E faʻafefea ona faʻaopoopo i le aʻoga a latou falemaʻi i Instagram


O le tele o tagata na faʻaaogaina se vaega o lo latou olaga i le fesoʻotaiga, latou te tausia faʻamatalaga i fesoʻotaiga vavave lautele, masani ona fesootai ma uo ma aiga, auina atu ia i latou savali, fatuina o faʻailoga ma tuʻu ai faʻamatalaga i le tulaga o tusitusiga ma faʻamatalaga. O le asō o le a tatou talanoa e uiga i le auala e mafai ai ona e faʻaaogaina imoticons i le lauiloa alofesootai Instagram.

Instagram o se sosaiete faʻasalalau masani e faʻatatau i le lolomiina o ata ma vitio. O le manaʻo e faʻaopoopo le malamalama ma le manino i le faʻamatalaga o le ata, lafo i se faʻamatalaga tuusao pe faʻamatala, e faʻapipiʻi e tagata faʻapipiʻi ata e le gata ina teuteuina ai le faʻauiga o le feʻau, ae e masani lava ona suia upu atoa poʻo ni fuaiupu foi.

O a mea e mafai ona faʻaofi i le Instagram

Pe a tusia se savali poʻo se faʻamatalaga, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaopoopo ni ituaiga se tolu o emoticons i le tusitusiga:

  • Faʻamatalaga faigofie;
  • Faʻasologa o Unicode tagata;
  • Emoji.

Faʻaaogāina o faʻataʻitaʻiga masani i luga o le Instagram

E toetoe o matou uma taitoatasi e le itiiti ifo ma le tasi na faʻaaogaina na ituaiga i totonu o feau, a itiiti ifo i le foliga o se tasi o le fusiua ataata. O nai vaega nei:

:) - ataata;

: D - talie;

xD - talie;

:( - faanoanoa;

; (- tagi;

: / - le fiafia;

: O - malosi tele;

<3 - alofa.

O ia ituaiga o taʻavale e lelei ona e mafai ona e faʻasoa i latou i se komepiuta, tusa lava pe i luga o se komepiuta, e oʻo lava i se telefoni. O lisi maeʻa e faigofie ona maua i le Initaneti.

Faʻaaogāina o Unicode Tagata Lē Faʻaaogā i luga o le Instagram

E i ai se seti o tagata e mafai ona iloa i luga o masini uma e aunoa ma se faʻasesega, ae o le lavelave o lo latou faʻaaogaina o loʻo taʻoto i le mea moni e le o mea uma e iai meafaigaluega na fausia mo le ulufale atu i ai.

  1. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Windows e mafai ona e tatalaina se lisi o tagata uma, e aofia ai mea faigata, e te manaʻomia le tatalaina o le 'au suʻesuʻe ma ulufale i le fesili "Lisi o Amioga". Tatala le taunuʻuga e aliali mai.
  2. O se faamalama e aliali mai o se lisi o mea uma lava. E i ai uma tagata masani masani matou te faʻaogaina i luga o le piano, ma sili atu ona faigata, e pei o foliga ataata, la, tusi, ma isi. Ina ia filifilia se tagata e te fiafia i ai, e tatau ona e filifilia, ona kiliki lea o le ki. "Faaopoopo". O le faʻataʻitaʻiga o le a kopiina i luga o le laupapa laupapa, mulimuli ane e mafai ona e faʻaaogaina i le Instagram, mo se faʻataʻitaʻiga, i le itulau web.
  3. O tagata o le a mafai ona iloa i luga o le tele o masini, pe o se telefoni feaveai le OS OS poʻo se telefoni faigofie.

O le faʻafitauli o le faʻaaogaina o masini feaveaʻi, e fai ma tulafono, e leai se mea e fausia i totonu o se laulau faʻamaonia, o lona uiga o le ae tele ni filifiliga:

  • Auina atu oe lava taʻavale mai lau komepiuta i lau telefoni. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻasaoina au uo fiafia i Evernote Notepad poʻo le auina atu e avea o se tusitusiga i soʻo se faaputuga faaputuga, mo se faʻataʻitaʻiga, Dropbox.
  • Aumai le talosaga ma se laulau o faʻamaumauga.
  • Faʻasologa o le faʻatusa mo le iOS

    Download Unicode App mo le Android

  • Auina atu faʻamatalaga mai lau komepiuta i Instagram e faʻaaoga ai le 'upega tafaʻilagi poʻo se faʻamatalaga Windows.

Faʻatau le Instagram app mo Windows

Faaaogaina o Emoji Emoticons

Ma le mea mulimuli, o le lomiga sili ona lauiloa ma lauiloa o le faʻaaogaina o moticons, lea e aofia ai le faʻaaogaina o le gagana kalafi o Emoji, lea na oʻo mai ia i matou mai Iapani.

I aso nei, o Emoji o se tulaga faʻavaomalo faavaomalo, lea o loʻo maua i luga o le tele o polokalama faʻaoga feaveaʻi e avea o se piano.

Liliu Emoji i le iPhone

Emoji na maua lona lauiloa faafetai i se vaega tele ia Apple, o le tasi lea o le muamua e tuu nei tamaʻitaʻi i se isi poloka o le komepiuta i luga oa latou masini feaveaʻi.

  1. Muamua lava, ina ia mafai ona tuʻuina atu Emoji i luga o le iPhone, e tatau ona mafai ona faʻatulagaina le faʻatulagaga manaʻomia i luga o le komepiuta. Ina ia faia lenei mea, tatala ia tulaga i lau masini, ona e alu lea i le vaega "Manatu taua".
  2. Tatala le vaega "Keyboard"ona filifili ai lea "Kipi".
  3. O le lisi o faʻasalalauga tuʻufaʻatasia i se faʻamaufaʻailoga faʻamaonia o le a faʻaalia i luga o le lau. I la matou mataupu e tolu: Rusia, Igilisi ma Emoji. Afai i lau mataupu e le lava le keyboard ma smilies, filifili "Keyboard Fou"ona maua lea o le lisi "Emoji" ma filifili lenei mea.
  4. Mo le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga, tatala le Instagram ma alu e tusia se faʻamatalaga. Suia le ata i luga o le masini. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e kiliki i luga o le atigipusa i le tele o taimi pe a faʻaalia le keyboard, pe mafai ona e uuina lenei atigipese seʻia oʻo mai se isi lisi o loʻo i luga o le mata, o fea e mafai ai ona e filifilia "Emoji".
  5. Ina ia faaofi se ataata i totonu o se savali, faigofie lava ona faapipii i ai. Aua nei galo o loo i ai le toatele o tagata tafafao maimoa iinei, o lea mo le faigofie, ua saunia ai tafaoga i le pito i lalo o faamalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatala se lisi atoa o tagata faʻataʻitaʻi ma meaai, e tatau ona tatou filifili le faʻamaumauga talafeagai mo le ata.

Liliu Emoji i le Android

O le isi faiga faʻaoga telefoni feaveai e pulea e Google. O le auala pito sili ona faigofie e tuʻu ai faʻamatalaga i luga o le Instagram i le Android o le faʻaaogaina lea o le keyboard a Google, atonu e le mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le masini i siaki tolu.

Tikiala Google Keyboard mo le Android

Matou te gauai atu i le mea moni o faatonuga nei e fetaui lelei, talu ai o ituaiga eseese o le Android OS atonu ei ai mea eseese mea eseese ma o latou nofoaga.

  1. Tatala le faatulagaga o masini. I poloka "Faigaluega ma masini" filifili le vaega "Avanoa".
  2. Filifili se mea "Gagana ma le Ulufale mai".
  3. I le palakalafa "Keyboard Current" filifili "Gboard". I le laina o loʻo i lalo, ia mautinoa o loʻo ia te oe gagana talafeagai (Rusia ma le Igilisi).
  4. Alu i le Instagram talosaga ma valaʻau i le piano, faʻaopoopo se faʻamatalaga fou. I le pito i lalo o le itu tauagavale o le piano o loʻo i ai se faʻamalama ma se ataata, o se taofi umi e sosoo ai ma se swipe luga o le a mafua ai le faʻaogaina o le Emoji.
  5. Emoji emoticons o le a aliali mai i luga o le lau i se pepa laititi laʻititi nai lo le amataga. Filifilia se ataata, o le a vave ona faaopoopo i le savali.

Matou te tuʻuina Emoji i luga o le komepiuta

I luga o komipiuta, o le tulaga e ese lava le eseesega - i le upega tafaʻilagi o le Instagram e leai se avanoa e faʻapipiʻi ai i latou, ona o loʻo faʻatinoina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le upega tafaʻilagi Vkontakte, o lea e tatau ai ona e liliu atu i le fesoasoani o auaunaga i le initaneti.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le GetEmoji auaunaga i le initaneti e maua ai le lisi atoa o ata, ma faʻaaoga le mea e te manaʻo i ai, e tatau ona e filifilia, kopiina i le kilipa pepa (Ctrl + C), ona faapipii lea i totonu o se savali.

O ataata o se mea lelei tele mo le faʻaalia o ou lagona ma lagona. Matou te faʻamoemoe o lenei tusiga ua fesoasoani ia te oe e malamalama ai pe faʻapefea ona faʻaogaina i luga o le upega tafaʻilagi faʻapisinisi.