Polokalame mo le lelei ma le faamamaina o le Windows 7, 8, 10

Lelei lelei

Ma o lea Windows e le faʻagesegese ma faʻaitiitia le numera o mea sese - mai lea taimi i lea taimi e tatau ona faʻamamaina, faʻamamaina mai faila leaga, faʻasaʻo saʻo le sao i totonu o le resitala. E i ai, i le mea moni, o loʻo faʻaaogaina elemene mo nei faʻamoemoega i Windows, ae o lo latou lelei e tele mea e manaʻomia.

O le mea lea, i lenei tusiga ou te fia mafaufau i polokalama sili ona lelei mo le faʻamamaina ma le faamamaina o le Windows 7 (8, 10 *). E ala i le faʻaauau pea ona faʻaaogaina nei mea aoga ma faʻamautuina Windows, o lau komepiuta o le a tamoe vave.

1) Auslogics BoostSpeed

O website: //www.auslogics.com/ru/

O le faamalama autu o le polokalama.

O se tasi o polokalame sili mo le faʻamautuina o Windows. E le gata i lea, o le mea e vave ona maofa ai i totonu o le faigofie, e tusa lava pe e te amataina le polokalama i le taimi lava lena e faʻamalosi ai oe e matamata i le Windows ma faʻasaʻo mea sese i totonu o le polokalama. E le gata i lea, o le polokalame ua faaliliuina atoa i le gagana Rusia.

BoostSpeed ​​e suʻe le polokalama i le tele o auala i le taimi e tasi:

- mo faʻamaumauga o le resitala (i luga atu o le taimi, e mafai ona faaputuputu i totonu o le resitala se numera tele o faʻamatalaga le saʻo) Mo se faʻataʻitaʻiga, ua e faʻaogaina le polokalama, ona tape lea - ma o loʻo i ai pea le faʻamaumauga.

- i luga o faila le aoga (eseese faila le tumau na faʻaaogaina e polokalama i le taimi o le faʻatulagaina ma le faʻasologa);

- igoa sese;

- i luga o faila ua vaeluaina (tusiga e uiga i le faʻamalosi).

E le gata i lea, o le tele o isi mea lelei faʻapitoa e aofia i le BootSpeed ​​complex: faamamaina le resitala, faʻasaʻo luga o le avanoa vaʻavaʻa, setiina o le Initaneti, pulea o le polokalama, ma isi.

Faʻamaumauga faaopoopo mo le faʻamautuina o Windows.

2) Faaaoga TuneUp

O upega tafaʻilagi: //www.tune-up.com/

E le naʻo se polokalama, ae o se faʻalavelave tele o mea aoga ma polokalama faʻaleleia PC: faʻamautuina Windows, faʻamalo, faafitauli faʻafitauli, faatulaga o galuega eseese. E le gata i lea, e le na o le faia o ni faailoga maualuga i le tele o suʻega.

Le mea e mafai e TuneUp Utilities ona fai:

  • 'auʻaunaga manino mai "lapisi" eseese: faila lē tumau, palama o polokalama, faʻapuʻupuʻu le lelei, ma isi;
  • filifilia le resitala mai faʻamaumauga sese ma le saʻo;
  • fesoasoani ia te oe e fetuunai ma pulea le taʻavale a Windows (ma le taʻavale tetele e afaina ai le saoasaoa o le amataina o le Windows).
  • aveese faila e le faalauaiteleina ma faila patino ina ia leai se polokalama ae le o se "toso" e mafai ona toefuatai mai;
  • suia foliga o Windows i tua atu o le amanaiaina;
  • faʻagofie le RAM ma sili atu ...

I se tulaga lautele, mo i latou e le o faamalieina BootSpeed ​​i se mea - Ua fautuaina TuneUp Utilities e pei o se analogo ma se isi mea lelei. I soo se tulaga lava, e le itiiti ifo ma le tasi le polokalame o lenei ituaiga e tatau ona faʻaalia i taimi uma ma le galue malosi i Windows.

3) Faʻalogologo

O upega tafailagi: //www.piriform.com/ccleaner

Faʻamāina le resitala i le CCleaner.

Faʻaaogaina faʻapitoa i ni mea matagofie! Aʻo faagasolo lana taotoga, e maua ai e CCleaner ma faʻateʻa le tele o faila lē tumau i le komipiuta. Faila le tumau e aofia ai: Kuki, talafaasolopito o nofoaga asiasi, faila i totonu o le ato, ma isi. E mafai foi ona e faʻamaonia ma fufulu le lisi mai DLL tuai ma auala e le oi ai (tumau pe a uma ona tuʻuina ma aveese ni talosaga).

E masani ona e faʻaaogaina CCleaner o le a le gata ina e avanoa avanoa i luga o lau kiliva malo, ae ia avea foi lau PC ma galuega sili atu ona lelei ma vave. E ui i le mea moni e faapea, i nisi o suʻega, e leiloloa le polokalame i le muamua muamua, ae e talitonuina e le faitau afe o tagata faʻaoga i le salafa o le lalolagi.

4) Pule Faatonutonu

O upega tafaʻilagi: //www.chemtable.com/ru/organizer.htm

O se tasi o polokalama aupito sili e tausia le resitala. E ui lava i le mea moni o le tele o matata faʻalauteleina o Windows ua fausia i totonu o tagata e siakiina, e le mafai ona faʻatusatusaina i latou i lenei polokalame ...

E mafai e oe ona faʻaaogaina le tele o faʻamatalaga e le saʻo i le resitala, ave faʻamaumauga o polokalama e leʻo i luga o le PC mo se taimi umi, faʻapipiʻi le resitala, ma faʻapupulaina ai le saoasaoa o le galuega.

I le lautele, o lenei aoga e fautuaina i le faaopoopoina i luga. Faʻatasi ma le polokalama e faʻamamā le disasi mai mea eseese - o le a faʻaalia ai a latou iuga sili ona lelei.

5) Advanced SystemCare Pro

Sitepu aloaia: //ru.iobit.com/advancedsystemcarepro/

Tino, e le o se leaga polokalama mo le faʻaleleia ma le faamamaina o Windows. E galue, i le ala, i faʻaaliga uma lauiloa: Windowx Xp, 7, 8, Vista (32/64 pits). O le polokalame o loʻo i ai se auupega matagofie:

- iloagofie ma le aveeseina o mea mai le komipiuta;

- "toe faaleleia" o le resitala: faamama, faasaʻoga sese, ma isi mea, faʻamalosi.

- faʻamaonia faʻamatalaga faʻalilolilo;

- tape faʻamalosi, faila le tumau;

- faʻapipiʻi faʻasalalauga o faatulagaga mo le televave o le saoasaoa o le Initaneti;

- faʻapuʻupuʻu alapu, aveese le leai;

- Faʻasalaga o resitala ma faʻamaumauga;

- Seti faʻamautu faʻamautu mo le faʻamautuina o Windows ma sili atu.

6) Faʻalēaogāina le Uninstaller

Polokalame Polokalama: //www.revouninstaller.com/

O lenei aoga itiiti o le a fesoasoani ia te oe e aveese uma polokalama e le manaomia mai lau komepiuta. E le gata i lea, e mafai ona faia lenei mea i le tele o auala: muamua, taumafai e aveese le otometi e ala i le faʻapipiʻiina o le polokalama lava ia, pe afai e le aoga - o loʻo i ai se faiga faʻamalosia, lea o le a otometi ona aveesea ai "fagu" polokalama mai le polokalama.

Vaega:
- Faigofie ma saʻo le foia o talosaga (e aunoa ma "fagu");
- Malosiaga e matamata i talosaga uma o loʻo faʻapipiʻi i Windows;
- Fou fou "Hunter" - o le a fesoasoani i le tauaveina o le faʻauigaina o mea uma, e oʻo lava i mea faalilolilo, talosaga;
- Lagolagosua mo le auala "Faʻamau & Faʻasa";
- Vaavaaia ma pulea le faʻaaogaina o le Windows;
- Aveese faiva le tumau ma faiva mai le polokalama;
- Faʻasalalau talaʻaga i Internet Explorer, Firefox, Opera ma Netscape browsers;
Ma sili atu ...

PS

Variants of bundles of utilities mo le tausiga atoa o Windows:

1) Tulaga maualuga

Faʻapipiʻi Pulea (ina ia faʻamautinoa le resitala), Revo Uninstaller (ia "saʻo" le folasia o talosaga, ina ia leai ni fao o totoe i totonu o le polokalama mama).

2) Lelei

TuneUp Utilities + Revo Uninstaller (faʻamalosia ma le saoasaoa o Windows + "saʻo" aveeseina o polokalame ma talosaga mai le polokalama).

3) Maualalo

Advanced SystemCare Pro poʻo BootSpeed ​​poʻo TuneUp Utilities (mo le faʻamamaina ma le faʻamautuina o Windows mai lea taimi i lea taimi, faatasi ai ma le foliga mai o galuega e le maluelue, taofi, ma isi).

O lena mea uma mo aso nei. O galuega lelei ma le vave a Windows ...