Fausiaina o se pepa malulu QIWI Paʻu

I totonu o le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, faʻapea foʻi ma le tele o isi punaoa tali tutusa, o loʻo i ai avanoa avanoa e maua naʻo le taimi e fai ai nisi o gaioiga. Na o na mea faaopoopo VK o loʻo faʻapitoa, na natia uluaʻi faʻamatalaga.

Faaaogaina o ataata natia

Muamua lava, ia maitauina e toetoe lava o ataata natia uma o loo i ai i le tulaga faataitai, o se taunuuga o lea e le o vave ona aliali mai i le ata fetaui tutusa i luga o le upega tafailagi fesoʻotaiga. I le taimi lava e tasi, o kopi uma o le emoticon o le a faʻaalia lelei i soʻo se nofoaga talafeagai i luga o VKontakte e tusa lava po o le a le faʻaaogaina o le 'upega tafaʻilagi.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tuʻu faʻamatalaga i le tulaga o tagata

O le faatulagaga masani o foliga ataata e mafai ona suia ma le faʻamaumauga o le 'upega tafaʻilagi. O lona uiga, o nisi taimi o le manaʻomia e faʻaaoga le auaunaga e mou atu.

  1. Alu i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi ma ataata natia i lenei sootaga.
  2. Faʻaaoga le lisi autū o lenei fesoʻotaʻiga i le vaega "Faʻamatalaga EMOJI".
  3. I le faʻaaogaina o le lisi faʻapitoa mo taʻavale e faʻapitoa ai falemaʻi, filifili le vaega o emoji e te fiafia i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, "Fou".
  4. Mai le lisi o faʻamatalaga i lalo, filifili le mea e te manaʻo e faʻaaoga VKontakte ma kiliki i luga.
  5. I le itu taumatau o le fanua "Faʻamatalaga vailaau ataata ..."lea o le a manaʻo emoji, o le a maua le ki "Kopi" ma kiliki.

    E mafai foi ona e kopiina se emoticon e faaaoga ai le pipiʻi piano "Ctrl + C"e ala i le muamua faʻamalamalamaina o mea o loʻo i ai le laina o tusitusiga.

  6. Alu i le 'upega tafaʻilagi VKontakte ma faʻalautele le pepa e te manaʻo e faʻaofi se ataata.
  7. O le fanua e te manaʻomia e faʻaopoopo i le emoji e tatau ona faʻapipiʻiina ma se faʻataʻitaʻiga mo le filifiliina o emoticons mai le seti faʻatulagaina.

  8. Faʻaaogāina o le kesi piano "Ctrl + V", faapipii le Emoji na muamua kopiina i le itu saʻo i le nofoaga saʻo.
  9. A maeʻa ona lafoina le feʻau, o le a faʻaalia uma emoji ia faʻatoa tusa ai ma ona uluai foliga i luga o le itulau o le auaunaga ua taua.

I nei mea uma, e mafai ona e faʻaopoopo i ai na o nisi taimi i le faagasologa o le galulue faatasi ma le faʻamatalaina auaunaga e mafai ona i ai ni faigata i le faʻamaonia saʻo o le anotusi. Ae ui i lea, i se tulaga aoao, e le afaina ai le faagaoioiga o le nofoaga. Le manuia!