Faʻamaumauga faila faila i luga o se komepiuta ma le Windows 7

E masani lava, e manaʻomia e tagata faaaoga se faila patino i luga o le komepiuta. Afai e te faʻagalo le mea o loʻo manaʻomia, o le suʻesuʻega atonu e tele se taimi ma e le manuia i le iuga. Sei o tatou sailia pe faʻapefea i se Windows 7 PC e mafai ona vave maua ai faʻamaumauga i luga.

Tagai foi:
E le aoga le sailiga i le Windows 7
Tekonolosi komepiuta

Auala suʻesuʻe

E mafai ona e suʻe i luga o komepiuta ma le Windows 7 e faʻaaoga ai faʻaaoga tʻatolu poʻo le faʻaaogaina o meafaigaluega e tuʻuina atu e le faiga faʻaoga. I lalo ole a tatou iloiloina auiliili auala patino e faatino ai lenei galuega.

Metotia 1: Saili Iʻu Failautusi

Tatou amata i se faʻamatalaga o metotia e aofia ai le faʻaaogaina o polokalama tʻatolu. O se tasi o polokalame sili ona lauiloa i komipiuta komepiuta o le Saili My Files. O le faaliliuga i le Rusia o lenei igoa lava ia e tautala e uiga i le faamoemoega o le polokalama o le polokalama. E lelei ona e le manaʻomia le faʻapipiʻiina i luga o se PC, ma o taga uma e mafai ona faia e faʻaaoga ai le telefoni feaveaʻi.

  1. Suʻe Suʻe Au Faʻamaumauga. I le itu tauagavale o le faamalama e tatala, siaki le faila o le faila le mea e tatau ona e maua ai le faila. Afai e te le toe manatuaina pe o fea e tatau ona i ai le mea faitino, ona vaʻai lea o le atigipusa i tafatafa o le mea lea "Komipiuta". A maeʻa lenei, o le a siakiina lisi uma. I le faaopoopo atu, i luga o le talosaga, i le lava faamalama lava e tasi, e mafai ona e setiina se numera o isi suʻesuʻega numera. Ona oomi lea o le faamau "Saili".
  2. O le faʻataʻitaʻiga o taualumaga o le lisi ua filifilia. I lenei tulaga, e tatala le laupepa i le faamalama o le polokalama. "Alualu i luma", o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le malosi o le taotoga:
    • Vaefaamatalaga;
    • Taimi ua tuanai;
    • Numera o mea faitino na iloiloina;
    • Faʻamaumauga o api, ma isi.

    O le tele o le tusi faʻataʻitaʻiga o le polokalame, o le umi o le a faia ai lenei faiga. O le mea lea, afai o loʻo e suʻeina se faila i luga o le komepiuta atoa, ona sauniuni lea mo se taimi umi.

  3. A maeʻa le suʻesuʻega, o le a faʻamalosi le ki. "Faʻaalia Taunuuga" ("Vaʻai iʻuga"). Kiliki i luga.
  4. O le isi matala o le a otometi ona tatalaina. E faʻaalia ai iuga i foliga o igoa o mea e iloagofie e fetaui ma tulaga faʻamaonia faʻamaonia. O se tasi o nei taunuuga e tatau ona maua le faila manaʻomia. E mafai ona faia lenei mea i se seti tele o faʻamau ma ituaiga. Filifiliga e mafai ona faia i tulaga nei:
    • Le igoa o le mea faitino;
    • Faʻateleina;
    • Toa;
    • Aso na faia ai.
  5. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te iloa se vaega o le faila o le faila, ia e ulufale i le fanua i luga o le koluma "FileName Long". A maeʻa lenei mea, naʻo na mea o le a tumau i totonu o le lisi, o igoa ia e aofia ai le faʻamatalaga tusia.
  6. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e vavalalata le vaʻa saili e ala i le faʻaaogaina o le filiga i luga o se tasi o isi matāʻupu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te iloa le faatulagaga o le mea o loʻo e sailia, e mafai ona e ulufale i le fanua i luga o le koluma "Faʻasalalau faʻalautele". O le mea lea, na o elemene ma le faʻamatalaga na tusia i totonu o le fanua e fetaui ma le faʻapitoa o le a tumau i totonu o le lisi.
  7. E le gata i lea, e mafai ona e togiina uma iuga o le lisi e soʻo se tasi o fanua. A maeʻa ona e maua le mea o loʻo e sailia, ina ia faʻalauiloaina, faigofie le kiliki i luga o le igoa i le pito i luga o le kuki (Pepa).

Metotia 2: Suʻesuʻega Faʻamatalaga Lelei

O le isi polokalama e mafai ona suʻe faila i luga o komepiuta e faʻaaogaina le Windows 7 o le Suʻesuʻega Faʻamaumauga. E sili atu le faigofie nai lo le muaʻi faʻasologa muamua, ae ona o lona faigofie, e faʻateleina ai le tele o tagata e faʻaaogaina.

  1. Faʻatoaga le Suʻesuʻega Faʻamaumauga. I totonu o le fanua "Igoa" ulufale i le igoa atoa po o se vaega o le igoa o le mea o loʻo e sailia

    Afai e te le manatua se vaega o le igoa, e mafai ona e suʻeina e ala ile faʻaopoopoga. Ina ia faia lenei mea, ia e ulufale i se faʻamaufaʻailoga (*), ona sosoo ai lea ma le mataitusi, faʻamautinoa le faʻaopoopoga o ia lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo faila DOC, o le faʻamatalaga ulufale e tatau ona pei o lenei:

    * .doc

    Ae afai e te le manatuaina le faila faila saʻo, ona i ai lea i le fanua "Igoa" E mafai ona e lisiina ni faʻavae e vaeluaina e avanoa.

  2. Kiliki i luga o le fanua "Faila", e mafai ona e filifilia soʻo se vaega o le komepiuta lea e te manaʻo e suʻeina. Afai o lenei taotoga e manaʻomia ona faia i luga o le PC atoa, ona i lea tulaga, filifili le filifiliga "Faʻatonuina faʻaletonu le lotoifale".

    Afai e vaapiapi le nofoaga suʻesuʻe ma e te iloa le lisi patino lea e tatau ona suʻeina ai le mea, ona mafai lea ona e setiina. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki ma ellipsis i le taumatau o le fanua "Faila".

  3. E tatala le meafaigaluega "Suʻe Failautusi". Filifili i totonu le tusi o loʻo i ai le faila. I lenei tulaga, e le tatau ona i ai le aʻafiaga o le mea, ae e mafai foi ona i totonu o se failautusi. Kiliki "Lelei".
  4. E pei ona mafai ona e vaʻai, o le ala i le lisi filifilia ua faʻaalia i totonu o le fanua "Faila". O lea e tatau ona e faʻaopopo i le fanua. "Failautusi"lea o loʻo i lalo. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki. "Faaopopo.".
  5. Ala faaopoopo. Afai e te manaʻomia le suʻeina o se mea i isi lisi, ona toe fai lea o le taualumaga o loʻo i luga, faʻaopoopoina le tele o lisi tusi e te manaʻomia.
  6. Faatasi i le fanua "Failautusi" tuatusi o faʻamaumauga talafeagai uma, faʻaali "Saili".
  7. O le polokalama e suʻe mea faitino i totonu o faʻamaumauga maoti. I lenei faagasologa, i le pito i lalo o le faamalama, o se lisi ua faia mai igoa o elemene e fetaui ma tuutuuga maoti.
  8. Kiliki i luga o igoa o le koluma "Igoa", "Faila", "Tele", "Aso" ma "Ituaiga" E mafai ona e vaʻaia taunuuga e ala i faailoilo faʻamaonia. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te iloa le faʻapipiʻi o le faila o loʻo e sailia, ona faʻapitoaina lea o igoa uma ile ituaiga, o le a sili atu ona faigofie mo oe ile mauaina o le filifiliga e tasi e te manaʻomia. A maeʻa ona e mauaina le mea e te manaʻo e tatala, faʻalua le kiliki. Pepa.

E le gata i le faʻaaogaina o le Effective File Search, e mafai ona e suʻeina e le gata i le igoa o le mea faitino, ae faʻapea foʻi i anotusi o le faila faila, o lona uiga, e ala ile tusiga o loʻo i totonu.

  1. Le faʻatinoina o le faʻatinoga faʻamaonia i le tab "Aiga" faʻamaoti le tusi i le auala tutusa e pei ona tatou faia ao leʻi faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o le suʻeina o se faila i lona igoa. A uma lena, alu i le lisi "Faatasi ai ma tusiga".
  2. I le pito i luga o le faamalama o loo tatala, ulu i le taimi suʻesuʻe. Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻaogaina faʻaopoopoga faʻaopoopo, e pei o le tusi resitala, cododing, etc. Ina ia maua se mea faitino, kiliki "Saili".
  3. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, i le pito i lalo o le faamalama, o igoa o mea faitino o loʻo aofia ai le faʻamatalaga o le sailiga o faʻamatalaga o le a faʻaalia. Ina ia mafai ona tatala se tasi o mea na maua, faigofie le kiliki i luga. Pepa.

Metotia 3: Suʻesuʻe i le Faʻamatalaga amata

Mo le sailia o faila, e le o se mea manaʻomia le faʻapipiʻiina o talosaga a isi vaega, e mafai ona e faʻasaʻo oe lava i meafaigaluega na fausia i le Windows 7. Seʻi o tatou vaʻai pe faʻapefea ona faia lenei mea i le faiga.

I le Windows 7, na atinaʻe e le au atinaʻe se galuega suʻesuʻe vave. O loʻo taoto i le mea moni e faʻapea o le faʻafesoʻotaʻiga faʻafesoʻotaʻi nisi o vaega i luga o le disiki ma fai ai se ituaiga faila faila. I le lumanaʻi, o le sailiga mo le faʻamatalaga manaomia e leʻo faia tuusaʻo mai faila, ae mai lenei faila kata, lea e matua lavea ai le taimi mo le faʻatinoga. Ae o lea ituaiga tusi e manaʻomia ai se avanoa faaopoopo i luga o le komepiuta. Ma o le tele o le tele o le avanoa faʻasino igoa, o le sili atu lea o le voluma o loʻo i ai. I lenei fesoʻotaʻiga, e masani lava e le o mea uma o loʻo i luga o le laupepa o loʻo faamaumauina i totonu o le faasino igoa, ae na o nisi o lisi taua tele. Ae o le tagata e faʻaaogaina e mafai ona filifili i le faitalia le suia o faʻamaumauga.

  1. O lea, e amata ai le sailiga, kiliki "Amata". I totonu o le fanua "Saili polokalama ma faila" ulufale i le faaupuga o loʻo e sailia.
  2. Ua uma nei ona e lolomiina i le nofoaga autu "Amata" o taunuʻuga talafeagai i le suʻesuʻega o loʻo maua i totonu o le index search index o le a faʻaalia. O le a vaevaeina i ni vaega: "Faʻamaumauga", "Polokalama", "Pepa aloaia" ma isi Afai e te vaʻai i le mea e te manaʻomia, kiliki-lua e tatala ai. Pepa.
  3. Ae, o le mea moni, e le o taimi uma lava o le lisi autu "Amata" mafai ona taofia faʻamaumauga talafeagai. O le mea lea, afai e te leʻi mauaina le filifiliga e te manaʻomia i le mataupu, ona kiliki lea o le pepa "Vaʻai i isi taunuʻuga".
  4. Tatala matala "Saili"lea e maua uma ai iuga e fetaui ma le fesili.
  5. Ae atonu e tele naua taunuuga o le a matua faigata lava ona maua le faila manaʻomia i totonu oi latou. Ina ia faafaigofieina lenei galuega, e mafai ona e faaaogaina ni filiga faapitoa. Kiliki i le pusa saili i le taumatau o le pusa o le tuatusi. E fa ituaiga faila e tatalaina:
    • "Vaʻai" - tuʻuina atu le mafai e filifili ai le filiga e ala i le ituaiga o anotusi (vitio, faila, pepa, galuega, ma isi);
    • Faʻasologaina Aso - filiga i le aso;
    • "Ituaiga" - faʻapitoa le faatulagaga o le faila manaʻomia;
    • "Tele" - e mafai ai ona e filifilia se tasi o vaega e fitu e tusa ai ma le tele o le mea faitino;
    • "Ala o le Fafautusi";
    • "Igoa";
    • "Upu".

    E mafai ona e faʻaaogaina se tasi o ituaiga o faamama poʻo mea uma i le taimi e tasi, e fuafua i mea e te iloa e uiga i le mea o loʻo e sailia.

  6. A maeʻa ona faʻaaogaina le filiga, o le a matua faʻaitiitia le iuga o le lomiga ma o le a sili atu ona faigofie le suʻeina o le mea o loʻo manaʻomia.

Ae o loʻo i ai ia tulaga pe a leai se mea suʻesuʻe i le sailiga o le mea suʻesuʻe, e ui lava e te mautinoa e tatau ona tuʻu i luga o le komepiuta o le komepiuta. E foliga mai, o lenei tulaga e mafua mai i le mea moni o le tusi o loʻo i ai le faila o loʻo tuʻuina atu i le index, lea ua uma ona talanoaina i luga. I lenei tulaga, e tatau ona e faaopoopo i ai le disk manaomia po o le faila i le lisi o nofoaga e faasino igoa.

  1. Kiliki "Amata". I se mala masani "Saili polokalama ma faila" Ulufale mai le faaupuga lea:

    Faasino igoa

    Kiliki le iuga o le lomiga.

  2. Ua tatalaina le faamalama o le faasino igoa. Kiliki "Suiga".
  3. O le isi faamalama e tatalaina - "Nofoaga Faasino igoa". O iinei e mafai ona e filifilia na fomaʻi poʻo tusi tumaʻoti taʻitasi e te manaʻo e faʻaoga i le sailiga o faila. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona latou siakia le pusa. Ina ia mafai ona suia suiga, kiliki "Lelei".

O le taimi nei o le a faʻasino igoa uma vaega iloga o le faila.

Metotia 4: Saili i le "Explorer"

E mafai foi ona e suʻe ni mea faitino e faaaoga ai meafaigaluega o le Windows 7 tuusaʻo i "Saili".

  1. Tatala i luga "Saili" ma faʻafeiloaʻi i le faʻaiʻuga o mea e te manaʻo e suʻe ai. E taua tele lenei mea, talu ai o le a na o le pusa lea e tatalaina ai le faamalama ma i totonu o faʻamaumauga e fesoʻotaʻi i ai, ae le o luga o le komepiuta atoa, pei o le mataupu i le metotia muamua.
  2. I totonu o le fanua suʻesuʻe, faʻaoga le faaupuga o loʻo i ai i le faila saili. Afai e le faasinoupuina lenei eria, ona i ai lea i lenei tulaga o le a le faʻaalia ia iuga, ma le tusiga "Kiliki iinei e faaopoopo i le faasino igoa". Kiliki i luga le pepa. O se lisi e tatalaina ai le mea e te manaʻomia e filifili ai le filifiliga "Faaopopo i Faasino Upu".
  3. Ma le isi, e tatala le lautusi o talatalanoaga lea e tatau ona e faʻamaonia ai le taga e ala i le kiliki o le ki "Faaopopo i Faasino Upu".
  4. A maeʻa le faʻavaeina o le faasologa o igoa, ona toe ulufale atu lea i le tusi e manaʻomia ma toe ulufale le upu saili i le mea talafeagai. Afai oi ai i totonu o mea o faila o loʻo i totonu o lenei pusa, o le a vave ona oʻo mai i luga o le lau.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, i le Windows 7, e tele lava auala e maua ai se faila i le igoa ma le anotusi. O nisi tagata e fiafia e faʻaaoga polokalame faʻa-tolu mo lenei mea, talu ai latou te manatu e sili atu le faigofie nai lo le fausia o totonu o le faiga o le faʻatinoina mo le faʻatulagaga tutusa. Ae ui lava i lea, o le mafai e le Windows 7 ona gafatia i le sailiga o mea faitino i luga o le komipiuta PC, e tele foi, o loo atagia i se numera tele o filiga mo le filifilia o taunuuga ma i le i ai o se galuega faatino toetoe lava o le taimi vave o le taunuuga, faafetai i tekinolosi indexing.