Toe faʻaleleia o galuega o le "Explorer" i le Windows 7

E tele tagata faʻapipiʻi faʻapipiʻi ua feiloai ma le itiiti ifo ma le faatasi ma se tulaga, pe a galulue i luga o se PC, e tautau "Saili". E sili atu le leaga pe a tupu faʻafitauli faapena. Saili pe o le a le auala e toe faʻaauau ai le faʻaaogaina masani o lenei elemene taua i le faʻaogaina o le polokalama Windows 7.

Tagai foi:
Faʻapefea ona tatalaina le "Explorer" i le Windows 7
EXPLORER.EXE - o le a se faagasologa

Auala e toe amata ai le taotoga o le "Explorer"

Le filifiliga aupito sili ona manaia e toe amata ai le galuega "Saili" - o le toe amata lea o le komepiuta. E tele tagata e faʻaaogaina lenei mea pe a tupu lenei faafitauli. Ae i le taimi lava e tasi, o pepa uma ma polokalama na faʻaitiitia i le taimi o loʻo tutupu ai faafitauli o le a matua faʻamalosia, o lona uiga o suiga na faia ia i latou o le a le mafai ona faʻaolaina. O lenei filifiliga e le fetaui ia i matou, ma o le mea lea o le a matou mafaufau ai i se auala mai le tulaga oi ai nei e aunoa ma le manaomia e toe amata le PC. O le a suʻesuʻeina foi pe faʻapefea ona foʻia aʻafiaga o faʻafitauli i taimi o faʻatinoga. "Saili".

Metotia 1: Pule Faʻatonu

O se tasi o filifiliga pito sili ona faigofie o le toe amataina o galuega a le ua tautau "Saili" o le talosaga Task Manager. O lenei meafaigaluega e faʻamalosia ai le maeʻa o le faʻaaliga EXPLORER.EXE, ona toe toe faʻafou lea.

  1. O le filifiliga sili ona masani e faʻaaoga e tagata faaaoga e tatala ai Task Manager faia i le lisi autu "Taskbar". A tautau "Saili" O lenei metotia o le a le aoga. Ae o le auala ma le faʻaaogaina o ki vevela o le a talafeagai lelei. O le mea lea, filifili se tuufaatasiga Ctrl + Shift + Esc.
  2. Task Manager o le a faʻalauiloaina. Faʻasaga i le lisi "Faagasologa".
  3. I le lisi o loʻo faʻaalia i luga o le vaalele o loʻo tatala, e tatau ona e maua le mea ua taʻua "EXPLORER.EXE". Afai o le tele o faagasologa o loʻo tamomoe i luga o se komepiuta, o le a le faigofie tele le mauaina o le mea faitino. Ina ia faafaigofie le galuega, e mafai ona e fausia uma elemene i le faasologa o le pi faitau. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le igoa o le koluma. "Igoa o le Igoa".
  4. A maeʻa ona maua le mea e manaʻomia, filifili ma kiliki "Faauma le faagasologa".
  5. O se pusa talatala e tatalaina le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai lau faʻaiuga. Faasolo i lalo "Faauma le faagasologa".
  6. A maeʻa lena mea, o faʻaaliga uma, ata i luga "Papamaa" ma matala matala o le a mou atu. Aua e te popole, aua o lenei mea e masani ai pe a faʻamalosia le faʻaaogaina o le EXPLORER.EXE, ona o lea ua maeʻa le galuega "Saili". O la matou galuega o le toe faʻafoisia lea o ana galuega. I le faamalama Task Manager lolomi "File". I le lisi e amataina, taofi le filifilia i luga o le mea "Galuega Fou (Taʻosaʻo ...)".
  7. Tatala le faamalama "Fausia se galuega fou". Ulufale mai le tulafono lenei i lona na o le fanua:

    tagata suʻesuʻe

    Kiliki "Lelei".

  8. "Saili" toe amataina. O lenei o lana galuega ma ana galuega o le a toe faʻafoisia atoatoa.

Lesona: Faʻapefea ona tatalaina le Task Manager i le Windows 7

Metotia 2: Faʻafou le Avetaʻavale Card Card

O le metotia o loʻo i luga e foia ai se faafitauli e lelei tele mo lona faʻaaliga tasi. Ae pe a faʻaalia pea lea tulaga, o lona uiga e te le manaʻomia le taulimaina o taunuuga, ae vaavaai mo le mafuaaga o le faʻafitauli. Atonu, mo se faʻataʻitaʻiga, i le le lelei o le avetaavale vitiō. Seʻio tatou vaai i le auala e faʻaleleia ai lenei tulaga.

  1. Kiliki le ki "Amata". Sau i totonu "Lisi Pulea".
  2. Ia kiliki nei "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. I le faʻaalia o le faamalama o le vaega "Faiga" tapu mea "Pule Sili".
  4. O se faamalama e aliali mai "Pule Sili". Kiliki i le igoa o le kulupu i totonu. "Ata o ata vitio".
  5. O le lisi o masini e tatalaina, e tatau ona i ai le igoa o se kata vitio e fesootai i lau komepiuta. Faalua faʻasalaga i le igoa o lenei elemene ma le kuluma taumatau.
  6. O se faamalama o meatotino o le masini filifilia o le a tatalaina. Alu i le lisi "Avetaavale".
  7. Le isi, kiliki le ki "Aveesea" i le pito i lalo o le faamalama matala.
  8. A maeʻa le mea, e tatau ona e suʻeina le avetaavale e ala i le ID ID. O le faila faila e tatau ona sii mai ma faʻaoga i le PC. Afai e te le manaʻo e faia le sailiga ma le faʻapipiʻiina lima, o lenei galuega e mafai ona tuʻuina atu i polokalama faʻapitoa, aemaise lava DriverPack Solution.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaʻavale ile PC e faʻaaoga ai le AvetaavalePack Solution

Metotia 3: Faʻaitiitia Faʻamatalaga RAM

O le isi mafuaaga e tautau ai "Saili", atonu o lau komepiuta e le lava le tele o meafaigaluega e fai ai galuega uma na e faʻatauina. O le mea lea, o vaega taʻitasi o le polokalama e amata ona faʻagesegese pe toilalo foi. Ae maise lava o lenei faafitauli e feagai ma tagata e faʻaaogaina komepiuta o le maualalo o le eletise, o loʻo i ai se faʻaitiiti o le RAM poʻo se faʻavavega o le gaosiga. O le a tatou malamalama i le mea e fai i lenei mataupu.

O le mea moni, o le auala aupito sili e foia ai le faafitauli o loʻo i ai nei, o le faʻatauina lea o se komipiuta sili atu ona malosi poʻo le faʻatauina o se faletupe faaopoopo mo le RAM. Ae o le mea e leaga ai, e le o tagata uma ua sauni e alu mo nei metotia, ma o le mea lea o le a tatou iloa ai mea e tatau ona faia e tautau ai "Saili" na tupu e seasea lava ona mafai, ae le suia ai vaega o masini.

  1. Faʻamuta le tele o "mamafa" auala e ave ai le RAM poʻo le gaosiga. E mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga uma lava Task Manager. Faʻatoaga lenei mea faigaluega i le vaega "Faagasologa". Saili le sili ona aoga-faʻaogaina gaioiga. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le igoa o le koluma. "Manatua". O lenei koluma o loʻo faʻaalia ai le aofaʻi o le RAM o loʻo faʻatulagaina mo le galuega o polokalama taʻitasi ma mea aoga. A uma ona e kiliki i le igoa o le koluma, o elemene uma o le a fausia i le faasologa o le faasologa o le tau aofaʻi, o lona uiga, o le tele o punaoa-malosi gaioiga o le a tu i le pito i luga. Ia faʻamalieina le tasi oi latou, e sili lava i le muamua i totonu o le lisi. Ae i le taimi lava e taua ai le malamalama po o le fea polokalame o loʻo e tu ai ina ia le faʻamaeʻaina le talosaga e te manaʻomia i se taimi patino i le taimi, poʻo le sili atu foi, o nisi faiga taua. Filifili se mea ma kiliki "Faauma le faagasologa".
  2. O se faamalama e tatalaina le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai au taga e ala i le toe fai atu "Faauma le faagasologa".
  3. I le auala lava e tasi, e mafai ona e taofia isi faiga e mamafa tele i le RAM. I le auala lava lea e tasi, e tatau ona taofi polokalame e faʻatūina le gaioiga tutotonu. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e fausia se lisi o le maualuga o le avega i luga i le kiliki i luga o le igoa o le koluma. "PPU". O isi gaioiga e tutusa tutusa ma le faʻamatalaina i luga. Faʻafofoga i mea e lafoina ai le masini e sili atu ma le 10%.
  4. I le maeʻa ai o le faʻatinoina o le faʻatinoina o le faʻaogaina o alagāʻoa "Saili" e tatau ona toe faʻaleleia.

I le lumanai, ia aloese mai le tautau "Saili" mo mafuaʻaga tutusa, taumafai e aloese mai le tele o polokalama faigata i le taimi e tasi, ma aveese mai le amataina o talosaga e te le manaʻomia pe a amata le komepiuta. I le faaopoopo atu i ai, e fautuaina le faateleina o le tele o le faila faila.

Metotia 4: Ave ese le faʻaaliga ata

O se tasi o mafuaʻaga e mafua ai faʻafitauli i le tautau "Saili", o le faʻaalia sese o ata o ata. Pe a sii mai ata mai le Initaneti, o nisi oi latou e le mafai ona siiina atoa, lea e taitai atu ai i le faʻaalia saʻo oa latou ata, e mafua ai ona le lelei "Saili". Ina ia faʻamamaʻa ese lenei faʻafitauli, e mafai ona e tape ese le faʻamalo ata i le PC.

  1. Kiliki "Amata" ma faaauau "Komipiuta".
  2. Tatala matala "Saili". Kiliki i luga o le mea e fai i luga o le lisi. "Auaunaga" ona alu ai lea "Filifiliga o Foliga ...".
  3. I le faamalama e tatala "Filifiliga o Foliga" siitia i le vaega "Vaʻai".
  4. I poloka "Filifiliga Maualuga" faʻafeagai "Faʻaali faila faila i luga o ata" siaki. Kiliki "Faaaoga" ma "Lelei".

I le taimi nei, pe a fai o le mafuaʻaga o le malulu tumau "Saili" sa i ai se faʻaaliga sese o ata, o lenei faafitauli o le a le toe faʻalavelaveina ai oe.

Metotia 5: Faʻaitiitia faʻamaʻi viral

Le mafuaʻaga lea e mafai ona mafua ai se galuega le maluelue "Saili"o se faʻamaʻi viral o le komepiuta. Matou te fautua atu i le tulaga o le tele o le maluluina o lenei vaega o le polokalama, e tusa lava pe leai se isi faʻailoga o le faʻamaʻi, siaki le PC i le faʻaaogaina o le anti-virus. E le o se mea e sili ona manaia. E mafai ona e faʻaaoga le Dr.Web CureIt poʻo se isi polokalame talitutusa e le manaʻomia le faʻatulagaga. E sili atu le siakiina mai se isi PC poʻo le faʻaogaina o le polokalama e ala ile LiveCD.

Afai e iloa le gaioiga, o le polokalama o le a logoina le tagata faaaoga ma fautuaina le auala sili e faaleleia ai le faafitauli. A maeʻaeʻa le mafuaaga o le galuega "Saili" e tatau ona lelei.

Metotia 6: Faʻafoʻisia le Faʻatonu

Ae o loʻo i ai faʻasalalauga pe a oʻo ina mafai e faʻamaʻi poʻo nisi mea i fafo ona faʻamalo le faila o faila, lea e iu lava ina iu ai i le le mafai ona faʻaaogaina. "Saili". Ona tatau ai lea ona toe faʻaleleia le faiga. Faʻalagolago i le lavelave o le faʻafitauli ma i luga o fuafuaga puipuia muamua, o gaoioiga nei e mafai ona faia e faʻaitiitia ai:

  • Faʻasolo le faiga i le mea na toe faʻafouina ai le toe faʻaleleia;
  • Faʻafoisia se faiga mai se faʻamaumauga na faia muamua;
  • Siaki le faʻamaoni o faila faila e faʻaaoga ai le SFC faʻaaoga ona toe faʻafoʻi lea;
  • Toe faʻafouina le OS.
  • O le muamua o metotia e lua ua lisiina i luga e manatu ai ua i ai sou tulaga toe faʻaleleia poʻo se kopi faʻamaufaʻailoga o le faiga na faia muamua "Saili" amata ona tafafao masani. Afai e te le o tausia le saogalemu i le taimi muamua, ona oʻo lea i lenei mataupu na o le lua filifiliga mulimuli e totoe. O nei mea, o le toe faʻaaogaina o le tino o le sili lea o le faʻalauiloa o metotia o loʻo faʻamatalaina i totonu o lenei tusiga, ma o lea e tatau ona faʻaaogaina na o se toe mulimuli pe afai e le fesoasoani isi auala uma.

I totonu o lenei tusiga, na matou faʻamatalaina i luga o mafuaaga autu "Saili" tautau i luga. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e mafai ona matua ese lava. E le gata i lea, tatou te iloa le vave vave ona toe faafoi atu i se setete maloloina, ma faʻapipiʻi foi pe faʻafefea ona faʻaaogaina le mafuaʻaga o se faʻafitauli, pe afai o ia faafitauli e tutupu i taimi uma, e fuafua i le a le mafuaʻaga na mafua ai.