Vaavaaiga i le Initaneti

Masalo, o le lafoaina o le masini muamua Android i le 2009, e le mafai e tagata atiae ona mafaufauina le tele o le maketi tau maketi o le a suia, po o le filosofia o latou faaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o feʻau a Sisifo sa latou faʻalogoina, ae o loʻo mautinoa lava le leai o se mea i telefoni feaveaʻi, e pei o Telegram, Viber, ma o tatou toa i aso nei, o WhatsApp.

Faʻalapotopotoga faʻatalanoaga

I le avea ai ma se tasi o paionia o le avefeʻau a le avefeau, VatsAp na faʻatulagaina le leo ma le faʻatinoga mo le atinaʻeina o foliga o ia talosaga.

O faʻaaliga uma e masani ai Telegram, Vayber ma le tele o isi avefeʻau na faʻaalia mai i le taimi nei i le telefoni: o le faʻamatalaga o le faʻasalalauga e mafai ai ona faʻapipiʻi faila eseese, valaau i luga o le Initaneti ma telefoni masani, ma le mafai ona setiina se ata faʻamalosi e pei o se talaaga.

Quick Media Search

O se galuega e sili ona talafeagai ma talafeagai o VatsApa o se faʻamatalaga ese o elemene uma o le aufaasālalau mai le talanoaga.

O ata, ata vitio, musika, pepa ma fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaalia, lea e le o oe poʻo lau tagata vaʻavaʻai ua uma ona lafoina e le tasi le isi. E te le toe faʻafefe faʻafefe se talatalanoaga tele i le sailiga o se ata, ata vitio poʻo le fesoʻotaʻi i se itulau web - o mea uma e faʻapotopoto i le tasi nofoaga. O lenei tulaga o le a sili ona aoga mo tagata faʻapisinisi.

Faʻatulagaina o statuses

O tagata e faʻaogaina i taimi uma o le ICQ e manatuaina statuses - tusi pupuu i lalo o faʻaaliga i nofoaga e mafai ona latou faamatalaina ai lo latou tulaga, lagona o loʻo i ai nei, pe na o le faʻaofiina o se upusii matagofie poʻo se faʻamatalaga. I WatsApe, e mafai foi ona seti le tulaga, ioe, faatasi ai ma le alualu i luma faatusatusa i le galuega ICQ.

O le eseesega tele i le va o statuses i WhatsApp o la latou multimedia - na o le tuʻuina atu o le auiliiliga o le a le aoga. Ae e mafai ona e faʻapipiʻiina soʻo se ata po o se vitio mai le faʻailoga, lelei, pe aveese lau oe lava.

Talu ai ona o popolega o tagata na ave le avefeʻau e uiga i le malupuipuia o faʻamaumauga a le tagata lava ia o tagata faʻaoga, o ia tulafono e otometi ona tapeina pe a mavae le 24 itula. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faʻamautu tonu pe o fea o au faʻafesoʻotaʻiga o le a mafai ona vaʻaia i latou.

Faʻafeiloaʻi faʻasologa

I le tautalagia o le malupuipuia o faʻamatalaga, e le mafai ona tatou faʻaalia le faʻasologa o le faʻasologa o le feʻau faʻasologa o le savali lea na faʻaalia i totonu o le 2016.

O loʻo faʻatulagaina i luga o le mataupu faavae lava lea e tasi i Telegram - avanoa i feʻau, tala faʻailoga ma maua faila e faapitoa mo tagata auai i le talanoaga. E leai ni auala e faʻamalo ai faʻamatalaga.

Telefoni Initaneti

VatsAp, e pei o paʻaga, e mafai ona faia ni telefoni luga ole Initaneti.

E lagolagoina uma le leo ma le telefoni.

Galulue ma fesoʻotaʻiga

O WhatsApp, e pei o paʻaga i le aʻoga, faʻaaliagofieina ai tagata faʻaoga i totonu o fesoʻotaiga i masini.

Ma o le avefeau e faʻaaogaina e le gata o le tuatusi o le telefoni, ae o le fesoʻotaʻiga faʻamaumauga a isi avefeʻau, faʻaumatia le tagata faʻaaoga mai le faʻatumu i le lima. Ioe, na mafai ona faaopoopo se fesoʻotaʻiga fou.

Faʻasalalau savali

O se mea manaia o VatsApa o le lafoina atu o le savali e tasi ile tele o fesootaiga i le taimi e tasi.

O sea avanoa e aoga pe afai ei ai nisi mea fiafia na tupu, ma e te manaʻo e faʻasoa atu i au uo uma.

Mama

  • O le polokalama ua faʻaolaina;
  • Faigofie faigofie;
  • Faʻasalaga talanoaga;
  • Faatulagaina o statuses;
  • Fesoʻotaiga faʻatau;
  • O faila ua tuʻuina atu e tuʻu eseese.

Faʻafitauli

  • E leʻi iloa.

O WhatsApp o loo i totonu o le tolu tele o avefeau vave lauiloa, faatasi ai ma Viber ma Telegram. E ese mai ia i latou i le tele o meataalo manaia ma aoga, faapea foi ma se siosiomaga lauiloa alofesootai.

Faʻasalaga whatsapp mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store