Faʻasologa le tusiga i lalo o le vali i Photoshop


O telefoni feaveaʻi faʻamalosia e suia ai lenei vaega o tekonolosi i Initaneti, e pei o auaunaga tafaoga faamasani. A o tele atu le faʻaaogaina e le aufaitau i luga o le upega tafaʻilagi mai latou telefoni, o tagata o loʻo faʻaaogaina telefoni feaveaʻi ua latou faʻasalalau nofoaga sili ona lauiloa.

Badoo

Lauiloa tele auaunaga tafaoga faamasaniga ua fuafuaina faapitoa mo masini feaveaʻi. O le eseesega autu o lenei talosaga o le faʻaaogaina o le geolocation e maua ai se paaga talafeagai.

E masani lava, e mafai ona setiina le nofoaga i le lima. E le gata i lea, o le uluai polokalama e tilotilo i taunuuga - o se lisi o tagata e faʻaogaina ai le taʻavale i le swipe: i le agavale mo i latou e te fiafia i ai, i le mea saʻo mo i latou e le toe fia vaʻaia e le tagata faʻaaogaina le mataupu. O le talosaga e fesoʻotaʻi lelei ma fesoʻotaʻiga faʻapisinisi sili ona lauiloa, e mafai foi ona avea o se avefeau vave. Faʻasoa - o le i ai o mea e totogi, totogi maualuga i luga o le telefoni i lona atoa ma luga o le paʻa faapitoa.

Tasi le Badoo

Tinder

O se talosaga e tau mo le pama ma le Badoo ua taʻua muamua. Na sau ia Android mai iOS ma vave ona tuleia le tele o tagata tauva mai le tulaga.

O le filifilia o le aufaipisinisi ma le matamataina o sailiga o suʻesuʻega ua faʻatulagaina e tusa ai ma le mataupu faavae tutusa e pei o le Badu-positioning ma le swipe agavale-taumatau. E iai foi avanoa mo le feʻau mai le tusi faʻafesoʻotaʻi o le masini. E tusa ai ma fesoʻotaʻiga lautele, na o Facebook e faʻapipiʻiina (e mafai ona faʻaaoga e resitara ma le auaunaga) ma le Instagram (o se punavai mo ata faʻataʻitaʻi). Mea le lelei Tinder: o le maua o auaunaga totogi, maualuga maualuga o le puʻupuʻu ma le faʻaopoopoga o uta i le masini.

Tinder Tinder

Uo o le Uo

Faʻaaogā-fesoʻotaʻiga faʻasalalau faʻatatau i tagata faʻaoga mai le CIS. E moni, o lona gaioiga e pei o tafaoga faamasani ua amata ona faateleina le lauiloa. O le mea e lelei ai, ua aofia ai e le au atinaʻe ia ituaiga galuega.

O le mea moni, i le auai o se tagata suʻesuʻe tele tagata suʻesuʻe, lea e aofia ai le filiga ile nofoaga, tausaga ma mea e fiafia i ai. Faamolemole ia matau o le tusi talosaga e lagolagoina ai le leai o se igoa e aunoa ma le faʻaalia o faamatalaga patino ma e aunoa foi ma se ata moni. Ioe, o le Friend Friend e mafai foi ona galue o se avefeau vave, toetoe lava a lelei e pei o le telefoni poʻo Telegram. O le le lelei o le talosaga e aofia ai le totogiina o mea, o le i ai o faʻasalalauga ma toetoe lava a le mafai ona faʻaaogaina spam filter.

Tikiake le DrugAround

Tatou talanoa

Isi auaunaga mo tagata faʻaaogaina le CIS, na fatuina e tagata atiae Rusia. O le mea muamua lava e tatau ona e faʻalogo i ai, o se avanoa e sili ona faigofie ma matagofie.

Avanoa e le tuʻu i tua o le matagofie - pe a lesitala, e mafai ona faʻamatalaina e le tagata faʻapitoa le tele o auiliiliga e uiga ia te ia lava, lea e talafeagai mo se suʻesuʻega sili atu saʻo ma faigofie. E, i le ala, e lelei le lelei, i le faʻamautu saʻo ma le tuʻuina atu o filiga. O fesoʻotaʻiga telefoni e tele foʻi: faʻauiga a le tagata lava ia, talanoaga a kulupu ma talanoaga lautele mo tagata uma e faʻaogaina le auaunaga, e tusa lava po o le a le nofoaga. E aunoa ma se faaletonu - o nisi o galuega tauave e maua i le na o le totogiina, o loʻo i ai le faʻasalalauga, o nisi tagata faʻaleaoga e faitio e uiga i le le lelei o le faʻaleleiina o faʻamatalaga.

Talosaga Tatou talanoa

PURE

O se auaunaga faapitoa, lea e avea ai le faamamafa autu i le le iloa ma le le mautonu. Pau na o talosaga na talosagaina mai lau 'auʻaunaga o le numera telefoni mo le resitalaina, faʻapea foi ma le selfie, lea o le a avea ma auala sili e iloagofie ai.

O le talaaga ma le selfie o loʻo galue mo le 1 le itula, pei o fesoʻotaʻiga ma le faʻafesoʻotaʻiga e fiafia i ai le tagata faʻaoga. E tusa ai ma le au atiae, ua lava lea mo le faafesuiaiga o fesootaiga. O fale tafaoga, i le ala, e puipuia i faʻamatalaga. E leai se fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga lautele (ona o le faʻamaonia o le le amanaiaina). Mo le mafuaʻaga lava e tasi, e leai ni faasalalauga i totonu o le tusi talosaga, talu ai e mafai ona faʻaogaina tagata e faʻasalalau faʻasalalauga e faʻamaonia se tagata faʻaaogaina. Ae ui i lea, o loʻo maua pea mea o iai.

TALI PURE

Mamba

Tagata faʻatau o le nofoaga sili ona lauiloa tafaoga i le CIS. E foliga mai o le mamalu o Badoo ma Tinder e le maua ai se mapusaga i tagata na faia Mamba, aua o le mamanu ma le auala e matamata ai i taunuuga o nei talosaga e talitutusa lava.

Peitai, o le faʻaaogaina o le geolocation, ua le o iai. Ae e tele filifiliga mo le filiga o sailiga sailiiliga. E pei o tagata tauva, o feau a Mamba o loʻo i ai i se isi faʻamau, ae o lenei vaega o le talosaga e le susulu atu i galuega faʻapitoa. Ae e tele naua tulaga - o lea, e mafai ona e tapeina Push-notifications, seti se fuʻa savali poʻo le suia o faʻamatalaga patino a le tagata lava ia. O le talosaga e tele ni nai mea laiti: muamua, totogi faʻatinoina (ma se numera tele o filifiliga), savali faʻasalalau ma se faʻafitauli faʻaogaina masani i le 'upega tafaʻilagi ma le faʻaaogaina.

Download Mamba

O loʻo i ai isi talosaga i le Google Play Market, peitaʻi, o le fuainumera o le taufaasese i lenei tulaga - o se vaega tele o latou faʻaogaina ai faʻamatalaga o auaunaga i luga.