Galulue faʻatasi ma faʻamaumauga i totonu o Microsoft Excel


O pule o faila o se ituaiga sili ona aoga o le talosaga mo le iPhone lea e mafai ai e oe te teuina ma vaʻai ituaiga eseese o faila, faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻi mai i latou mai punaoa eseese. Matou te tuʻuina atu i lou mafaufau se filifiliga o faila faila sili mo lau iPhone.

Pule o faila

O se faʻatinoga faʻatinoga e faʻapipiʻiina ai gafatia o se faila faila ma se masini komepiuta. E mafai ona tatala faʻamatalaga PDF, pepa a le Microsoft Office, matamata i mea e teu ai faamaumauga, faʻaliliu atu faila e ala i le Wi-Fi (e tatau ona fesoʻotaʻi uma masini i le telefoni le tutusa), lagolagoina pepa o iWorks Apple ma le isi.

O faila i totonu o le polokalama e mafai ona faia e ala i se masini komepiuta, Wi-Fi, tuusao i iTunes ma mai auaunaga masani i ao, e pei o, mo se faataitaiga, Dropbox ma OneDrive. Ae paga lea, e le o saunia le polokalama i le lagolagoina o le gagana Rusia, e faapena foi i le saolotoga saoloto o loo i ai se faasalalauga faatosina.

Tikiake Pule o Fesootaiga

Filemaster

O se faila faila failautusi mo lau iPhone faatasi ai ma se ata tele o foliga: o le faauluina mai o faila mai punaoa eseese (Wi-Fi, iTunes, auaunaga i ao, masini ma isi tusi talosaga), masini faalogologo ma le televise e lagolagoina le tele o laupepa lauiloa, faila o le password, maimoa pepa (Word, Excel, PDF, ZIP, RAR. TXT, JPG ma le tele o isi), toe faafoiina o ata ma vitio o loo teu i luga o le iPhone, ma sili atu.

O le le lelei o le talosaga e aofia ai le atinaʻe aupito sili ona maualuga, atinaʻe gagana Lusia, faʻapea foi ma le iai o faʻasalalauga faʻasalalau, lea, i le ala, e mafai ona faigofie ona tapeina mo se totogi e tasi le taimi.

Download FileMaster

Pepa 6

Faila faila faipule e mafai ai e oe te teu, taʻalo ma faʻasaʻo faila. O uiga taua o Documents, matou te maitauina se tagata taʻalo galue ma le mafai ona faʻalogologo i musika ma le vitio i luga o le initaneti ma e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi i le upega tafaʻilagi, faʻapipiʻi mai faila mai punaoa eseese, o le initaneti, puipuia o le password, ma le synchronization aunoa.

O le talosaga ua tuʻuina atu i ai se atunuʻu maualuga ma le lagolago mo le gagana Rusia. E le gata i lea, o le lisi o tautua fesoasoani i le ao e sili atu lautele nai lo isi tali tutusa.

Faʻamaumauga Faʻamaumauga 6

Aotelega

Pule o le faila, faʻatinoina mo le teuina o faila o faila i le gafatia e matamata i ai. Faʻalagolago i le faʻaalia o pepa faʻailoga e pei o faila a le Microsoft Office, PDF, ataata, musika ma le vitio, pepa iWorks ma isi faʻasologa.

O faʻamaumauga o loʻo teuina i le Pepaʻepaʻe e mafai ona puipuia i se faʻamaoni (numera poʻo kalafi), faila e mafai ona fesuiai ma uo, o loʻo i ai galuega e maua ai faʻamaumauga o loʻo teuina i le ao, fatuina TXT faila, faʻafeiloaʻi faila e ala i iTunes ma Via Wi-Fi. O le saolotoga o le tusi talosaga e le gata ina faʻaalia ai faʻalauiloa, ae faʻatapulaʻa foi ona avanoa i nisi o galuega. O le tapulaa e mafai ona siitia e avea o se totogi e tasi-taimi, o lea e matamata ai pisinisi.

Download Pasekoti

Faʻamau i le telefoni

Meafaigaluega lautele mo le faʻaopopoina, matamata ma teu faila o ituaiga eseese i lau iPhone. O vaega autu e aofia ai le puipuiga o le password, lagolago mo le sili atu ma le 40 faila faila, galue i faila, fatuina o faila faila ma faʻamatalaga leo, faʻapipiʻiina mai punaoa eseese, aveesea mai faʻamaumauga, ma le telefoni feaveaʻi.

Ou te fiafia na gauai atu le au atinaʻe i le mamanu o le atinaʻe ma le lagolago a le gagana Rusia. Afai e le fetaui oe i foliga masani o le File Hub, e masani ona i ai se avanoa e sui ai le autu. E le mafai ona molia le saolotoga ona o le leai o ni galuega, ae o le sui i le PRO, o le a mafai ona e faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga i le va o masini iOS e ala i le Bluetooth, faafesuiaʻi faʻamatalaga e ala mai i FTP, WebDAV, Samba, ma le tagata taʻavale e lagolagoina le toe taʻalo o musika uma ma ata vitio.

Download File Hub

USB Disk SE

Afai oe sailia se mea faigofie, ae i le taimi lava e tasi o le faila faila o le faila mo le iPhone, ia mautinoa e gauai atu i le USB Disk SE. O lenei talosaga o se tusitusiga lautele ma tagata matamata i mataupu o ala o faasalalauga faatasi ai ma le gafatia e sii mai ai faila mai punaoa eseese - pe o faila o loo teuina i luga o se komepiuta po o le faaputuina o le ao.

Faatasi ai ma le aoga o le USB Disk SE, e mafai ona tatou faailogaina le mafai ona fai faila, sui le faʻaalia o filifiliga mo pepa, faʻaali faila natia, faʻamalo puipui mo le avanoa i luga o le masini, faʻapea foi ma se laisene saoloto ma le leai atoa o le faasalalauga.

Tikiake USB Disk SE

Filebrowsergo

Pule o le faila, tuʻuina atu i le gafatia o le teu fale, tagata matamata o ituaiga faila ma meafaigaluega mo le avanoa i totonu o laupepa o lau iPhone. Faʻatagaina oe e puipuia nisi o faila ma se upega tafailautusi i totonu o se pusa faapitoa, faʻaopoopo pepa i tusi lakapi, faʻapipiʻi mai faila e ala i iTunes, iCloud ma WebDAV. I le avea ai o se faʻaopoopoga matagofie, o loʻo i ai le lagolago mo AirPlay, lea o le a faʻaalia ai le ata, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le TV.

O le mea e leaga ai, e leʻi tausia e le au atinaʻe le auai o le gagana Rusia (tuʻuina atu le numera o mea e lisi ai, o lenei mea le lelei e taua). I le faʻaopoopoga, ua totogi le talosaga, ae o loʻo i ai se vaitaimi o le 14 aso, lea o le a faʻaalia ai oe pe sili atu le taulai atu o le FileBrowserGO.

Faʻafeiloa FileBrowserGO

Ona o le vavalalata o le polokalama o le iOS, o faila o le faila mo le iPhone ei ai ni suiga eseese nai lo, fai mai, mo le Android. I soo se tulaga, o sea talosaga e tatau ona i luga o lau gaioiga, pe afai na o se tasi oi latou o se mea lautele mo le matamataina o faila faila eseese.