Fesoʻotaʻiga o kamera IP e ala i le uila

O le lē mafai, pe a faʻapipiʻi le polokalama o le Windows 10, i le faʻaopopoina i le faʻapitonuʻu o le lotoifale, lea e mulimuli ane avanoa mo le faʻaaogaina, ua faia foi se vaeluaga o mea. "Faʻasaoina e ala i le faiga". O loʻo natia muamua ma e le o faʻamoemoe e faʻaaogaina. Afai o nisi mafuaaga ua iloa ai lenei vaega ia matou faatonuga i aso nei, matou te taʻu atu ia te oe pe faapefea ona faʻaumatia.

Faʻamau le "Faʻaogaina o le Faʻamaumauga" i le Windows 10

E pei ona taʻua i luga, o le vaega o loʻo fesiligia e tatau ona natia muamua ma le mafai ona faitau pe tusitusi faila ona o le faʻamalamalamaga ma le leai o se faila. Pe a oʻo mai lenei 'ie, faʻatasi ai ma isi mea, e mafai ona natia i auala tutusa e pei o isi vaega - e ala i le suia o le tusi atofaina. I lenei tulaga, o le a mou atu mai le vaega. "O lenei komepiuta", ae o le a avanoa Windows, e le aofia ai faafitauli i itu.

Tagai foi:
Faʻafefea ona natia se vaega i le Windows 10
Faʻafefea ona natia "Faʻasaoina e ala i le polokalama" i le Windows 7

Metotia 1: Puleaina o komepiuta

Le auala pito sili ona faigofie e nana ai se disk "Faʻasaoina e ala i le faiga" alu mai i lalo i le faʻaaogaina o se vavaega faʻapitoa "Puleaina o komepiuta". O le mea lea o le tele o meafaigaluega autu mo le puleaina o soʻo se taʻavale fesoʻotaʻi, e aʻafia ai ma tagata vaʻaia, o loʻo i ai.

  1. Faʻasani-saʻo i luga o le logo a le Windows i luga o le faletusi ma filifili mai le lisi "Puleaina o komepiuta". I le isi itu, e mafai ona e faʻaaogaina le aitema "Pulega" i le tulaga masani "Lisi Pulea".
  2. O iinei e ala i le lisi i le itu tauagavale o le faamalama alu i le lisi "Pulega o Disk" luga o le lisi "Teuina". A maeʻa lena, saili le vaega talafeagai, lea i lo matou tulaga ua atofaina se tasi o mataitusi o le alafapeta Latina.
  3. Faʻasani-lelei i le kiliva filifilia ma filifili "Suia le tusi ave taavale".

  4. I le faamalama o le igoa e tasi e aliali mai, kiliki i le tusi faasao ma kiliki "Aveesea".

    O se faʻamatalaga lapataʻi o le a tuʻuina atu i le isi. E mafai ona e le amanaiaina e ala i le kiliki "Ioe", aua o mea o loʻo i totonu o lenei vaega e le fesoʻotai ma le tusi ua atofaina ma e galue tutoatasi mai ai.

    O lenei o le faamalama o le a otometi lava ona tapunia ma o le lisi ma vaega o le a toe faafou. Mulimuli ane, o le disasi o loʻo fesiligia o le a le faʻaalia i le faamalama "O lenei komepiuta" ma o lenei mea lilo e mafai ona maeʻa.

E le gata i lea, e taua tele le taʻuina o faafitauli ma le faʻalauiloaina o le faiga faʻaoga, pe a fai e faʻaopopo i le suia o le tusi ma le natia o le pu "Faʻasaoina e ala i le faiga" mai le vaega "O lenei komepiuta" E te filifili e vaʻaia atoatoa. E le tatau ona faia lenei mea i lalo o soʻo se tulaga, vagana ai le faatulagaina o le HDD, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a toe faʻaleleia le OS.

Metotia 2: "Poloaiga Tulafono"

O le auala lona lua ua na o se isi mea e ese mai i le muamua ma fesoasoani ia te oe e nana le vaega. "Faʻasaoina e ala i le faiga"pe afai o le filifiliga muamua e faigata. O le meafaigaluega autu iinei o le ai ai "Poloaiga Poloaiga"ma o le faʻatinoga lava ia e faʻaaogaina e le gata i le Windows 10, ae faʻapea foi i lomiga muamua o le OS.

  1. Faʻasani-saʻo i luga o le faʻamalama a le Windows i luga o le faʻailoga ma filifili "Laina laina (admin)". O le filifiliga o le "Windows PowerShell (admin)".
  2. A maeʻa, i le faamalama e tatala, ulu pe kopi ma faapipii le poloaiga lenei:vavae ese

    O le a suia le ala "TAGATA"e ala i le tuʻuina atu muamua o lenei faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le faʻaaoga

  3. O lea e tatau ona e talosagaina se lisi o laupepa avanoa e maua ai le numera o le numera e manaʻomia. E i ai foi se poloaiga faapitoa mo lenei, lea e tatau ona tusia e aunoa ma suiga.

    lisi lisi

    E ala i le patipati "Ulufale mai" o le faamalama e faailoa ai se lisi o vaega uma, e aofia ai mea natia. O iinei e tatau ona e maua ma manatua le numera o le faila "Faʻasaoina e ala i le faiga".

  4. Ona faʻaaoga lea o le tulafono lalo e filifili ai le vaega o loʻo manaʻomia. Afai e manuia, o le a tuʻuina atu se faʻamatalaga.

    filifili le numera 7fea 7 - le numera o loʻo faʻamatalaina i le laasaga muamua.

  5. I le faʻaaogaina o le poloaiga mulimuli i lalo, aveese le tusi avega. Ua i ai "I"ae e mafai ona e matua maua lava.

    aveese le tusi = Y

    O le ae aʻoaʻo e uiga i le maeʻa manuia o le faʻatinoga mai le feʻau i le isi laina.

O lenei faagasologa e natia ai le vaega "Faʻasaoina e ala i le faiga" mafai ona maeʻa. E pei ona mafai ona e vaʻaia, i le tele o auala o mea e tutusa ma le muamua auala, e le o le faitauina o le leai o se atigi kalafi.

Metotia 3: MiniTool Partition Wizard

E pei o le mea mulimuli, o lenei metotia e filifili i le tulaga e le mafai ona e maua le faiga e natia ai le pu. A o lei faitauina ia faatonuga, ia sii mai ma faʻapipiʻi le polokalame MiniTool Partition Wizard, lea o le a manaʻomia i taimi o faatonuga. Ae peitai, faamolemole ia matau o lenei polokalama e le o se tasi o ituaiga ma e mafai ona suia, mo se faataitaiga, e le Acronis Disk Director.

Tikiake le Taini Vaʻaia MiniTool

  1. A maeʻa ona e sii mai ma faʻapipiʻi, taʻavale le polokalama. I luga o le mataitusi muamua, filifili "Talosaga le Talosaga".
  2. A maeʻa le lisi, saili le'ie e fiafia i ai oe. Faamolemole silasila iinei o loʻo i ai so tatou igoa e faʻatatau. "Faʻasaoina e ala i le faiga" faʻafaigofie. Ae ui i lea, o se otometi na faia ai le vaega, o se tulafono, e leai se igoa faapena.
  3. Faʻasani kiliki i le vaega ma filifili "Huna le Vaega".
  4. Ina ia faasaoina suiga kiliki "Faaaoga" i luga o le meafaigaluega pito i luga.

    O le auala laveai e le tele se taimi, ma a maeʻa ona natia le disk.

O lenei polokalama e le gata ina e lafi ai, ae ia soloia foi le vaega o loo fesiligia. E pei ona uma ona matou taʻua, e le tatau ona faia lenei mea.

Metotia 4: Ave ese le disk pe ae faʻapipiʻi Windows

Aʻo faʻapipiʻi pe toe faʻaleleia le Windows 10, e mafai ona e faʻaumatia atoa le vaeluaga "Faʻasaoina e ala i le faiga"e ala i le le amanaʻiaina o meafaigaluega faʻapipiʻi. Mo lenei mea e tatau ona e faʻaaogaina "Laina o poloaiga" ma le aoga "vavae ese" ao faʻapipiʻiina le masini. Ae peitai, faamolemole ia matau muamua o se ituaiga metotia e le mafai ona faaaogaina ao faatumauina pea le faailoga i luga o le pu.

  1. Mai le amataga o le faʻaogaina o le masini komepiuta, faʻafesoʻotaʻi le tuʻufaʻatasiga autu "Manumalo + F10". A maeʻa lena, o le laina o le laina o le a faʻaalia i luga o le lau.
  2. A maeʻaX: Sourcesulufale i se tasi o tulafono na taua muamua e amata ai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le pu -vavae ese- ma taomi le ki "Ulufale mai".
  3. E le gata i lea, afai e naʻo le tasi le puʻupuʻu, faʻaoga lenei poloaiga -filifili le 0. Afai e manuia, e aliali mai se savali.
  4. Afai e tele ni au faʻalavelave ma e tatau ona faʻapipiʻi le polokalama i luga o se tasi oi latou, matou te fautuaina le faʻaaogaina o le poloaiga e faʻaalia se lisi o avega fesoʻotaʻi.lisi le disk. Ona filifili lea ole numera mo le poloaiga muamua.

  5. Laasaga mulimuli o le ulufale lea i se poloaiga.faia le vaeluaga muamuama lolomiina "Ulufale mai". O le a fatuina ai se fou fou e ufiufi ai le diski atoa, e mafai ai ona e faʻapipiʻi e aunoa ma le faia o se vaeluaga. "Faʻasaoina e ala i le faiga".

O gaioiga ua faʻatalanoaina i totonu o le tusitusiga e tatau ona toe faia manino e tusa ai ma lenei po o lena faatonuga. A leai, e mafai ona e feagai ma faigata e oʻo i le leiloloa o faʻamatalaga taua i luga o le pu.