Faʻaitiitia le paʻu o le paʻu i Photoshop

I le lalolagi nei, o komepiuta o se vaega taua o le olaga i aso faisoo mo le tele o tagata. Ma e faʻaaogaina e le gata mo galuega, ae mo faafiafiaga. Ae paga lea, e masani lava o se taumafaiga e lafoaia soʻo se taʻaloga e ono aʻafia ma se mea sese. Ae masani lava o lenei amioga e matauina pe a uma le faʻafouga fou o le polokalama poʻo le tusi lava ia. I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le auala e foia ai faafitauli sili ona taatele i taaloga taʻavale i luga o le Windows 10 operating system.

Faʻasalaga faasaʻo auala pe a taʻalo taaloga i le Windows 10

O le taimi lava lea tatou te tosina atu ai lou mafaufau i le mea moni o loʻo i ai le tele o mafuaʻaga o mea sese. O i latou uma e fofoina i metotia eseese, i le amanaʻiaina o mea taua. O le a matou taʻu atu ia te oe na o auala masani e fesoasoani e foia ai.

Tulaga 1: Faʻafitauli o loʻo tamoe i le taʻavale pe a uma ona faʻafou le Windows

O le Windows 10 operating system, e le pei o ona muamua, ua toe faafouina soo. Ae le o taimi uma lava o taumafaiga a tagata atiae e faasaʻo mea leaga e aumaia ai se taunuuga lelei. O nisi taimi o faʻafou OS o loʻo mafua ai le mea sese e tupu pe a amata le taaloga.

Muamua o le faʻafouina lea o faletusi a le Windows. E tusa "DirectX", "Framework Microsoft .NET" ma "Microsoft Visual C ++". I lalo ifo o le a maua ai vaefaamatalaga i mataupu e iai faʻamatalaga auiliili o nei faletusi, faapea foi ma sootaga e siiina ai na. O le faʻatulagaga o le a le faia ai ni fesili e oo lava i tagata e le o ni tagata PC, aua o loʻo tuʻuina mai faʻamatalaga auiliili ma e na o ni nai minute. O le mea lea, o le a tatou le nonofo i lenei taimi i auiliiliga.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafeiloaʻi Microsoft Visual C ++ Redistributable
Talia le Microsoft .NET Framework
Download DirectX

O le isi laasaga o le faʻamamaina lea o le masini faʻaogaina mai le mea e taʻua o "otaota". E pei ona e iloa, i le faagasologa o le faagaoioia o le OS, o faila le tumau, o le cache ma isi mea taufaaleaga e masani ona faaputuputuina, lea o le a aafia ai le faagaoioiga o le masini ma polokalama atoa. Ina ia aveese nei mea uma, matou te fautuaina oe e faʻaaoga se polokalama faʻapitoa. Matou te tusia e uiga i sui pito sili ona lelei o ia ituaiga masini komepiuta i se mea e ese mai, o se fesoʻotaʻiga o loʻo e maua i lalo ifo. O le aoga o ia polokalame o le faigata tele, o lona uiga, latou te tuʻuina atu galuega eseese ma gafatia.

Faitau atili: Faʻamamaina le Windows 10 mai otaota

Afai o le fautuaga na fautuaina atu i luga e leʻi fesoasoani ia te oe, ona totoe lea o le toe faafoiina o le polokalama i se isi setete. I le tele o tulaga, o lenei mea o le a oʻo atu ai i le mea e manaʻomia. O le mea e lelei ai, e faigofie lava lenei mea:

  1. Tatala le lisi "Amata"i le kilikiina o le ki o le igoa tutusa i le pito i lalo o le itu tauagavale.
  2. I le lisi e tatala ai, kiliki i luga o le ata o le afi.
  3. O se taunuuga, o le a aveina oe i le faamalama. "Filifiliga". Mai ia alu i le vaega "Faʻafouina ma le Puipuiga".
  4. Ma le isi, e tatau ona e maua le laina "Vaavaai le log log". O le a ia i luga o le mata vave pe ae tatalaina le faamalama. Kiliki i lona igoa.
  5. O le isi laasaga o le alu i le vaega. "Aveese Faʻamamau"luga i luga.
  6. O le lisi o faʻaleleia uma faʻapipiʻi o le a faʻaalia i luga o le lau. O mea sili ona lata mai o le a faʻaalia i le pito i luga o le lisi. Ae na o le faʻapitoa lava le lisi i le aso. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le ulutala o le koluma lata mai "Faʻatulagaina". A maeʻa lena, filifili le faʻafouga manaʻomia ile kiliki kiliki ma kiliki "Aveesea" i le pito i luga o le faamalama.
  7. I le faamalama faamau, kiliki "Ioe".
  8. O le aveeseina o le faʻafouga ua filifilia o le a amata vave i le faiga faʻapitoa. E tatau ona e faatali mo le faaiuga o le taotoga. Ona toe amata lea o le komepiuta ma taumafai e toe amata le taaloga.

Tulaga 2: Mea sese i le amataina o le taaloga pe a uma ona toe faʻafouina

O taimi taʻitasi, o faigata i le amataina o le taaloga e faʻaalia pe a uma ona toe faʻafou le tusi talosaga. I ia tulaga, e tatau ona e alu muamua i le punaoa aloaia ma ia mautinoa o le mea sese e le tele. Afai o loʻo e faʻaaogaina le Steam, matou te fautuaina oe e mulimuli i laasaga o loʻo faʻamatalaina i totonu oa matou tusiga.

Faʻatele: E le amata le taʻavale i luga o le Steam. Le mea e fai

Mo i latou o loʻo faʻaaogaina le Origin Origin, matou te maua ai foʻi faʻamatalaga aoga. Ua matou aoina se tuufaatasiga o gaioiga o le a fesoasoani e foia le faafitauli i le faʻalauiloaina o le taaloga. I ia tulaga, o le faafitauli e masani lava ona taoto i le faagaoioiga o le tusi lava ia.

Faitau atili: Faʻasalalau Faʻailoga i le Amataga

Afai o le fautuaga na fautuaina atu i luga e leʻi fesoasoani ia te oe, pe oe iai se faʻafitauli i le lafoaʻiina o le taaloga i fafo atu o nofoaga faʻamaonia, ona e taumafai lea e toe faʻaaogaina. E aunoa ma se masalosalo, afai e tele "le mamafa" o le taaloga, ona e faʻaalu lea o le taimi i luga o sea faiga. Ae o le taunuuga, i le tele o tulaga, o le a lelei.

I lenei, ua oʻo mai la tatou tusiga i se iʻuga. E pei ona matou taʻua i le amataga, o nei mea ua na o ni aʻoaʻoga lautele o aʻoaʻoga sese, talu ai e umi se taimi matou te faʻamaeʻa ai se auiliiliga auiliili o mea taitasi. E ui i lea, o se faaiuga, ua matou saunia mo oe se lisi o taʻaloga lauiloa, i luga o faafitauli i le galuega lea na faia ai se iloiloga tele muamua:

Aseta 8: Vaʻalele / Fallout 3 / Dragon Nest / Mafia III / GTA 4 / CS: GO.