Badoo mo le Android

Faʻasalaga sese po o le poloka o polokalama talafeagai ma itulau uepisaite o le faafitauli o toetoe lava o vailaʻau uma. Ae, o le mea e lelei ai, ona o le i ai o le galuega o le faaopoopoina o tuusaunoaga, o lenei pa puipui e mafai ona taofiofia. Lisi lisi ma tuatusi initaneti e le mafai ona poloka e le antivirus. Sei o tatou sailia pe faʻafefea ona faʻaopoopo se faila ma se tuatusi imeli i faʻasalalauga Avast Antivirus.

Download Avast Free Antivirus

Faaopoopo i le polokalama tuusaunoaga

Muamua lava, seʻi o tatou vaʻai pe faʻapefea ona faʻaopoopo se polokalama i tuusaunoaga i Avast.

Tatala le faʻaoga faʻaoga o Avast Antivirus, ma alu i ona faatulagaga.

I le "General" setting section ua tatalaina, ia taʻalo tusi o le faamalama e faʻaaoga ai le uili o le kiona i le pito i lalo, ma tatala le "Tuusaunoaga" mea.

Ina ia faaopoopo se polokalama i tuusaunoaga, i le muamua laupepa o le "Ala File" tatou te manaomia ai le resitaraina o le lisi o le polokalama tatou te mananao e aloese mai le numera ma le antivirus. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le "Browse" button.

Ae tatou te leʻi tatalaina le laau o tusitaiala. Siaki le faʻailoga po o laupepa matou te mananao e faʻaopoopo i tuusaunoaga, ma kiliki i le "OK" button.

Afai tatou te manaʻo e faʻaopoopo se isi faʻasalalauga i tuusaunoaga, ona kiliki lea i le "Faaopoopo" le faamau, ma toe fai le taualumaga ua faamatalaina i luga.

A maeʻa ona tuʻuina atu le pusa, ao leʻi tuʻuina le faatulagaga o le antivirus, aua nei galo e teu ai suiga na faia e ala i le kiliki o le "OK" button.

Faaopoopoga i le nofoaga e le aofia ai

Ina ia faʻaopopo se 'upega tafaʻilagi,' upega tafaʻilagi, poʻo se tuatusi i se faila i luga o le Initaneti, alu i le isi lisi "URL". Faʻamaufaʻailoga pe faapipii le tuatusi kopi na faʻasolo muamua i le laina tatala.

O lea, ua matou faaopoopoina se nofoaga atoa i tuusaunoaga. E mafai foʻi ona e faʻaopopo itulau taʻitasi taʻitasi.

O le faasaoina e faia i le auala lava lea e tasi i le tulaga o le faaopoopoina o se lisi i tuusaunoaga, o lona uiga, i le kiliki i luga o le "OK" button.

Seti Atinaʻe

O faʻamatalaga o loʻo i luga e na o le pau lava lea o le mea e te manaʻomia e iloa ai le tagata masani e faʻaopoopo faila ma tuatusi initaneti i le lisi o tuusaunoaga. Ae mo tagata ua sili atu ona faʻaaogaina, o loʻo i ai le avanoa e faʻaopopo ai faʻasalalauga i totonu o le '' CyberCapture 'ma le "Faʻaleleia o le faʻatulagaga".

O meafaigaluega a CyberCapture e faia ai se sikola atamai mo faʻamaʻi, ma tuʻuina masini masalomia i totonu o le sandbox. E masani lava o nisi taimi ei ai ni mea sese. E faʻapitoa ona aʻafia ai le aufaʻatotoka o loʻo galulue i le siosiomaga Visual Studio.

Faʻaopopo le faila i le faʻasologa o le CyberCapture.

I le faamalama e tatala, filifili le faila matou te manaʻomia.

Aua nei galo e teu ai taunuuga o suiga.

O le faʻaleleia o le faʻaleleia o tulaga e aʻafia ai le taofia o soʻo se gaioiga i sina masalosaloga o siama. Ina ia le taofia le poloka o se faila patino, e mafai ona e faʻaopopo i tuusaunoaga i le auala lava e tasi na faia mo le mode CyberCapture.

E taua le malamalama o faila i le faʻataʻitaʻiga CyberCapture ma le faʻaleleia atili o mea e le faʻaaogaina o le a le siakiina e le antivirus pe a faʻaogaina nei metotia faʻataʻitaʻi. Afai e te manaʻo e puipuia se faila mai soʻo se ituaiga o numera, e tatau ona e ulufale i le lisi o lona nofoaga i le "Path Paths" tab.

Ole faiga o le faaopoopoina o faila ma tuatusi ile upega tafailagi i Avast Antivirus, e pei ona matou vaai i ai, e matua faigofie lava, ae e tatau ona e faʻalatalata i ai, aua o le elemene na lisiina i le lisi o mea e le mafai ona avea ma puna o le lamatiaga o siama.