Faʻafeiloaʻi pepa PDF i ata o le BMP


Soʻo se polokalama faakomepiuta i se tasi ala pe o le isi o loʻo i ai puipuiga mai le kopiina e le laiseneina. Microsoft operating system ma, aemaise lava, Windows 7, faaaoga le Initoneti e avea ma puipuiga. O aso nei matou te fia taʻu atu ia te oe tapulaa o loʻo iai i le kopi e le faʻamalosia o le lona fitu o lomiga o Windows.

O le a le mea e lamatia ai le leai o le faʻamalosia o le Windows 7

O le faʻagasologa o le faʻaaogaina o se feau i le au atiaeina o lau kopi o le OS ua maua faaletulafono ma o ana galuega o le a tatala atoa. Ae faʻapefea le faʻasologa o le faʻasalaga?

Laisene e leʻi resitaraina 7 7

  1. Pe a ma le tolu vaiaso talu ona amata le OS, o le a galue e pei ona masani ai, e aunoa ma se tapulaa, ae mai lea taimi i lea taimi o le ai ai savali e uiga i le manaomia ona resitara lau "fitu", ma o le latalata atu i le faaiuga o le faamasinoga, o le tele lava o nei feau.
  2. Afai a maeʻa le faamasinoga, lea e 30 aso, e le o faʻaaogaina le faiga faʻaoga, o le a faʻagaoioia le faʻatinoga o le faʻatinoina o le faʻatinoga - faʻatapulaʻaina le faʻatinoina o le faʻatinoga. O tapulaʻa o loʻo taua i lalo:
    • A amata lau komepiuta aʻo lei amataina le OS, o le a faʻaalia se faamalama ma se ofo e faʻaagaoioia - o le a le mafai ona e tapunia ma le lima, e tatau ona e faatali 20 sekone seia oʻo ina tapunia aunoa;
    • O le a otometi le suia o le laupepa i se tafaʻetaʻe uliuli, e pei ona i ai i le "Safe Mode", ma le savali "O lau kopi o Windows e le moni." i tulimanu o le faʻaaliga. E mafai ona suia ma le lima ia matapiuta, ae a maeʻa le itula o le a latou otometi lava ona toe foi i le pepa uliuli i se lapataiga;
    • I taimi ole taimi, o le a faʻasilasilaina le faʻamalosia o le faʻaagagaina, ma faʻamaʻi uma matala matala. E le gata i lea, o le ai ai ni faʻamatalaga e uiga i le manaʻomia ona resitala se kopi o le Windows, o loʻo faʻaalia i pito i luga o faamalama.
  3. O nisi o le au matutua na fausia le lona fitu o lomiga o le "faamalama" lomiga o le Standard ma le Ultimate i le faaiuga o le vaitaimi o le faamasinoga na tapeina i itula uma, ae o lenei tapulaa e le o maua i lomiga fou na tuuina mai.
  4. Seia oʻo i le faaiuga o le lagolago autu mo le Windows 7, lea na faaiuina ia Ianuari 2015, na faʻaauau pea ona maua e le aufaʻatasi le faʻaaogaina o le tele o faʻamatalaga, ae le mafai ona faʻafouina Mea Taua a le Microsoft ma oloa tutusa a Microsoft. Faʻaauauina le lagolago faʻatasi ma faʻamatalaga mo le puipuiga laiti, o loʻo faʻaauau pea, ae o tagata e le faʻatagaina kopi e le mafai ona latou mauaina.

E mafai ona ou aveesea tulaga faasaina e aunoa ma le toe faagaoioia o Windows

Na o le pau lava le auala faaletulafono e aveese ai tapulaa i le taimi e tasi ma mo mea uma o le faʻatau mai o se ki ma le faʻagaoioia o le faiga faʻaoga. Ae ui i lea, o loʻo i ai se auala e faʻalautele ai le faamasinoga i le 120 aso poʻo le 1 tausaga (faʻalagolago i le lomiga o le G-7). Ina ia faʻaaoga lenei metotia, mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo:

  1. E tatau ona tatou tatalaina "Laina o poloaiga" e fai ma sui o le pule. O le auala pito sili ona faigofie e faia ai lenei mea e ala i le lisi. "Amata": valaʻau ma filifili "Polokalama uma".
  2. Faʻalautele le Faʻamatalaga "Tulaga Faataatia", i totonu lea o le ae mauaina "Poloaiga Poloaiga". Faʻasilima-i luga, ona i ai lea i le lisi o talaʻaga faʻaaoga le filifiliga "Faʻamasino e avea ma pule".
  3. Ulufale i lalo le pusa "Laina o poloaiga" ma kiliki Ulufale:

    minu

  4. Kiliki "Lelei" e tapunia ai le feau e uiga i le faʻaaogaina lelei o le poloaiga.

    O le vaitaimi o le vaitaimi o le faamasinoga o lau Windows na faalauteleina.

O lenei metotia e tele ni faʻasalaga - e ese mai i le mea moni e le mafai ona faʻaaogaina le faamasinoga e le gata, o le faʻaopoopoga o le poloaiga o le a toe faia i aso uma e 30 ao leʻi oʻo i le aso e uma ai. O le mea lea, matou te le fautuaina le faalagolago i ai, ae o loʻo maua pea le laisene laisene ma faʻamaonia atoatoa le faiga, lelei, i le taimi nei ua matua le taugata.

Matou te mafaufau i le mea e tupu pe afai e te le faʻaagaoioi le Windows 7. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei mea e tuʻuina atu ai ni tapulaʻa faapitoa - latou te le aafia ai le faatinoga o le faiga faʻaoga, ae faʻaaogaina le le toʻa.