Matou te mauaina se tusi aloaia aloaia ma patino a le WebMoney

Pe na e mauaina i totonu o se faʻamatalaga o le Upu na e maua ai se ata poʻo ata e te manaʻo e teu ma faʻaaoga i le lumanaʻi? O le manaʻoga e faʻasaoina se ata, o le mea moni, lelei, na pau le fesili o le auala e fai ai?

O se "CTRL + C" faigofie, "CTRL + V" e le o taimi uma ma soo se mea e galue ai, ma i le lisi autu e tatala i le kilikiina o le faila, e leai foi se mea "Save". I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i se auala faigofie ma aoga, lea e mafai ai ona e faasaoina se ata mai le Upu i le JPG poʻo seisi lava faatulagaga.

O le fofo aupito sili i se tulaga e te manaʻomia e teu ai se ata mai le Upu o se faila faila, o le suia lea o le faatulagaga o se tusitusiga. Aemaise lava, o le faʻaopoopoga DOCX (poʻo le DOC) e manaʻomia le suia i le ZIP, o lona uiga, ia faia se faʻamaumauga mai se tusitusiga. I totonu tonu o lenei 'upega tafaʻilagi e mafai ona e mauaina uma faila faila o loʻo i totonu ma faʻapolopolo uma pe na o na mea e te manaʻomia.

Lesona: Faaofiina o se ata i le Upu

Fausia faamaumauga

Aʻo le i faia faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatalaina i lalo, faʻasaʻo le pepa o loʻo aofia ai faila faila ma tapuni.

1. Tatala le fafautusi i le pepa o le Upu o loʻo aofia ai ata e te manaʻomia ma kiliki.

2. Kiliki "F2"e toe faaigoa ai.

3. Aveese le faila o le faila.

Manatua: Afai e le oʻo mai le faʻalapotopotoga faila pe a e taumafai e toe faaigoa, mulimuli i laasaga nei:

  • I totonu o le pusa o loʻo i ai le pepa, tatala le lisi "Vaʻai";
  • Faasolo le faamau "Taimi" ma filifili mea "Suiga filifiliga";
  • Kiliki le lisi "Vaʻai"maua le lisi "Filifiliga Maualuga" tusi "Fafaʻi faʻaopoopoga mo ituaiga faila ua uma ona faamauina" ma siaki;
  • Kiliki "Faaaoga" ma tapunia le 'upega taʻavale.

4. Faʻasoa le igoa fou faʻaopoopoga (ZIP) ma kiliki "UI".

5. Faʻamaonia le taga i le kiliki "Ioe" i le faamalama e aliali mai.

6. O le pepa DOCX (poʻo le DOC) o le a suia i se archives ZIP, ma o le a faaauau pea ona matou galulue.

Ave ese mea mai le upega tafaʻilagi

1. Tatala le teutusi na e fatuina.

2. Alu i le faila "Upu".

3. Tatala le fafautusi "Faasalalauga" - o le a aofia ai au ata.

4. Faʻamalamalama nei faila ma kopi i le kiliki "FMT + C", faʻaofi i totonu o soʻo se nofoaga talafeagai e ala i le kiliki "FMT + V". E le gata i lea, e mafai ona e tosoina ma tuu ese ata mai le fale teu i totonu o le pusa.

Afai o loʻo e manaʻomia se pepa faʻamaumauga ua e liua i se falefaitautusi mo le galuega, toe suia lona faʻaopoopoga i le DOCX poʻo le DOC. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga faatonuga mai le vaega muamua o lenei tusiga.

E taua le maitauina o ata na i totonu o le pepa DOCX, ma ua avea nei ma vaega o le teuga o faamaumauga, ua faasaoina i lo latou uluai uiga lelei. O lona uiga, e tusa lava pe na faʻaitiitia le ata tele i totonu o le pepa, o le a tuʻuina atu i le faʻamaumauga i le atoaga.

Lesona: E pei o le Upu, totoina le ata

O le mea uma lava, o lenei ua e iloa le auala e mafai ai ona e vave faʻapipiʻi malie mai faila faila mai le Upu. I le faʻaaogaina o lenei metotia faigofie, e mafai ona e tosoina se ata po o soʻo se ata o loʻo i ai mai se tusitusiga.