suʻeina au ata uma e ala i faila.
  3. Faʻatau atu oloa. E tele taimi e faʻaaogaina ai faʻamatalaga faʻapipiʻi Instagram mo faʻatau pisinisi e maua ai tagata fou. Ina ia mafai e le toatele o tagata faaaoga ona iloa e uiga ia te oe, e tatau ona e setiina auala mo se sailiga talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o loʻo e punouai, ona tatau lea ona faʻapipiʻi pepa o ata ma le galuega e pei o le "manicure", "gel_lak", "fao", "design_ nail", "shellac" ma isi.
  4. Auai i tauvaga. Instagram e masani ona faia ni tauvaga, o lona uiga, i le avea ai o se tulafono, e aofia ai le toe faasaʻoina poʻo le lolomiina o se ata faapitoa ma faaopoopo i ai le hashtag ua tuuina atu i ai.
  5. Saili mo auaunaga o le tului. E le o se mea faalilolilo le tele o tagata fai pisinisi ma faʻalapotopotoga uma ei ai a latou lava itulau i le Instagram, lea e mafai ona e vaʻai ai i ata o oloa po o taunuʻuga o galuega, faʻamatalaga a le au faʻamatalaga ma isi faʻamatalaga mataʻina.

E faʻapefea ona tuʻu ni aisa

O le tusiaina oi latou e matua faigofie lava. Ina ia faia lenei mea, pe a lolomiina se ata, faaopoopo se faʻamatalaga i ai, pe naʻo le taimi e ulufale ai i se faʻamatalaga, e tatau ona e tuʻu se faailoga "#" ma mulimuli i le upu hashtag. Pe a ulufale mai, mafaufau i vaega nei:

  • O le pine e tatau ona tusia faʻatasi. I le mea e te manaʻomia e faʻaopoopo i ai le lua pe sili atu upu i le hashtag, e mafai ona e tusia faʻatasi pe tuʻuina se faʻamalamalamaga i le va o upu, mo se faʻataʻitaʻiga, "Tatumaster" poʻo le "tattoo_master";
  • I le tag e le mafai ona faʻaaogaina tagata. E faʻaaoga lenei mea i faʻamaumauga e pei o se faailoiloga, se togi, se mea faʻapitoa ma isi faʻamatalaga faapena, faʻapea foʻi ma emoticons emoji. O tuusaunoaga o loʻo i lalo ma numera;
  • E mafai ona tusia le tag i soo se gagana. E mafai ona e faʻaaogaina pine ile Igilisi, Rusia ma soʻo se isi lava gagana;
  • O le numera aupito maualuga o hashtags e mafai ona e tuʻu i lalo o le ata ua faʻatutuina i ni vaega se 30;
  • O le vavaeina o pine ma se avanoa e filifili, ae fautuaina.

O le mea moni, talu ai ona lolomiina se faʻamatalaga pe fai i ai, o le a vave ona faʻaaogaina le faʻaaogaina.

E faʻapefea ona filifili ni tisa?

Metotia 1: ia lava

O le auala e sili ona faʻaalu taimi e manaʻomia ai oe e te tauva pe afai e te manaʻo e sau ma se numera tele o pine e suʻe.

Metotia 2: e ala ile Initaneti

Ulufale atu i soʻo se fesili suʻesuʻe "Suʻesuʻega masani", o taunuuga o le a faʻaalia ai se lisi tele o punaoa ma se lisi lisi o pine. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaaoga lenei sootaga i le 'upega tafaʻilagi a le InstaTag, e mafai ona e filifilia se tasi o autu ua fautuaina ma maua se lisi tele o pine mo ia.

Metotia 3: faʻaaoga auaunaga fesoasoani filifilia

Afai e te manaʻomia le faʻalauteleina o le lisi o pine i luga o se autu patino, ona i ai lea i lea mataupu o le ai ai ni auaunaga faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le auaunaga RiteTag i luga o le initaneti, mo se fuaitau poʻo se fasifuaitau e mafai ona e mauaina se lisi tele o ituaiga uma o fesuiaiga o pine ma le faʻaaogaina o laʻasaga taʻitasi taʻutaʻua. E faavae i luga o le fuafaatatau e mafai ona e filifilia pine e sili ona talosagaina.

O le autu o hashtags e manaia ma e le tatau ona le amanaiaina pe afai e te manao e maua se itulau aloaʻia Instagram.