GeoGebra 6.0.450


I le avea ai o se tulafono, o faʻamatalaga i le polokalama faʻapipiʻi mo le faʻatautaia ata e faʻaleleia ai le faatinoga ma le lagolago mo tekonolosi fou. O nisi taimi, e ui i lea, o le itu faʻafeagai e matauina: a maeʻa le faʻaleleia o le avetaavale, o le a amata le leaga o le komepiuta. Sei o tatou vaai pe aisea e tupu ai lenei mea, ma pe faapefea ona faaleleia lenei ituaiga o toilalo.

Tali i le faafitauli oi ai

O mafuaʻaga mo le faʻaitiitia o le faʻatinoina o le masini pe a maeʻa ona faʻafouina le avetaavale i luga o le kata vitio e le o malamalama atoatoa. Masalo o se mataupu o le le lava o le suʻeina o masini komepiuta: o loʻo iai le faitau selau o faʻapipiʻiga o komepiuta komepiuta, ma e le mafai ona siaki mea uma. Auala e faʻaumatia ai le faʻatalalaina ua faʻamatalaina e le faalagolago i le mafuaʻaga o lona tupu.

Metotia 1: Faʻatonu le polokalama

Afai e matauina se matāua o faʻatinoga poʻo isi faʻafitauli i totonu o se tusi faapitoa (talosaga poʻo se taʻaloga), e tatau ona e taumafai e toe faʻaaoga. O le mea moni, e le o polokalama uma e vave faʻaaogaina le faʻafouga fou, lea e aumaia faʻatasi ma i latou e ala i le faʻaleleia o avetaavale, ma mo le saʻo le faʻaogaina o nei talosaga e sili atu ona aveese ma toe faʻaleleia.

  1. Faaaoga se tasi o auala fuafuaina e faʻaaoga ai le polokalama.

    Faʻamatalaga: Faʻafefea ona aveese le polokalama i le Windows 7, Windows 8, Windows 10

    Matou te fautuaina le faʻaaogaina o vaifofo lona tolu e aveese ai tusi talosaga, ma aemaise lava, Revo Uninstaller: o le tagata e faʻaleleia mai le atinaʻe e masani lava ona faʻamamāina "fagu" na tuʻuina atu le polokalama e leʻi faʻaaogā i luga o le komepiuta ma le tusi resitala.

    Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga le Revo Uninstaller

  2. Toe faʻatulaga le polokalama, mulimuli i faatonuga o le masini faʻapipiʻi.
  3. A o leʻi amataina, e sili atu le aoga ile asiasiga i le polokalama faʻapitoa faʻapitoa a le komiti ma siaki ni faʻamatalaga - pe a fai o le faafitauli e tele, e faʻaalia e tagata e faʻaaloalo le faʻapitoa se patch faapitoa e fuafua e faaleleia ai.
  4. O le tele lava o nei gaioiga o le a lava lea e foia ai le faafitauli o loʻo faʻamatalaina.

Metotia 2: Faʻatulaga le faʻalapotopotoga faʻapipiʻi

E masani lava o le mafuaʻaga o le faʻafitauli o loʻo taoto i le le mautonu o faʻamatalaga e uiga i le faʻatulagaina o meafaitino o loʻo i ai nei: e leʻo faʻafouina faʻamaumauga tutoʻatasi faʻamaumauga, ma e talitonu le OS o le kata vitio o luga o luga o taʻavale tuai. Talu ai e le o le tulaga lenei, o faafitauli eseese e tulai mai ma le faagaoioiga o se komepiuta po o talosaga a le tagata lava ia. E faigofie ona foia lenei faafitauli - o le a fesoasoani ia i tatou i lenei mea. "Pule Sili".

  1. Faasolo le autū autu Manumalo + Rona e ulufale lea i le pusa Taumafai le audevmgmt.mscma lolomiina "Lelei".
  2. A maeʻa le faʻailoga "Pule Sili" sue le vaega ma le kata vitio ma faʻalautele. Filifili le tulaga e fetaui ma le GPU, o le avetaavale lea ua toe faafouina, ma kiliki i le kiliki saʻo. I le lisi autu, filifili "Tino le masini".

    Faamautu le filifiliga.

    Vaʻai foi: Fofoina o le faafitauli i le leai o se ata vitio i le "Pule o Meafaigaluega"

  3. Faʻaaoga nei le lisi o meaʻai, mea "Gaioiga"pe o fea le kiliki i luga o filifiliga "Faʻafou le faʻalapotopotoga o meafaigāluega.

    E tatau ona vave amata le taʻavale a le tagata maʻi, ae afai e leʻi tupu lenei mea, toe fai laasaga i le Laasaga 2, ae o le taimi lenei faʻaaoga le "Liliu masini".

  4. Ina ia toe faaleleia le iuga, toe toe faʻaaoga le komepiuta.

Metotia 3: Avetaavale Rollback

Afai e leai se tasi o metotia na folasia i luga, e le fesoasoani, o loʻo i ai pea se tali mataʻutia i le faafitauli - toe tosoina atu avetaavale i le kopi tuai, lea e le i iai ni faʻafitauli i le komepiuta. E faigofie lava le faʻatinoga, ae i nisi tulaga e mafai ona avea ma se galuega le taua. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le avetaavale solo ma ona faʻaaliga, tagaʻi i le tusi lesona lenei:

Faitau atili: Faʻafefea ona toe taʻavale taʻavale i Nvidia, AMD graphics card

Faaiuga

O le faʻaleleia o avetaavale kata o vitio e mafai ona aumaia faʻamaʻi faafitauli, e le o ni faʻaleleia, ae e mafai lava ona tumau.