E faʻapefea ona suʻe lau faʻamatalaga mai lau faʻamatalaga Instagram


I le fesoʻotaʻiga ma le faʻaopoopoga o aafiaga o faʻamatalaga taufaʻatau, o loʻo faʻaaogaina ai e tagata faʻaoga fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga le tele o faʻamatalaga faʻapitoa. O le mea e leaga ai, e masani lava ona iʻu ina galo uma le faʻaupuga ua tuʻuina atu. E faʻapefea pe afai e galo ia te oe le kulupu puipui mai le Instagram auaunaga o le a talanoaina i lenei tusiga.

Saili le upega tafailagi mai lau faʻamatalaga Instagram

Lalo o le a tatou tilotilo i auala e lua e faʻatagaina ai oe e iloa le upu moni mai le itulau Instagram, o ia mea uma ua faʻamaonia e mafai ai e oe ona taulimaina le galuega.

Metotia 1: Mataʻutia

O le auala e mafai ona fesoasoani ia te oe i fafo pe afai na e muai ulufale atu i le itulau uepi o le Instagram, mo se faʻataʻitaʻiga, mai se komepiuta, ma faʻaaoga le aoga o faʻamaumauga faʻatagaina. Talu mai suʻesuʻega lauiloa e mafai ai e oe ona vaʻai i faʻamaumauga o loʻo teuina i totonu mai latou 'upega tafaʻilagi, o le a le faigata mo oe ona faʻaaoga lenei uiga e manatua ai le faʻamatalaga e te fiafia i ai.

Google chrome

Atonu tatou te amata i le lauiloa sili ona lauiloa mai Google.

  1. I le pito i luga taumatau, kiliki i luga o le ki o le masini tautaua, ona filifili lea o le vaega "Faʻatonu".
  2. I le faamalama fou alu i lalo o le itulau ma filifili le ki. "Faaopoopo".
  3. I poloka "Upu masini ma fomu" filifili "Tautuga o Upu".
  4. O le a e vaʻaia se lisi o nofoaga na e faʻasaoina ai faʻaupuga. Saili i lenei lisi "instagram.com" (e mafai ona e faʻaogaina le sailiga ile pito i luga taumatau).
  5. I le mauaina o le nofoaga o fiafiaga, kiliki i le taumatau o luga o le faʻamalo ma se mata e faʻaalia ai le ki malu puipuia.
  6. Le faʻaauau o le ae manaomia le pasia o le suʻega. I le matou tulaga, o le faiga na ofoina atu e ulufale ai i le igoa o le username ma le upega tafailautusi o le faʻamatalaga Microsoft sa faʻaaogaina i luga o le komepiuta. Afai e te filifilia se mea "Isi filifiliga", e mafai ona e suia le metotia faʻatagaga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o se numera pine na faʻaaogaina e teu ai i Windows.
  7. I le taimi lava e te ulu ai i lau faʻamatalaga o le faʻamatalaga a Microsoft poʻo le numera o le numera saʻo, o le faʻamatalaga mo faʻamatalaga mo lau Instagram account o le a aliali mai i luga o le mata.

Opera

Maua le faʻamatalaga o le fiafia i le Opera e le faigata foi.

  1. Kiliki i le ki o le lisi i le pito i luga tauagavale. I le lisi o loʻo aliali mai, o le a manaʻomia ona e filifilia se vaega. "Faʻatonu".
  2. I le tauagavale, tatala le lisi "Saogalemu", ma luga o le itu taumatau, i le poloka "Upu Faʻatonu"kiliki i le ki "Faaali uma upu tatala".
  3. Faaaogaina o le manoa "Sailiiliga o Upu"maua le saite "instagram.com".
  4. I le mauaina o le punaoa o le tului, faʻafefe le kiona i luga o le mea e faʻaalia ai se lisi faʻaopoopo. Kiliki le ki "Faaali".
  5. Saini ma lau upega tafaʻilagi o lou igoa ma le upega tafailagi. Filifilia o le aitema "Isi filifiliga", e mafai ona e filifilia se auala ese o le faʻamaoniga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o se pine numera.
  6. I le taimi lava e maeʻa ai, o le a faʻaalia e le masini le faʻaoga o le puipuiga.

Mozilla firefox

Ma le mea mulimuli, mafaufau i le faagasologa o le matamata i faʻatagaga faʻatagaina i Mozilla Firefox.

  1. Filifili le faʻasologa autu o le masini i le tulimanu pito i luga, ona alu lea i le vaega "Faʻatonu".
  2. I le itu tauagavale, alu i le lisi "Tulaga Faalilolilo ma Puipuiga" (icon with lock), ma i le kiliki i luga o le ki "Fatuga ua faasaoina".
  3. I le faʻaaogaina o le paʻamau suʻesuʻe, saili le 'auʻaunaga i le' auʻaunaga Instagram, ona kiliki ai lea o le ki "Faʻaalia Motugaafa".
  4. Faʻamaonia lou faʻamoemoe e faʻaali atu faʻamatalaga.
  5. I le laina o le 'upega tafaʻilagi e fiafia i ai oe, o le a aliaʻe se kalafi. "Upu" ma le ki o le puipuiga.

E faʻapea foʻi, o le matamataina o se faʻaupuga ua faʻasaoina e mafai ona faia i isi 'upega tafaʻilagi.

Metotia 2: Toe faʻaleleia o upu

Ae paga lea, afai e te leʻi faʻaaoga muamua le galuega o le laveaiina o le upega tafai mai le Instagram i le masini, o le a le aoga lava. O le mea lea, o le iloa lelei lelei i le lumanaʻi e tatau ona e teu i totonu o lau teugatupe i luga o isi masini, e tatau ona mulimuli i le auala e toe faʻaleleia ai auala, lea o le a toe faʻafoʻi ai le ki o le saogalemu ma seti se mea fou. Faitau atili e uiga i lenei mea i le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faʻamaoni i le Instagram

O lenei ua e iloa le auala e gaoioi ai pe afai na e faʻafuasei ona galo lau faʻamatalaga mo lau faʻamatalaga Instagram. Matou te faʻamoemoe o loʻo fesoasoani lenei tusiga ia te oe.