Nisi natia i le Windows 7

O le tele o tagata e le mailoa e le iloa pe faʻapefea ona faigofie ona e natia le faila ma faila mai le prying eyes. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o loʻo e galue na o oe i luga o se komepiuta, o le mea lea o se fuataga e ono fesoasoani tele ia te oe. Ioe, o se polokalame faapitoa e sili atu nai lo le mafai ona e natia ma tuu se upu faila i luga o se pusa, ae e le o taimi uma e mafai ai ona faʻaopoopo nisi polokalame (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se komepiuta galue). Ma o lea, i le faasologa ...

Faʻafefea ona natia se faila

Ina ia natia se faila, e manaʻomia ona e faia na o le 2 mea. Muamua o le alu i le pusa o le a e lafi. O le lona lua o le faia lea o se faailoga i uiga, e faʻafeagai ma le filifiliga e nana ai le faila. Mafaufau i se faataitaiga.

Kiliki le ki o le kuki i luga o soʻo se nofoaga i totonu o le pusa, ona kiliki ai lea o meatotino.

I le taimi nei i le faʻafeagai ma le uiga "natia" - tuu se siaki, ona kiliki lea i luga o le "OK".

O le a fesiligia oe e Windows pe faʻaaoga se uiga faapena i se afifi faapitoa poʻo i faila uma ma faila i totonu. I le faʻamuamua, tusa lava pe o le a le tali o lenei fesili. Afai o maua lau nusipepa natia, o faila natia uma i totonu o le a maua. E leai se uiga tele e faia mea uma o loʻo natia i totonu.

A maeʻa le faʻaaogaina, ona mou loa lea o le pusa.

Faʻafefea ona faʻaalia le faʻaalia o laupepa natia

Ina ia mafai ai e le faʻaalia o nei laupepa natia ona avea ma mataupu o nai laasaga. Mafaufau foi i le faʻataʻitaʻiga o le faila lava lea.

I luga o le pito i luga o Manulele taʻavale, kiliki i le "Faʻatulaga / Foliga ma Filifiliga Faʻamatalaga".

I le isi itu, alu i le lisi o le "vaaiga" ma i le "filifiliga sili atu" ia mafai ai e le filifiliga "ona faaali atu faila natia ma faila."

A maeʻa lena, o le a faʻaalia le matou pusa natia i le tagata sailiili. I le auala, o faʻamaumauga natia o loʻo faʻapupula i le lanu.

PS E ui i le mea moni o lenei auala e mafai ai ona faigofie ona e natia pepa mai tagata o loʻo faʻaaogaina, e le fautuaina e faia lenei mea mo se taimi umi. E le o se taimi mulimuli ane, e faʻamaonia e soʻo se tagata faʻapitoa, ma, e tusa ai, o le a maua ma tatala lau faʻamatalaga. E le gata i lea, afai e filifili le tagata faʻaaoga e solo se faʻailoga i se tulaga maualuga, ona faʻateʻaina loa lea o le nusipepa natia ...